София - Св.Троица,Банишора,Фондови жилища

• 20 605
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Stellina,мила,знам че винаги когато имаш възможност се включваш и помагаш Heart Eyes
Идеята е това да стане дългосрочна практика.Мисля,че всеки който има възможност и желание, може да задели,някаква сума.Ето една много проста сметка:10 бр.памперси . 0.09лв=0.90лв, т.е. това са 2 кафета.
  Момичета,кажете,какво мислите за идеята?
 P.S. А също и е време май да направим една среща?  bouquet Heart Eyes

Heart Eyes newsm26  bouquet
Нека да видим другите какво мислят!?! Hug

# 76
Аз съм за  newsm10
Нека да помогнем кой колкото може и нека се срещаме от време на време особено когато с стопли Simple Smile

# 77
Аз съм за  newsm10
Нека да помогнем кой колкото може и нека се срещаме от време на време особено когато с стопли Simple Smile
  newsm10 а за срещата когато кажете  Grinning

# 78
stellina мацка майде в петък да се видим? Тоест въпроса е към всички:)Simple Smile

# 79
Значи, предлагам да се видим в кафето на търговски център "Глобус", който се намира на бул. Сливница - с/у  Захарна фабрика (от страната на Трета градска). Час 10.30 ч. Ако някой има други предложения, моля информирайте своевременно! Hug Peace

П.С. Ще се опитам да намеря карта на точното местонахождение...

# 80
за кой ден говориме ау ако е за петък май съм я пропуснала

# 81
Само да кажа ,че съм без претенции,за деня и часа- това за следващите 3 дни.А от понеделник ,искам или не ,ще трябва да ходя на работа. Sad

# 82
Здравейте момичета
Аз съм за петък 10.30 в глобус  newsm10 Вътре нали
Днес времето е супер ако утре е такова може и да се разходим после
Поздрави

# 83
Ето къде се намира Глобус!

Приемат се и други предложения! разбрах, че Мимка е на Опълченска и тъй като е с корем Wink, може тя да предложи нещо, ако й е далеко.

# 84
Само ми обяснете каде е тва ама по-точно да успея да го открия Hug

# 85
Аз не се наемам да ти обясня,защото такива обяснения давам,че успях да загубя един таксиметров шофьор в Младост. Blush

# 86
Значи....ако хванеш тролей от Сливница и Опълченска (където копат в момента, пеша с корема...май ще ти е множко.. newsm78 като вървене), трябва да слезеш на спирката преди моста на Захарна фабрика. комплексите са на срещуположната страна на Сливница и пътувайки с тролея ще ги видиш в ляво. Но кой номер тролей..... newsm78...не знам. Ако някой знае - ПОМАГАЙТЕ, МОЛЯ!!!! Praynig и коя спирка се пада също!

# 87
Здравейте!
Ако приемате нови мами в отбора може да се видим на кафето в "Глобус".Само пишете дали срещата за утре остава Hug

# 88
Raddi welcome

Усещам аз ,че ще изгубим Мимката нейде из окопите по Опълченска..... Joy

# 89
ПРИЕМАМЕ И ПРИВЕТСТВАМЕ ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА ДОЙДЕ..... smile3525 newsm51

Обобщавам - Утре - петък, 10.30 ч. в кафето на партера (при пейките) в търг. център Глобус.

Само ми помогнете да опътим Мимка, моля! newsm12

Общи условия

Активация на акаунт