Да се оплачем...

• 7 435 718
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 10 560
Бащинство се оспорва, има си закони. Иначе и аз като раждах преди месец имаше такъв казус.. Добре е да се информират хората и да са подготвени, а не в родилното да бъдат сюрпризирани.

# 10 561
  • София
Темата е за оплаквания, ама да се похваля - докторът се обади, няма да правят операция на дядото!!! Grinning
Ще си го закараме у тях на 6ти.

# 10 562
Нямам топла вода.#Cussing outЦял ден ми е студено и исках да си взема горещ душ,но няма да е днес явно. Tired

# 10 563
  • София
Нямам топла вода.#Cussing outЦял ден ми е студено и исках да си взема горещ душ,но няма да е днес явно. Tired
Аз днес се "загрявах " със сешоара  Joy

# 10 564
  • Варна
Free Agent, сигурно вече броиш часовете.

# 10 565
Оплаквам се от това, че днеска кибичих час и нещо на огромна опашка, за да подам заявление за докyмент, че съм си платила данъците. Ако знаех по-рано, щях да го направя това още като ги платихме. Ся yтре пак трябва да ходя, пак да се редя на опашка, за да ми дадат докyмента. И после ще чакам да минат трите почивни дни, после работния ден на мъжа ми, за да можем във вторник, живот и здраве, да идем да запишем детето на ясла. Срокът е до 13, а ние ще идем на 10 - много мразя да правя нещата в последния момент!

# 10 566
Студено ми е.Пуснах парното.
Изпикаха АБ на детето и аз не казах на аптекарката да го разреди,щото не знаех сали ще го дам.Сега тръгнах да го разреждам и май обърках нещо  ooooh!

# 10 567
  • Варна
Свежина, аз като вадих такъв документ за моето дете, срещу малко по-висока сума го издаваха веднага. Нямаше ли такъв вариант и сега?

# 10 568
Свежина, аз като вадих такъв документ за моето дете, срещу малко по-висока сума го издаваха веднага. Нямаше ли такъв вариант и сега?

Като подавах заявлението, слyжителките ми казаха, че не могат да насмогнат, защото има много чакащи. И поради тая причина yдостоверенията ще бъдат готови чак yтре.

# 10 569
  • София
моят бивш е най-свестният мъж, когото познавам  Simple Smile
Таис, разваляш дисциплината  Wink
Ама той наистина е такъв  Laughing
Оставих го щот се влюбих в настоящия, за добро или зло  Wink

От Пепа пиг минахме на Хари Потър. Нонстоп. Вече и в ушите си имам магии, диментори и патронуси  ooooh!

# 10 570
От Пепа пиг минахме на Хари Потър. Нонстоп. Вече и в ушите си имам магии, диментори и патронуси  ooooh!
Ох! Поне половин година дъщеря ми ядеше само и единствено на първия филм "Хари Потър". Незнайно защо моментът, в който Дъмбълдор се провикваше "Silence!", докарваше неистов апетит на малката гадина, та го въртяхме до безкрай.  Grinning

# 10 571
Ох, Уиш, така се смях, оправи ми кривата вечер! Simple Smile
Освен, че имам ревнив батко, проблеми с кърменето, ами от днес вече бебето има и колики ooooh! Досега се ослушвах и мислех, че сме се разминали.
Сега в 00:07, малкото реве, голямото не ще да спи, а утре е на градина. Като си помисля, че това е само началото, се чудя останалите хора с повече деца, със свръх сили ли са?!

# 10 572
Не, че ще ти даде спокойствие ама да ти кажа - няма да е все така. Декември роди една от майките в парка. Трудна бременност след няколко неуспешни, бебе с проблеми и ужасно ревнуваща кака на 4 год. На тази жена и идваше да се обеси, толкова беше кисела и отчаяна. Сподели ми, че са се питали с мъжа си не сбъркаха ли. Сега нещата бавно се нормализират и тя взе да се съвзема.
Та стискай зъби бебето расте, а баткото все повече ще свиква с него. Моят син беше на 12 като се роди малката и пак изревнува след всички приказки които си изприказвахме двама докато я чакахме да се появи и след всички доказателсва, че не раздавам празни обещания.

# 10 573
  • София
Не знам за оплакване ли е...Дъщеря ми завършва училище 1 клас и сега идва големия проблем с гледането.....

# 10 574
  • София
Не знам за оплакване ли е...Дъщеря ми завършва училище 1 клас и сега идва големия проблем с гледането.....
За оплакване е  Peace Ние сме в същото положение.

Общи условия

Активация на акаунт