Да се оплачем...

• 7 444 031
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 11 685
  • София
Добре , за дете е възможно да се предупеди за болничен, както и за планова операция .
Тя си беше здрава /без деца и операции/ и каза "ще изляза в болничен след 2дни " , и те я попитаха на какво основание? 
Тогава стана проблемът. Кой знае, дали ще бъде болен след 2дни?
Една позната изкара 8месеца в болничен, 4месеца фиктивни.
Естествено,  че шефът супер много се радваше,  а тя беше най-щастлива, че не я уволниха.

# 11 686
Ако е планова хоспитализация може, също ако е на планови прегледи в друг град за няколко дни...  Всичко ли трябва да се казва...

# 11 687
  • ...на безопасно
8 месеца болничен не се дават ей,тъй...

Аз да кажа, че преди две години провалих планирана почивка на колегата, който ме заместваше.
Просто по спешност се озовах в гръдна хирургия баш два дена преди отпуската му.... Tired

Много ми беше съвестно, че се бяхме разбрали предварително с него кой-кога.

Ами, човекът си взе фиктивно болничен и той , и отиде на почивката.

# 11 688
  • София
Ако е планова хоспитализация може, също ако е на планови прегледи в друг град за няколко дни...  Всичко ли трябва да се казва...
В крайна сметка имаш договорни отношения.  Не знам дали всичко трябва да се казва,  в болничния всичко пише.
А за 8 месеца болничен може. По закон имаш 6месеца на година, след което с комисия. 
Аз бях в такъв болничен,  нямаше как да не кажа на шефовете.
"Знаете ли ще отсъствам 6месеца , но няма да кажа защо. "
Аз си имах стабилно основание де.

# 11 689
И за 6 месеца болничен трябва комисия.

Оплаквам се, че не мога да взема решение. Важно е, не искам да е емоционално, но не искам и да сгреша.

# 11 690
Скарахме се с мъжа ми, той си хърка, а аз се въртя в мисли и тревоги. Уж за глупост, пък човек като го хванат нервите говори и каквото не мисли  ooooh!

# 11 691
Купих си нагревател Делимано (оръсих се 140 лв), а той протече (не откъдето трябва) веднага след монтирането му. ooooh! #2gunfire

# 11 692
Купих си нагревател Делимано (оръсих се 140 лв), а той протече (не откъдето трябва) веднага след монтирането му. ooooh! #2gunfire
Скрит текст:
Цитат
Условия за покупка
Всички цени в електронния магазин на Делимано са окончателни и важат за деня на поръчката.

Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Всички продукти, поръчани през сайта, които в момента на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени в срок от 6 работни дни от датата на поръчката.

Доставката се извършва на посочен от вас адрес с куриер. , с който ние работим. Той ще ви бъде посочен от наш агент след като е финализирана поръчката. Цената на доставката се заплаща от клиента, за която той ще бъде уведомен.

След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за вашата поръчка и обаждане от наша страна с допълнителна информация за сумата, която трябва да се заплати за куриерска услуга, сроковете и условията за доставка.

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаването му. Продукта трябва да бъде в оригинална опаковка, заедно с придружаващите го документи. Повече информация относно начините на връщане на продуктите можете да получите на телефон: 02/ 81 851 51 - отдел Грижа за клиента.

Студио Модерна - България възстановява стойността на продуктите с пощенски запис.

# 11 693
Познат се оплака от същото.Смено го без проблем,и сега е доволен.

# 11 694
С двете бременности бях болничен дълго време. С каката от началото на 3-ти месец, с малката от 4-ти по едни и същи причини. За Делиманото  Rolling Eyes не ми се говори ама грам даже, много е бъгаво, два пъти го сменяваме защото тече не от където трябва, да не споменавам че водата изобщо не е топла поне малко ами си е чиста проба лед.

Оплаквам се че много ми се спи и не знам как ще изкарам работния ден без да задрема по някое време  Tired И да се похваля, днес ще си взема телефона от сервиза, да видим дали са го оправили изобщо. Два пъти го пращам на сервиз по един и същи проблем, като първия път ми го върнаха с пукнат дисплей който забелязах едва късно вечерта, надявам се да приемат гаранцията Simple Smile

# 11 695
  • София
Скарахме се с мъжа ми, той си хърка, а аз се въртя в мисли и тревоги. Уж за глупост, пък човек като го хванат нервите говори и каквото не мисли  ooooh!

И аз в същото положение. Май май всички мъже е така преживяват скарванията - хъркат си, дреме им. Напоследък обаче като се скараме, ама въобще не ми тежи. Ако иска да хърка, ако иска да мълчи, ако иска да не се прибира. Изобщо не се впечатлявам. Много ми е добре така.

# 11 696

И аз в същото положение. Май май всички мъже е така преживяват скарванията - хъркат си, дреме им. Напоследък обаче като се скараме, ама въобще не ми тежи. Ако иска да хърка, ако иска да мълчи, ако иска да не се прибира. Изобщо не се впечатлявам. Много ми е добре така.

Как успяваш? Аз мисля и премислям всяка дума, анализирам, тъжа, скапан ми е деня, а сигурно и седмицата.

# 11 697
  • София
И аз бях така преди време. Колко безсънни нощи съм преживяла  ooooh! Спираш да мислиш и да анализираш. Да не би той да го прави? Оставяш нещата така, мислиш си за нещо хубаво, правиш нещо, което ти доставя удоволствие, абе просто забравяш.
Ако примерно аз съм виновна - казала съм някоя и друга по-тежка дума му казвам едно просто - Извинявай. Ако искаш приеми извинение, ако искаш се сърди с дни. Това е.
Сега нещата се обърнаха, той е започнал по-тежко да преживява скарванията. То не че са някакви сериозни де, ама ..... битовизми.

# 11 698
  • София
И моят хубавец млъква когато сме скарани. Обаче той по принцип не говори много, та не се усеща някаква фрапантна промяна. Дали преживява или не, не знам...аз преживявам и за двамата  Mr. Green  Laughing

# 11 699
И аз да се оплача, макар за глупост...

Дразня се на бтв! Гледам един филм (макар да не ми е най-интересния на света), а от понеделник продължава да се излъчва но по друг техен канал - бтв лейди! Ми това е нахално. Единия канал се гледа цифрово, а другия може само с кабел, какъвто нямам и не желая да имам!   Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт