Да се оплачем...

• 7 446 066
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 21 975
Няма следи 4 гуми и голямо колело как се изнасят незабелязано и без шум много ми е чудно.

# 21 976
Тийни, не знам какво е станало и какви са причините, но много се надявам да се съберете бързо и всичко да е ОК.

# 21 977
Обидно ми е. Днес съм тъжна. Още ми държи от снощните му думи. Не ми честити 8ми март, но успя да ми каже, че съм дебела. Приемам, че може би това заслужавам. Може би никога няма да съм достатъчно добра и красива. Или просто сега съм по- чувствителна.

# 21 978
  • Cyberspace
Обидно ми е. Днес съм тъжна. Още ми държи от снощните му думи. Не ми честити 8ми март, но успя да ми каже, че съм дебела. Приемам, че може би това заслужавам. Може би никога няма да съм достатъчно добра и красива. Или просто сега съм по- чувствителна.

Или просто той е пълен г*з?

# 21 979
Ама как ще заслужаваш това?! Откъде на къде ще ставаш изтривалка на някакъв простафунгел?! Дебела била! Ти може и да отслабнеш, ама на него нови мозъчни клетки няма да му поникнат.

# 21 980
Тийни, не знам какво е станало и какви са причините, но много се надявам да се съберете бързо и всичко да е ОК.
И аз се надявам, обаче май всичко беше до тук.

# 21 981
Гъз не ами....космат такъв Crossing Arms Извинете...

А той извини ли ти се за обидата?

# 21 982
  • град-държава
И ние се изпокарахме снощи, гъз!
Лека-полека мислите и плановете ми започват да завиват по други пътища.
Офелия, аз също къпя бебето с по-топла вода. Никога не съм я мерила колко градуса е, ако не му е комфортно на детето, то няма да стои кротко. Моето се изрина в началото от навличане и много топло вкъщи, но от къпане не сме имали проблеми. Самата аз също обичам много гореща вода. Мен ме дразнят, тези които също не пропускат да те посочат след като не даваш гхи и кокосово масло, сякаш баба ти от палмата е слязла и ако не е невероятното здравословно кокосово масло (+други от този тип), си заплаха за здравето на детето си...  Crazy

# 21 983

Не, не ми се извини. Дори не знае защо съм сърдита. А аз толкова плаках, че в момента съм подпухнала ужасно. Оф, трябва да се науча да не ми пука повече. Да съм егоист , а не мога. Повтаряха ми го след като ме застигна рака, повтарям си го и сега. И не мога и не мога да се науча да съм непукист.

# 21 984
И ние се изпокарахме снощи, гъз!
Лека-полека мислите и плановете ми започват да завиват по други пътища.
Офелия, аз също къпя бебето с по-топла вода. Никога не съм я мерила колко градуса е, ако не му е комфортно на детето, то няма да стои кротко. Моето се изрина в началото от навличане и много топло вкъщи, но от къпане не сме имали проблеми. Самата аз също обичам много гореща вода. Мен ме дразнят, тези които също не пропускат да те посочат след като не даваш гхи и кокосово масло, сякаш баба ти от палмата е слязла и ако не е невероятното здравословно кокосово масло (+други от този тип), си заплаха за здравето на детето си...  Crazy
Ох не знам какво ми стана снощи, днес доста по-неемоционално гледам на нещата.  От време на време, предимно вечер,ме налягат едни терзания и искам всички бебета на света да са щастливи.  Mr. Green и като чуя за някое съвсем мъничко, обгрижвано по пещерняшки методи, или изоставено, направо откачам. Луда работа, в моите хормони е проблема, знам си.

# 21 985

Не, не ми се извини. Дори не знае защо съм сърдита. А аз толкова плаках, че в момента съм подпухнала ужасно. Оф, трябва да се науча да не ми пука повече. Да съм егоист , а не мога. Повтаряха ми го след като ме застигна рака, повтарям си го и сега. И не мога и не мога да се науча да съм непукист.

А попита ли те въобще какво става с теб и защо изглеждаш така, или му дреме на шушляка?
За да се засягаш, значи го обичаш и за това ти пука. Ама що го обичаш Rolling Eyes

# 21 986

Много несъобразително и обидно, но не е най-голямото прегрешение. Важното е да ти е опора и подкрепа. Моят така си е научил урока, никога не съм дебела и винаги изглеждам супер ( което изобщо не е вярно имам реална самооценка Wink ) Прибирам се от козметик той: Аууу, страхотна прическа си с направила! Simple Smile
Казах му за това с дъвката, не го знаех. Ама като бебе е, не може да ги дъвче, ами ги гълта направо.
 Много работа имаме, бях ви казала, че се занимаваме с почивки, той поема гръцката страна, а сега е пред умиране, а толкова срещи и телефонни разговори го чакат. Притеснено ми е и за здравето му, и за работата.

# 21 987
Ами дано да й е опора и подкрепа в някакви други неща, щото тя се съдрала от рев, пък той си свирка...

# 21 988
Вчера пих една студена кОла и днес съм супер зле-гърло, глава....Ох, голяма бяла птица съм.... Sick #Crazy

# 21 989
Тийн,дано всичко се оправи Sad
PeacockLove,как ще заслужаваш това?! Изобщо недей да се самообвиняваш,заради това,че мъжа ти е супер зле (най-малкото,идват ми и други думи).

Общи условия

Активация на акаунт