Да се оплачем...

• 7 461 124
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 12 900
О, извинявай, забравих, че кърмиш! Още спя..  Ами тогава едно кафе дали не можеш да си позволиш? Чувала съм (и съм го пробвала), че помага при главоболие.
Или да си разтриеш сама главата - слепоочията, тила. Дано бързо да ти просветне и детето да е добре!
Помня, че имах и аз такива периоди - крайно изнервена, не можех да се храня спокойно, дори като пиех вода или се къпех детето мрънкаше, искаше нещо. Мислех, че няма да издържа, чудех се какво да правя с всички тези нерви. Нямах минутка за себе си. Обаче ето, че мина. И то точно, когато мислех, че ще ми е най-натоварено - като тръгнах на работа.
Така, че... Всичко минава  Hug

Hug

# 12 901
Brie,
Скрит текст:
Предполагам си в държавна администрация, там така обичат да правят.  Tired Но не се тревожи за колегите ти, ще получат обезщетения, неизползваните отпуски ще им ги изплатят, после имат 1 година на борсата и всъщност цялата тази простотия е за тяхно добро, защото не си заслужава да се работи при такива "работодатели". Може и да ги осъдят - нищо, че аз имам пример как с една и съща жалба (писана е от един човек) едни възстановиха, едни не. Никой не се върна де, беше само показно  Wink Всички се реализираха много по-добре, това ми е от лични наблюдения, понякога е нужно съдбата да те побутне малко, за да се махнеш от някъде  Wink Пък за останалите това е "наказателна акция" вижте какво ще стане и с вас. Даже от моя личен пример, така започва всеки тим билдинг или събиране по хубав повод - който не слуша да се счита за уволнен, наздраве! И хората си ходят със страх на работа  Confused Познайте мутрите какви са и къде са вече.

# 12 902
Като ви прочетох страшните случки с дечицата се сетих за едни които правеше голямата ми щерка като мъничка. Детето от време на време се изпъваше като струна, свиваше ръчичките в юмручета, стискаше челюстта и се тресеше много силно за няколко секунди.Колкото и да я виках докато не отминеше не реагираше.В последствие разбрах че го прави когато е ядосана и я спрях с тези тресения.И двете са ме плашели въртейки си главите от край до край много бързо и неконтролируемо, при голямата отмина но при малката още се плаша на моменти а лекарите не казват нищичко защо и на какво се дължи Close
Бързо да се оправят дечицата ви, Hug

Тайс, приятна почивка Hug

Оплаквам се че още ме боли кръста, взех си три дни отпуска да лежа и да се пооправя ама да видим Sad
Също се оплаквам че онзи ден пак съм ходила на сън, легнах си през деня понеже ми беше изморено и скапано, чула съм нещо и съм станала и отишла в хола при ММ и децата , после и в кухнята при девер ми и етърва ми.Добре че са се усетили та не са ме стреснали  Rolling Eyes

# 12 903
  • Добрич
В момента оперират баща ми. Притеснено ми е ...А съм на работа и е понеделник

# 12 904
mpetkova, стискам палци!
При главоболие (вероятно мигрена) и Парацетамола помага.

# 12 905
  • Добрич
Благодаря ти!

# 12 906

Стискам палци всичко да мине успешно Praynig, прегръщам те  Hug

# 12 907
И от мен стигнати палци всичко да мине наред.
И да се оплача. Утре съм на интервю за работа. След 4 години вкъщи и само с деца, съм забравила въобще как се говори с възрастни хора, за нормални неща. Дано не ми се изсмеят хората.

# 12 908
Оплаквам се,че мъжа ми ме лъже.Не мисля,че има любовница,ама знае ли човек...

# 12 909
  • София
Вили, успех ти желая . наистина дългото майчинство изолира човек от останалите.
Аз като се върнах след 3г и половина , ми харесва.
Инаще бях за психолог  Crazy
Дано операцията на баща ти мине успешно

# 12 910
  • софия
Човек никога не бива да има доверие на мъж. Не искам да наливам масло в огъня, но не се предоверявай, което не означава, че не го обичаш. Peace
Скрит текст:
За съжаление, говора от много личен опит.

# 12 911
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

всички мъже лъжат  Peace
в повечето случаи лъжат от глупост и за дреболии.
ей така, като децата - да се крият, сякаш няма да ги хванем.  Tired

ей го моичкият "отивам при брат ми да пийнем по бира" - аз ли не знам, че като се съберат не пият бира  Rolling Eyes
а и бира да беше, една ли ще е? че тя една бира даже кариеса му на трети долен в дясно няма да запълни.  Tired

# 12 912
Пък жените хич не лъжат. Simple Smile

# 12 913
  • София
Любим цитат от любим филм - всички лъжат Simple Smile
Оплаквам се, че ще съм сама вкъщи с едното куче... МП взе другото и отиде при техните...

# 12 914

Конфронтирала ли си го?

Общи условия

Активация на акаунт