Да се оплачем...

• 7 442 767
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 11 805
  • София
Дари,едва ли ще съм първата ,която те съветва.
Лесно е да разчиташ на чужди пари и издръжка.
Има работа за 4часа на половин работен ден.
Аз не бих мълчала.  Вие при родителите ти живеете с детето? 
Аз бих се притеснила. Утре може и главата да ти счупи, а ако посяга и на детето? 

# 11 806
Аз пък не мога да разбера, как ще позволя на дете на тази възраст само да решава какво иска, къде иска, да звъни на бащи, само да си определя какво иска да стане newsm78 Също така не мога да си представя - да знам, че БНД е пиян и да му поверя толкова малко дете - шофиране, гледане.... И синът ми да вижда всичко това, включително и боя, а след това да отиде на гости на побойника, защото имал хубава кола и лаптоп... Всичко ми се вижда сбъркано и дано не е късно, да се променят нещата, защото и при развод и режим на виждане, как ще спреш детето да не му звъни и да не иска да го вижда newsm78

Но, все пак, по-добре късно, отколкото никога.

Това мисля и аз.
И аз.

# 11 807
Така и така съм тука да се оплача, че пералнята ми върна вода и намокри ламината ми на един месец. Не знам колко точно е попило. Ако трябва да пренареждам наново ламинат не е края на света, ама пак ми е терсене. Кога да очаквам последствията?
Не се ядосвай.Аз по съвсем друга причина наквасих нашият ламинат в кухнята с около 20ина литра вода Laughing.Нищо му няма

# 11 808
  • I want it all and I want it now.
Само ще ти кажа да се замислиш какъв пример му дава баща му на това дете.След няколко години, като порасне може и детето да те пребие по примера на татко му.Запитай се това ли искаш?

# 11 809
Палмира, мерси. Една съфорумка ме успокои, че у тях редовно влиза вода от отворените прозорци в дъжда, нищо му няма.

Да пази бог да разчитам на БНД да му плаща всичко. Самотна майка съм, но всичко излиза от моя джоб. Затова толкова се ядосвам на кратуната на Дарина  Tired  

# 11 810
Моля да ме осветлите какво точно е това БНД Grinning

# 11 811
Бащата на детето ми.

# 11 812
  • София
Само ще ти кажа да се замислиш какъв пример му дава баща му на това дете.След няколко години, като порасне може и детето да те пребие по примера на татко му.Запитай се това ли искаш?
А тя катоо  майка какъв пример дава?
Лежи в къщи, ако почне работа някъде на третата седмица приключва и пак ляга, пие от обяд.
По-удобно е БНД и родителите му да и плащат разходите. Но ако бабата отиде в парка при внучето настава драма. Родителите и купили апартамент, но комуникацията ограничена - дразнят я.
Периодично се явяват богати ухажори, готови и кола да и купят. Но пък не я кефят иначе.
Ако не се жали тук го прави на алтернативни места.
Вие и се връзвайте и я утешавайте, преживявайте драмата и.
За протокола - не се познаваме с въпросната. Всичко това съм разбала от писанията и.
А дали е така ...

# 11 813
  • Mediterraneo
Нито й се връзвам, нито я утешавам въпросната. Жалко за детето с такива родители. Два броя.

# 11 814
Аз пък се вързах. Много ми стана криво като прочетох. Моето дете е на сходна възраст и го преживях лично, не си представям как би ѝ се орютразило, ако стане свидетел на подобна гледка.

# 11 815
Каквото и да е, насилието е прекрачване на всякакви граници. Не може заради пари да търпиш да те бие. Нито пък да позволиш детето да гледа. Още повече, че не сте заедно. Защо ще търпиш? Всеки би се опитал да се освободи от зависимостта си от такъв мъж. Ако е само финансова.

# 11 816
  • Пловдив
оплаквам се от това,че детето има остатъчни хрипове,а не кашля...и нямам идея как да го стимулирам,за даа изкара тия секрети. Tired

# 11 817
Aisha, добре го каза. Peace

# 11 818
  • I want it all and I want it now.
Не съм запозната с историята.Приех го лично.Стана ми жал и заради детето да живее в такава среда. Обикновено в последствие копира модела на поведение на родителите си.

# 11 819
  • София
Като им е толкова акъла на  родителите - да ги копира и да ги наритва. После на 5 малки да ги кара в болницата.
Нали това вижда - това ще прави.

Общи условия

Активация на акаунт