Да се оплачем...

• 7 435 738
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 10 545
Жармен, любимата рокля, запази яяяя, моля те  PraynigТрай си за наградата, има давност.

# 10 546
въх! познах си думите, но излизат с друго име  Crazy

от няколко дена чувам пукане в ухото  Thinking
звукът е като удряне на камъчета едно в друго.
не е постоянно, но когато започне се чува на всяка крачка.

нищо не ме боли

Може да имаш ушна кал. Капни си малко минерално масло в ухото. Разбира се, може да ползваш и нещо от аптеката. Може и задържана вода да има, ако си ходила на басейн, или просто от душа.

# 10 547
  • София
С баща им не живеем заедно отдавна, малкия е при мен, голямата ще учи в чужбина. На кой се водят децата е само проформа. Новият не е причина за раздялата ни с бащата, познаваме се след това. Дали ще имам други деца не мога да кажа категорично. Децата няма да си зарежа,за да правя ново семейство.
Все пак имай едно наум, че понякога проформата става реалност. Успех с развода, като минала по този път. С тази разлика, че ние нямахме какво да делим, а и моят бивш е най-свестният мъж, когото познавам  Simple Smile

# 10 548
  • София
моят бивш е най-свестният мъж, когото познавам  Simple Smile
Таис, разваляш дисциплината  Wink

# 10 549
  • Prague Czech Republic
Оплаквам се, че детето ми отново е хремав!  Shocked

# 10 550
Голямото дете ще учи чак след три години в чужбина.

# 10 551
  • София
Пак настивам  Twisted Evil
Това е кръговрат..първо аз, после малкия, когато той се оправи съм пак аз.
Въздухът е страшно мръсен, една кашлица имам от гадните цигари, които нямам воля да спра.  Хора които никога не са имали алергии, развиват.  Хора, които не са боледували се съсипват от кашлици и сополи.
Прахта е завзела домовете ни,  няма изчистване.
Навсякъде климатиците са пуснати на 30 градуса в работата когато е студено.  Когато е топло са на 16...
Въобще как издържат на тези рязки промени в температурата?
Скрит текст:
започнах сериозно да мисля за среща с психолог за малкия, и за мен.
Не че не иска да слуша. Не иска да учи,отказва . В детската не иска да рисува, не иска да играе с играчките, днес даже странично решихме да ходи на танци, с такова желание тръгна и хоп в началото на треноровката се отказа...стана ми болно, като гледах други деца за първи път идващи как бързо влязоха "в час" . Не бих казала, че е хиперактивен, но защо не иска да си играе , защо отказва да се научи на нещо / става въпрос за заниманията в детската/ Не искам да го насилвам, но все някога ще дойде момента в който той трябва да проумее, че трябва да е малко по смирен. Да учи, да слуша.  Аз бъркам някъде явно, но очаквам за възрастта в която се намира да е малко по покорен. Може би е труден характер, а аз доста либерална. 

# 10 552
  • sf
Голямото дете ще учи чак след три години в чужбина.
Не, по-скоро ще е.

# 10 553
  • Варна
Donsita, ти добре ще родиш дете на новия ама внимавай стария ей така, от злоба, да не реши да се пише баща и на него и да го припознава, че да ти прави мръсотии.  От такива отмъстителни мъже всичко може да се очаква.

# 10 554
  • sf
Аз се майтапех за бебе. Не и преди да съм разведена. Ако пък се протака, значи не е било писано, че и не съм първа младост.

# 10 555
Колежката постоянно ми подлива вода като ми спестява важна информация (тя е на това място от две години, а аз съм сравнително отскоро и ми се води нещо като ментор). Като повдигна въпроса се подхилква и отговаря, че е забравила да ми каже. Tired

# 10 556
  • София
Племенник на Скъпия и жена му имаха проблеми с раждането на дете. Жената беше разведена, планираха сватба за определена дата. Ресторанти, покани, облекро и др. готови. Но бебето избърза с 10 дни  и не бяха сключили брак. От развода бяха минали по-малко от 300/или 250 - не знам точно/дни. Майката роди в бившата Тина Киркова. Там направиха голям проблем, направо оформили детето на бившия. Гаджето идва с нотариално заверена декларация, но не я приеха. Не можело, закона не позволявал. После водиха дело, оправиха се имената на детето.Но си имаха ядове и проблеми.  А  и бившия поиска една кола за компенсация - загубил си третото детенце. Получи я ...

# 10 557
  • София
...  А  и бившия поиска една кола за компенсация - загубил си третото детенце. Получи я ...

Леле какви са тези хора ooooh!?????

# 10 558
  • София
Използвачи Като има кой да сенавие да плаща.

# 10 559
  • Варна
Долни, нагли твари, които живеят за да правят мръсно на другите. Такива са. Вече нищо не ме учудва.

Общи условия

Активация на акаунт