Да се оплачем...

• 7 442 819
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 11 835
Никъде не е споменала Дари* за мъже ама.... дошла й е музата на съфорумката и е решила да ги включи Joy
Всъщност, споменавала е в предишни постове, но все тая. Горкото, горкото дете!

# 11 836
Никъде не е споменала Дари* за мъже ама.... дошла й е музата на съфорумката и е решила да ги включи Joy

Да, но не е било нещо сериозно. Тя просто се опитваше да забрави бившият с еднодневки......

# 11 837
Днеска пак крещях. Разочарована съм. Почти всеки ден викам. Детето вече свикна и не се впечатлява, и аз хем знам, че няма ефект от викането, хем крещя.

# 11 838

Да, но не е било нещо сериозно. Тя просто се опитваше да забрави бившият с еднодневки......
Още по зле  ooooh!

# 11 839
  • София
Днеска пак крещях. Разочарована съм. Почти всеки ден викам. Детето вече свикна и не се впечатлява, и аз хем знам, че няма ефект от викането, хем крещя.

И аз имах/м такъв период. Чувството за вина при мен е жестоко,  особено.към детето. Гледам рядко да се случва, но се случва . Броенето до 10 не винаги помага.
Помогмах си с малко мента глог и валериан.

# 11 840
Оплаквам се че умирам за сън, днес се скапах та чак ми прилоша в седнало положение преди малко  Confused Оплаквам се също че ми е адски сдухано и тъжно, гадно и нещо нямам никакво настроение за почти нищо, предполагам от умора но все пак...
Присъединявам се. Горе долу съм на същото дередже. И се чудя що не лягам, а се блещя тука.

Да си призная и аз сега като те прочетох се замислих какво още правя на компютъра Thinking
Лека нощ момичета, и Дари, желая ти от цялото си сърце успех и всичко да се нареди веднъж за винаги.

# 11 841

Още по зле  ooooh!

Ееее, жената беше много разочарована и аз искрено й съчувствах. До преди раздялата, си пишеше много смислени постове и не е имало и намек за пошлост и глупост! Аз я харесвам!

# 11 842
От кога пишеш тука? Щото аз я знам, още преди да забременее. Някакъв умствен напредък няма.
Може модератор да ме замете, ако светне това за обида.

# 11 843
Не знам с подробности историята на Дари, по-скоро съм навързала нещата къде от нейни приказки, къде от чужди коментари. При все, че пише и глупости, както и вероятно измисля някои неща с цел привличане на внимание тук, не мисля, че е глупаво момиче.

# 11 844
От кога пишеш тука? Щото аз я знам, още преди да забременее. Някакъв умствен напредък няма.
Може модератор да ме замете, ако светне това за обида.

Не помня но не съм от редовните, освен напоследък, че имам повече време. Знам ли аз всъщност newsm78 Дано да изплува, че лошо за детето..... Не е никак глупава мисля и аз Peace

# 11 845
Оф, а не може ли вместо да опитва да забрави бившия, да си припомни, че има дете? И поне да не поставя живота му в риск, давайки го на пияния му баща да го качи в колата.

# 11 846
Аз сякаш по навик викам. Преди го правех, за да се уплаши детето и да слуша, но той вече не се впечатлява. Сега пия витамини, Ментат и допълнително магнезий, и мента+глог+валериан ще ми дойде вече в повече. Но като спра горните ще почна да вземам . Купила съм, но веднъж пих и не ми подейства. Може би почва да действа като се пие повечко време  newsm78 Ако е така, дали няма да почне и да ми се приспива?

# 11 847
  • София
Лично на мен валериан,  малко ме успокоява / на принципа - плацебо  Laughing/  
И аз правих като теб. Дано отмине скоро този твой период.

След като по една или друга причина,  се разделих с познатите, с които си изкарвахме децата.
Днес в парка ми се стори малко самотно.  Повтарях си по добре така, отколкото децата ни да се карат, че даже и бият и все.моето да е "виновно",защото другата майка няма очи за белите на своето.
Поне малкият си игра.  Не знам защо, но държа да има приятелчета. Добре , че е общителен и бързо завързва познанства.

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 00:26 от Wind .

# 11 848
Никога не съм държала да съм приятелка с майките от квартала. Винаги излизаме двете с малката да кара колело. Ако има познати деца ОК, ако няма не е драма.

# 11 849
  • София
Мерси Сигма.
И ние сме така,  от седмици си излизаме с колелата и с мои близки роднини.
На мен лично ми е трудно да вляза в клика на майки в парка, дори и децата да си играят хубаво. Имам чувството ,че не допускат странини хора в тяхната клика. Всъщност, не съм се натискала да бъда сред тях.
Осъзнах, че майките с които наистина се разбирахме, вече не са в България. 

Общи условия

Активация на акаунт