София - Св.Троица,Банишора,Фондови жилища

• 20 561
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Момичета
Утре да му се разхожда на някой
Вижте какво време Хайде да се уговорим Hug

# 121
Момичета
Утре да му се разхожда на някой
Вижте какво време Хайде да се уговорим Hug

Температурите са супер за моткане навън, но най-лошото е, че до събота го дават да вали ooooh!
Току що гледах прогнозата за времето. #Crazy

# 122
Кога Кога мацки ще се видим и каде:)

# 123
Момичета май без някой да предложи дата и час няма да стане
Мимка ти си с предимство така че моля Кога ти е удобно

# 124
Какво слънчице е пекнало на вън,само за разходки Wink
Ако има желаещи мами да направим една среща .
Малечка още спи,но щом стане веднага ще пиша,ако може да организираме нещо.
Яни, ти към колко часа взимаш малката от градина? Може да се видим в парка "Св.Троица".
Очаквам включване от желаещи Hug

# 125
Е,мами ама много сте несериозни/начело с мен Laughing

Стеллина, да не изчезна след лунатирането Wink?

Бианка,как сте с малката?

А Нати и Клара съвсем изчезнаха Crossing Arms

То явно днес няма да се видим,но хайде да се разберем за някой ден.И този път по-сериозно Naughty

# 126
Е,мами ама много сте несериозни/начело с мен Laughing

Стеллина, да не изчезна след лунатирането Wink?

Бианка,как сте с малката?

А Нати и Клара съвсем изчезнаха Crossing Arms

То явно днес няма да се видим,но хайде да се разберем за някой ден.И този път по-сериозно Naughty

Тук съм аз...следя ви денонощно Mr. Green Wink
Ама се чудя де го видя това слънце... newsm78 при нас е облачно  #Crazy
Аз отивам за моя дзвер...евентуално събота и неделя може да измислим нещо, но ще правим справки ТУК!

Целувки на красивата Рая Heart Eyes

# 127
Ами докато се появите и то не ще се скрие,ами ще залезе smile3521
Аз в събота т.е утре очаквам посещение от майка ми,но ще следя за развоя на нещата и ако мога ще се включа Hug
Целувки на красивата Рая Heart Eyes
МЕРСИ! smile3525

# 128
Ние сме още болни Cry.Аз така хубаво се самолекувах,че си докарах бронхопневмония smile3537.А съпружието,за да е солидарен, и той се разболя.Така,че за сега ми пишете отсъствие.И да пазите малките бонбони,че тоя вирус е много гаден.

Последна редакция: сб, 25 мар 2006, 10:36 от bianka

# 129
Бианка пожелавам ви скорошно издравяване
Момичета тази седмица го дават топло и пролетно
Аз още нямам планове за днес но ще се излиза
А и тази седмица трябва да се видим
Аз през седмицата взимам Дари между 4 и 5 и право в градинката
Така че съм навита за срещи
А за днес и утре също можем нещо да се уговорим но чакам таткото да стане да обсъдим план графика
Лек и слънчев ден  Hug

# 130
здравейте
аз съм все на вън откакто запролети не съм се спяла и нямам време да чеса но ако организирате нещо ще помоля някой да ми пише на лични че да не пропусна тъй тъй обикалям цял ден нагоре надолу ще се радвам да се видим но май не можем да се организираме

# 131
  • София
Леле аз каква съм заблудена, значи Embarassed От колко време влизам във форума и все си търся съкварталки за срещи и да не ми е скучно сама на разходка, а то цяла темичка имало Rolling Eyes

Аз съм от Фондовите, 213 бл.. на Скопие, близо до 100-то. Обикалям и покрай 2-а Английска и покрай 45-то, а и до Глобус мога да стигна, ама малко съм изпуснала срещата Laughing В Банишора не съм разхождала бебата, но и ОМВ-то и Халите не са ми далече.

Ще се радвам, да ме приемете в групичката, и ако има скоро пак среща ще се радвам да се запознаем.

# 132
 welcome Jilda!
Разбира се, че си приета в групичката  bouquet
Аз съм в същия квартал - в 209 блок, а синът ми е в яслата с/у 100-но.

Момичета, когато се видяхме ви споменах за дома за деца в квартала. Дечицата там са от 0-3 г. Бях ви казала за милото първомартенско тържество, на което отидох и ревах като магаре (като за първи път Cry). Малчовците бяха толкова миънички и сладки, че нямаше как човек да не се развълнува!
Мами, ако имате дрешки, които няма да ползвате повече и няма да пазите за следващи поколения, ще ви помоля за отделите за тези дечица. Основното както разбирам, което е нужно за всеки такъв дом са хигиенни материали и памперси, но не всеки може да отдели пари, за да се купят нещата от първа необходимост.
Ще говоря с 4арлин smile3552, която отговаря за домовете в София и какво можем да направим за този дом още. В неделя може да направим една среща, хем да се видим, хем да поклюкарстваме, хем ако имам инфо да споделя с вас.
Разбира се, всичко това е ДОБРОВОЛНО и не искам никой да се чувства задължен да дава каквото и да е!
Не искам и да не идвате, само защото нямате възможност да отделите или дадете нещо.

За сега предлагам в неделя към 10.30 ч. да се видим с бебоците в парка Св. Троица, за клю-клю. Ако има други предложения - моля да се включите.
Прегръщам ви Peace

# 133
  • София
stellina чудесна идея Hug Колкото пъти минавам покрай дома все се чудя колко ли са големи дечицата и всеки път му казва на мъж ми, ако са мънички да подарим нашите умалели дрешки. Последния път свеки ми пресече ентусиазма, като ми каза, че жените, които се грижат за децата, ги били взимали те и по-добре да съм й ги дала на нея, тя да ги даде на незнам си кой. Но ти сега отново ме запали и с удоволствие ще дам каквото става за носене.

Между другото и ние записахме малката в същата ясла, молбата ни е 75 номер, а били взимали само 35 дечица, та ще видим. Като питахме какъв друг начин има, любезно ни отговориха - дарение от 300 лв. Shocked Кажи моля те, дали си доволна от яслата, за да мислим за "доброволното дарение" Laughing

За срещата съм за, само може малко да закъснеем, че не знам как ще сме със спането - болна тема ни е:)

Лек ден мами Laughing

# 134
stellina чудесна идея Hug Колкото пъти минавам покрай дома все се чудя колко ли са големи дечицата и всеки път му казва на мъж ми, ако са мънички да подарим нашите умалели дрешки. Последния път свеки ми пресече ентусиазма, като ми каза, че жените, които се грижат за децата, ги били взимали те и по-добре да съм й ги дала на нея, тя да ги даде на незнам си кой. Но ти сега отново ме запали и с удоволствие ще дам каквото става за носене.

Между другото и ние записахме малката в същата ясла, молбата ни е 75 номер, а били взимали само 35 дечица, та ще видим. Като питахме какъв друг начин има, любезно ни отговориха - дарение от 300 лв. Shocked Кажи моля те, дали си доволна от яслата, за да мислим за "доброволното дарение" Laughing

За срещата съм за, само може малко да закъснеем, че не знам как ще сме със спането - болна тема ни е:)

Лек ден мами Laughing

Доволна съм, много неща ни се случиха там и все хубави. Лично аз чаках 1 година и ни взеха септември 2005, без 1 лев (абсолютна случайност). Даже и аз в един момент се чудих как да ги попитам колко пари ще искат за да ни приемат
Ако няма потвърждение от други мами, може да се видим с теб в квартала, около нашите блокове Peace

Общи условия

Активация на акаунт