София - Св.Троица,Банишора,Фондови жилища

• 20 562
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Ма не мога - изпаднала съм в никотинов унес #Crazy.
Ще ходим да си я вземем,като не можем да я упътим.
Сега отивам наказана до стената, защото много пуших ,ама после обещавам да разузная за транспортните средства,които ще ми доставят Мимка ма мястото на срещата. Peace

# 91
Здрасти Ради Добре дошла
Мимка аз си мисля че ако хванеш 310 и 309 или тролей от опълченска трябва да слезеш на втората спирка
Минаваш покрай бензиностанция Шел, Кенар има една спирка След това минава един светофар / движат се само по сливница/ и на втората спирка слизаш
Пресичаш улицата директно след като слезеш и се озоваваш пред Глобус Долу има фантастико, но ти взлизаш горе във фоайето има кафе
И там утре 10.30
Надявам се да си разбрала - слизаш на втората спирка, и пресичаш
Няма да има проблем много е лесно
До утре мами  Hug

# 92
Здрасти Ради Добре дошла
Мимка аз си мисля че ако хванеш 310 и 309 или тролей от опълченска трябва да слезеш на втората спирка
Минаваш покрай бензиностанция Шел, Кенар има една спирка След това минава един светофар / движат се само по сливница/ и на втората спирка слизаш
Пресичаш улицата директно след като слезеш и се озоваваш пред Глобус Долу има фантастико, но ти взлизаш горе във фоайето има кафе
И там утре 10.30
Надявам се да си разбрала - слизаш на втората спирка, и пресичаш
Няма да има проблем много е лесно
До утре мами  Hug

Браво Yany !   bouquet

# 93
Мерси Стели Laughing
Момичета аз отивам да звема малката от градина и после не знам дали ще ме пусне на ПС-то но за утре сме твърди нали  newsm10

# 94
Мерси Стели Laughing
Момичета аз отивам да звема малката от градина и после не знам дали ще ме пусне на ПС-то но за утре сме твърди нали  newsm10

И аз така! След 17.00 ч. ако има нещо може на лични....ще се пробвам да се преборя с малкия за компа ritnik
До утре!

# 95
Мерси Стели Laughing

И аз така! След 17.00 ч. ако има нещо може на лични....ще се пробвам да се преборя с малкия за компа ritnik
До утре!
newsm10

# 96
Аз съм с кола, и идвам се едно от Опълченска и после каде права обратен за да вляза в локалното пред този център и каде там е кафето

# 97
Мимка,
Ако искаш ще те чакам 10,25 за да ти покажа
Когато пресечеш Константин Велкичков продължаваш по Сливница посока Люлин
На около 200 м има светофар за пешеходци - подминаваш го и продулжаваш по Сливница. На още около 200-300 метра е въпросната спирка и светофар, но точно преди светофара има отбивка вдясо за локалното
Аз мога да те чакам там и ще ти покажа как да завъртиш за да минеш от другата страна защото е малко сложно
Ако за теб това е ок утре 10,25 съм на отбивката ти само кажи с каква кола ще дойдеш и аз ще ти махна
Поздрави
Яни

# 98
здравейте
добре дошла роси
аз утре ще пробвам да дойда но в 11 ще храня малката и пак ще се върна аз ще чакам в кафето нали съм кафеджийка в 10мисля да съм там  Grinning, така че ако някой  му се идва по рано съм там

# 99
С Мимка се разбрахме, ще дойде!

# 100
Yana mama - 1лв
Nati - 1лв
Raddi - 1лв
Клара - 2лв
Stellina - 2лв
 Момичета,така ли ли е всичко?Ако има някакви грешки,пишете!
Забравих се  ooooh! - 3лв и от мен.Общата сума е 10лв.,т.е. - 111 памперса.
 Страхотни сте!  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 17 мар 2006, 14:04 от bianka

# 101
bianka, ако всичко е ОК. да я копнем темата "Да спестим едно кафе, за да е сухо едно дупе!" и в темата "Движение на българските майки"
Ако не можеш, аз да дам отчет там Peace

bouquetОще веднъж БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!  bouquet

# 102
  • София
оооооооо и аз съм от квартала, я де се разпиша! Живеем на Калитин/ банишора/

# 103
Пускам линкове и към другите две теми, където пуснах инфо за днес тук
и тук!

# 104
бианка като ходисх пак задълйително ми се обади да дам и аз
Добре досхла Ибаг
С теб 4 год девейки стават 3