Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 243
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Утре в 12 на обяд ще има 50% на играчки в англ. Амазон.  Peace

# 586
  • Абсурдистан
Играчки включва ли Лего. Че искам една влакова гара за 100 паунда, и един цирк. Ако ги намалят ще е екстра.

# 587
  • Варна
Момичета, бясна съм! Получих халата от немския Амазон, отварям го и ужас : вместо 100% памук, както пишеше при поръчката, всъщност е 100% полиестер  smile3511 Нямам време утре да се занимавам с тях, но в четвъртък хубавичко ще ги насоля. Искам си халата 100% памук и да си ми поемат разходите по връщането  Crossing Arms Влизам в сайта и какво да видя: описанието променено на 100% полиестер  #Cussing out А толкова се радвах за този халат, така му трябва на детето нов, иде ми да ревна. Остана без коледен подарък милия, ох ще ги убивам.

# 588
  • на земята
Мерси за инфото   bouquet на всички играчки ли,къде следиш  newsm78

# 589
не знам на кои точно играчки в hot uk deals са публикували http://www.hotukdeals.com/deals/upto-50-off-toys-games-amazon-1740446 ако имате фейсбук, харесайте страницата им и там публикуват различни оферти , не само амазонски  Peace

# 590
  • Варна
А как разбра, че ще е утре в 12 часа.

не знам на кои точно играчки в hot uk deals са публикували http://www.hotukdeals.com/deals/upto-50-off-toys-games-amazon-1740446 ако имате фейсбук, харесайте страницата им и там публикуват различни оферти , не само амазонски  Peace
В този линк има връзка, която отваря това : http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=pe_468711_42260231_pe_butt … &tag=ho01f-21   Доколкото разбирам от коментарите, това е списъка с намалени играчки.

# 591
защото това са написали във фейсбук страницата си
 Psssst- Heads up- a little bird just told us that Amazon 50% off toys sale goes live 12pm Wednesday.. Sale banner and products should show here http://-ne-taka-/1czaxZu from that time- Stock will be limited so get on here when you're on your lunchbreak and we'll let you know if there's anything decent.

п.с 12pm английско време  Peace

# 592
  • Luxemburg
k a t r i n много кофти е станало това с халатчето. Аз без малко също да взема, но нямаше 5г. и се отказах. Но в описанието наистина пишеше 100% памук. Аз също търся такъв, отвън може и да е тип плюш, но вътре искам да си е хавлия и да попива добре. Преди 2г. копух един уж който трябваше да е за баня, а той като булана пухкав полиестер. Става като станеш от сън, като по Тв както ги показват. На H&M имат хубави и сега по Коледа ще почнат намаленията, ако хванеш от първите намаления може и да се доредиш. Аз миналата зима изпуснах, обадихме се на всички магазини в Сф да питаме дали не са останали някъде, но уви. Ама и какво се учудвам като бяха 20лв. Аз взех оттук един но ми се искаше още един да взема, че тук в цялата държава бяха свършили  Laughing.
anbibian кажи за куклите на баяр дали са хубави? Ти взе такава.

# 593
  • София
ronicat разглеждах сайт, различен от амазон е се сетих за теб и търсенето ти на полар. Безплатна доставка над 10п, до Бг ми пристигат за около 2 седмици. Ако има кодче, го пише при самия артикул.

# 594
Имам някакъв проблем с достъпа до Amazon BuyVIP. От известно време не мога да вляза с паролата ми от Amazon. Изписва ми автоматично и имейла и паролата, но не ме допуска. Не знам на какво се дължи, в Amazon влизам и пазарувам без проблем.
Изписва ми това в немския:
Es ist ein Fehler mit der Amazon BuyVIP E-Mail/Passwort-Kombination aufgetreten. Bitte beachte, dass Konten, die ab dem 1. Juli erstellt wurden, Amazon Konten sind. Bitte melde Dich an, indem Du auf "Mit Amazon anmelden" klickst.

Да не искат нова регистрация, много ми е странно ...

# 595
А мога ли да пусна поръчка на артикул, който ще бъде в продажба от 14. 12?

# 596
Имам някакъв проблем с достъпа до Amazon BuyVIP. От известно време не мога да вляза с паролата ми от Amazon. Изписва ми автоматично и имейла и паролата, но не ме допуска. Не знам на какво се дължи, в Amazon влизам и пазарувам без проблем.
Изписва ми това в немския:
Es ist ein Fehler mit der Amazon BuyVIP E-Mail/Passwort-Kombination aufgetreten. Bitte beachte, dass Konten, die ab dem 1. Juli erstellt wurden, Amazon Konten sind. Bitte melde Dich an, indem Du auf "Mit Amazon anmelden" klickst.

Да не искат нова регистрация, много ми е странно ...

Няма никакъв проблем, не влизаш от правилното място. Влез отстрани в дясно с регистрацията от амазон, така ще те пусне без проблем. На мен започна да ми се появява, когато направих още един акуант. От там ще влезеш.

# 597
  • София
ronicat - има чудесни детски халати за баня по магазините, български, на съвсем прилични цени, чист памук, идеално попиват, последно купувах на фирма Яна/Панагюрище за около 30 лв за 128 ръст, по-малките са по-евтини.

# 598
  • Балчик
Момичета, бясна съм! Получих халата от немския Амазон, отварям го и ужас : вместо 100% памук, както пишеше при поръчката, всъщност е 100% полиестер  smile3511 Нямам време утре да се занимавам с тях, но в четвъртък хубавичко ще ги насоля. Искам си халата 100% памук и да си ми поемат разходите по връщането  Crossing Arms Влизам в сайта и какво да видя: описанието променено на 100% полиестер  #Cussing out А толкова се радвах за този халат, така му трябва на детето нов, иде ми да ревна. Остана без коледен подарък милия, ох ще ги убивам.

Катрин, ужас. Аз така направих принт скрийн на страницата с румбата, където пише литиево-йонна батерия,да я имам за всеки случай, ако реша да я връщам поради неотговаряща на описанието. Предвидливо помислих, че може да го сменят и си пазя засега картинката.

# 599
  • Бг
Катрин, не знам дали получи мейл от шопърите. Аз вчера получих, че нещата ми са натоварени и ще пътуват с курс 14, но ми е много странно, защо са ми писали три пратки, при условие, че пратките са ми 4  newsm78. Ще я видим ние тази работа.
Вчера си получих нещата от тях от понеделнишния пристигнал курс, и чак в 21,30 получих мейл, кога ще раздават, шегаджии  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт