Да се оплачем...

• 7 442 830
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 11 790
Аз пък не мога да разбера, как ще позволя на дете на тази възраст само да решава какво иска, къде иска, да звъни на баща си, само да си определя какво иска да стане newsm78 Също така не мога да си представя - да знам, че БНД е пиян и да му поверя толкова малко дете - шофиране, гледане.... И синът ми да вижда всичко това, включително и боя, а след това да отиде на гости на побойника, защото имал хубава кола и лаптоп... Всичко ми се вижда сбъркано и дано не е късно, да се променят нещата, защото и при развод и режим на виждане, как ще спреш детето да не му звъни и да не иска да го вижда newsm78

Но, все пак, по-добре късно, отколкото никога.

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 15:13 от jfjallen

# 11 791
Аз пък не мога да разбера, как ще позволя на дете на тази възраст само да решава какво иска, къде иска, да звъни на бащи, само да си определя какво иска да стане newsm78 Също така не мога да си представя - да знам, че БНД е пиян и да му поверя толкова малко дете - шофиране, гледане.... И синът ми да вижда всичко това, включително и боя, а след това да отиде на гости на побойника, защото имал хубава кола и лаптоп... Всичко ми се вижда сбъркано и дано не е късно, да се променят нещата, защото и при развод и режим на виждане, как ще спреш детето да не му звъни и да не иска да го вижда newsm78

Но, все пак, по-добре късно, отколкото никога.

Това мисля и аз.

# 11 792
Плачете вие ЗД да го вземе, ама айде... Tired

# 11 793
  • ...на безопасно
Дарина, вземай се в ръце!
Моето БНД е сходен с твоя, че и склонен на по-сериозни ексцесии.
Детето ми НИКОГА не съм му го давала на него, а на родителите му. Той присъства там - абсолютно трезвен, но толкоз.
Те хората са наясно каква стока имат и безкомпромисно са се съобразявали с изискванията ми .
Малко е детето ти то да определя поведението ти. Ти си зрелия, водещ Родител. Дръж се като такава.

А като е пиян и да ми се появи с претенции-ще го убия. И той си го знае.

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 14:48 от а Kеа?

# 11 794
Да се държи, ама не може.
И друг път го е давала като е бил пиян.
Майчиното чувство казват е по силно от било по силно от инстинкта за самосъхранение. При нея и двата липсват.

# 11 795
Да се държи, ама не може.
И друг път го е давала като е бил пиян.
Майчиното чувство казват е по силно от било по силно от инстинкта за самосъхранение. При нея и двата липсват.
Е стига, бе! Това е като зависимост. Защо - БНД ли ви издържа, Дари, че не смееш да му гъкнеш? И дори да е така, ти да не си парцал, че да те бие пред детето, пък ти да мълчиш? Кой нормален адвокат би казал "трай си, че те е набил"?

# 11 796
Подозирам, че няма адвокат на хоризонта.
Съжалявам, ако не е вярно, но много шизофреидно ми идва всичко.

# 11 797
  • на Мелмак
Оплаквам се , че от много време ми се отдава възможност да си почина следобед , а се озвучавам от хилти и басове  Sad

# 11 798
Оплаквам се , че от много време ми се отдава възможност да си почина следобед , а се озвучавам от хилти и басове  Sad
Ти пък и двете комбинации - моите с хилтито мълчат . Аз им пускам само нежни песнички - лирично ми е .
  Тапички за уши нямаш ли .

# 11 799
  • София
Дари, ти всъщност искаш ли да имаш пълни родителски права и детето да е винаги при теб? Знам какво мислеше преди, но сега, при създалата се ситуация с пиенето и побоя, как си представяш, че можете да разделите това дете?

Не знаех за ромката..дано е читава. Пълен хаос е при вас  Tired

# 11 800
  • на Мелмак
Ти пък и двете комбинации - моите с хилтито мълчат . Аз им пускам само нежни песнички - лирично ми е .
Цъ, нямам ....

# 11 801
Цъ, нямам ....
http://apteka.framar.bg/30000230/%D1%82%D0%B0%D0%BF%D0%B8-%D0%B7 … D1%83%D1%88%D0%B8

# 11 802
Дари, ти всъщност искаш ли да имаш пълни родителски права и детето да е винаги при теб? Знам какво мислеше преди, но сега, при създалата се ситуация с пиенето и побоя, как си представяш, че можете да разделите това дете?

Не знаех за ромката..дано е читава. Пълен хаос е при вас  Tired

[/quoteНе, предпочитам да плаща всичко. Няма как аз да плащам градина и занимания.

# 11 803
  • Ямбол
... предпочитам да плаща всичко. Няма как аз да плащам градина и занимания.
И заради това рискуваш живота на детето си?
А иначе разбира се, че има как. Ако трябва ще мине без занимания, а предучилищната е безплатна.

# 11 804
Оплаквам се, че за малко да си счупя зъба с костилка от маслина. ooooh!  Развиках се по ММ, че той купил от тези тъпи маслини. Аз купувам такива без костилки. Та той го отнесе, ама аз видях звезди посред бял ден.

Общи условия

Активация на акаунт