Да се оплачем...

• 7 442 920
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 65 055
Пийкок, още малко да порасне детето и да се постопли времето, ще видиш, че нещата ще се променят. Покрай дъщеря ми и приятелчета и, се сдобих с няколко нови приятелки. Ходим си на гости, излизаме. Тя моята си е свръх комуникативна и ако може -в дом да не се прибира.  На свекърва ми се е метнала, разбира се. 😎
Хора,  поспах всичко на всичко 1 час, и-това е!

# 65 056
  • София
Ич не спах. Отивам да простра една пералня и си лягам, че утре в 7 трябва да извеждам кучето.

# 65 057
  • София
Зяпам филм, утре ще стана късно... А в понеделник съм на работа. Angry

# 65 058
Да взема да се оплача и аз. Стопиха ми нервите децата. Каката е с дискалкулия - не разбира грам математиката, слаба памет и нула усилие, а е само втори клас. Почнем ли да пишем домашно адът се отваря - писъци, тръшкане - "Не мога, трудно ми е, не разбирам, ще пиша каквото си искам...!" И така половин час. А после кляка и пишем още половин.
Малкият е станал ужас - инат до дупка - писъци и дънене/скачане по пода и за най-малкото нещо. А беше такова слънчево и сговорчиво дете! Откак тръгна на градина се промени много, но последните месец - два не се търпи вече.

# 65 059
И аз съм кукуряк. Ако цялята отпуска ще да съм така, незнам. Преди имах извинение с голямата, да ѝ видя очите преди училище. А сега какво?

# 65 060
Днес до след обяд, утре до вечерта съм на работа. Да тръгвам аз ..

# 65 061
  • София
Мама Ру, няма ли някакви забавни интернет игри с математика?
Знам, че е малко оксиморон, ама все пак?

По мои наблюдения децата учат по-лесно с външен човек, колкото а да е добър педагог собствената им майка.

Станала съм. Толко за днес.

Кучето спа от всичките ми страни в леглото. Ми така де, що да има косми само на едно място.

# 65 062
Днес до след обяд, утре до вечерта съм на работа. Да тръгвам аз ..

Ще доъда къмто 10 и аз....за моливи за даскалото Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65 063
И аз плащам уроци, даже и по езици, ако и да ги знам. Точно с външен човек по стават нещата. Но...скъпо.
И моят се тръшка. 6 клас и още се тръшка. Поне сестра му е човек.

# 65 064
Сънувах, че се е сбъднало нещо, за което отдавна мечтая. И сега хем ми е хубаво от съня, хем ми е тъжно, че реалността е друга. Но нищо, и това ще мине.

# 65 065
Хепи, ходи на логопед и уроци по рисуване (платено) и на салса (безплатно). Но домашните по математика са 4 дни седмично. В занималнята преписва(ако е на кеф) по математика. Тя по принцип не може самостоятелно. По БЕ горе долу като й се каже какво да направи. Но и на уроците се лигави и не съдейства, ако не иска да се занимава. Особен характер е. Инатът го използва за съпротива и изобщо не иска да подхване нещо, което й е дори малко трудно. С мен поне знае, че колкото и да се тръшка няма да я оставя докато не стане. Ама първо ми изпилява нервите хубаво. Външен човек ще я остави на мира, за да си спести сцените или просто ще се откаже.
Посисид, има, лятото й свалих на телефона, но не са й интересни и ги изтри.

# 65 066
  • София
Моя беше хиперактивен. Бях му намерила една пенсионирана учителка по математика. Само като го погледнеше и го отказваше да се инати и лигави.
А и двамата ми родители са математици, баща ми даже е преподавал, но с тях не се получи.

# 65 067
Имам една позната ресурсна, пред пенсия е. Тя успява да я увлече и да стопира лигавене, но не й се занимава на жената. А и средствата ми не са неограничени, за съжаление.

# 65 068
  • София

Малкият е станал ужас - инат до дупка - писъци и дънене/скачане по пода и за най-малкото нещо. А беше такова слънчево и сговорчиво дете! Откак тръгна на градина се промени много, но последните месец - два не се търпи вече.

Аз по тази тема, но все едно аз съм го писала. Най доброто и кротко дете беше, сега е ужас. Като наближи часа да го прибирам оъ градина ми се реве. Тръшка се, пищи, изнервя се за всичко, например защото е свършило прясното мляко. Пък ходи спокоен, там госпожите са много доволни, като го вземам следобед го виждам че е щастлив, играе си.

Мисля че там много притъпява емоциите си, много се обира и вкъщи избухва.

# 65 069
Абсолютно същото и при нас. Плюс това, че с обучителните трудности на кака му не мога винаги да му обърна внимание, но пък когато мога той не винаги иска.

Общи условия

Активация на акаунт