Да се оплачем...

• 7 445 304
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 110
  • sf
Оплаквам се от мъзеливите майки, които държат децата си пред входа, вместо да ги заведат в парка, който на 200-300 метра  ooooh!
Предполагам, че става въпрос за Герена,
ако е така, оплакването ти не се приема - бях там, пренаселено е,
няма местенце да седнеш.Децата ще играят, но майките ....
Същото е и в Заимов.
Не е само днес, всяка вечер майките сядат на входа, даже пейка няма, а децата тичат по една тясна пътека и между колите. И само се чува "не, ела тук, не там, не тичай, не скачай". Наистина не го разбирам :/

# 13 111
Не може ли да ги мързи хората просто? Аз живея в къща с двор, понякога вечер сме на двора, не ми се ходи всяка вечер на разходка до парка. Е, да, в двор е друго, но като нямаш, не може ли да си седиш пред блока?

# 13 112
  • sf
Ами тяхна си работа, ама второ лято съм тук и нямат пропуск.

# 13 113
  • Сф
В София ли валя? Блазе ви...
Направо ме разбихте! На 5 км от центъра на Сф и капка дъжд не видях!Оплаквам се ,че чичкото олигофрен охрана на у-щето срещу нас реже нещо с флекс, чука, трака, уплътнява си времето с лични задачи по колата редовно , не си чувам тв.След малко пращам мм да го озапти че се забравя   ooooh!
П.п.това е сигурно щото се бъзиках/надсмивах вчера с поста с ромската сватба под прозорците на офиса.. Mr. Green

# 13 114
  • На топло
Оплаквам се от откровени използвачи.
Оплаквам се, че ще ми липсва работата и подреденото ежедневие през ваканцията.
И от меркантилни роднини...как не остана един човек, който да постави на преден план човешките взаимоотношения, само интереси, интереси..
Сит на гладен не вярва, но защо по дяволите седят като търтеи по цял ден?
 Close

# 13 115
Затова ги псувах на чист български, а те се чудеха какво им викам  Mr. Green
А, испанците покрай Стоичков доста понаучиха български, особено някои цветисти псувни. Simple Smile Много е вероятно да са те разбрали идеално. Simple Smile

# 13 116
Стоичков е известен в Барселона и на някой почитатели на Барса. Извън тях е голяма рядкост някой да го знае. Испанците не се славят с богата обща култура. По вероятно е да са я разбрали, защото в частта в която живее има много българи, ако изобщо са я разбрали.

# 13 117
  • София
Тарталета, представям си колко си била нервна, щом си пуснала и сълзи... Confused
Валя по цариградско, в Овча купел си имаше и локви, около Южния парк. Толкова беше влажен и тежък въздухът..
Сагата ми с подутия венец продължава..зъболекарят има час във вторник. Дано не се подува.

# 13 118
  • Cyberspace
От тая жега ми излизат ужасни пъпки по тялото... Едни ситнички такива... Гърба ми изпоти ли се леко и край  Confused  Sick
Днес се минах с епилатора и си мислих, че сега като съм по-почерняла няма да си личат толкова червените точки, които ми оставя... Да, ама не... В ръцете и краката съм като омъкнато пиле, настръхнало едно такова...  Laughing Че и на червени точки... Пфууу...

# 13 119
  • София
Влизам да кажа, че Бепантенът помогна, от червеното няма следа. Утре сме на плаж  Simple Smile

Оплаквам се, че преядох. Много мразя чувството.

Тарти, изобщо не си го слагай на сърце. Ти си силна, умна и оправна жена, и онези кифли не могат да ти стъпят на малкия пръст  Hug

# 13 120
  • в дяволитите очички на моето тормозче
В София ли валя? Блазе ви...

В София дали е валяло, не знам. Аз съм на юг- при нас валя кратко, но солидно+ градушка за разкош.

# 13 121
  • софия

Сагата ми с подутия венец продължава..зъболекарят има час във вторник. Дано не се подува.
Купи си син Листерин и жабури, колкото пъти през деня се сетиш. Peace

# 13 122
  • София
Зверски ми се спи, а съм станала преди 2 часа вече. Още малко и ще заспя на бюрото...

# 13 123
Тарталета, представям си колко си била нервна, щом си пуснала и сълзи... Confused
Валя по цариградско, в Овча купел си имаше и локви, около Южния парк. Толкова беше влажен и тежък въздухът..

Wind, не знам каква е причината да ти е подут венецът и дали ще ти помогне, но при мен действаше. Казано ми е от зъболекар- сини сушени сливи се киснат в топла вода. След като омекнат ги разделяш и слагаш на венеца с месестото надолу.

# 13 124
От тая жега ми излизат ужасни пъпки по тялото... Едни ситнички такива... Гърба ми изпоти ли се леко и край  Confused  Sick
Днес се минах с епилатора и си мислих, че сега като съм по-почерняла няма да си личат толкова червените точки, които ми оставя... Да, ама не... В ръцете и краката съм като омъкнато пиле, настръхнало едно такова...  Laughing Че и на червени точки... Пфууу...
Слагай си бебешка пудра  Wink

Общи условия

Активация на акаунт