Да се оплачем...

• 7 442 716
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 380
  • Cyberspace
Детето още повръща  #Cussing out
Писна ми просто  Close Ни капки, ни сиропи, ни свещички... Днес пак ходихме на док. и нищо, всичко, което ми каза да давам, аз вече го давам. А да не говоря и как отказва да приема лекарарства...

# 13 381
  • София
Cyberspace, от банка с глюкоза с малка спринцовка му давай в устата освен вода за да не се обезводни.
попитай педиатъра си, но е добър вариант.

# 13 382
От нашия дългогодишен педиатър съвет- по малко разгазирана Кока кола, ако нямате възможност да вземете от аптеката физиологичен разтвор.

# 13 383
  • Ланкър, планините Овнерог
От нашия дългогодишен педиатър съвет- по малко разгазирана Кока кола, ако нямате възможност да вземете от аптеката физиологичен разтвор.

Доколкото знам, и Спрайт върши същата работа. За киселиността на стомаха нещо си било добре, но поне няма кофеин.

# 13 384
  • София
Климатикът май се развали. Дyха, но не охлажда.
И аз съм имала подобен случай. Бяха се заплашили филтрите. Свалих ги, измих ги и тръгна. Дано и при теб това да е проблема Simple Smile

# 13 385
От кофеина живват  Peace Моята обаче мрази газирано, давам Дименхидранат за спиране и компот от кайсии със сол за електролитния баланс

# 13 386
Срещу гадене, педиатър ми е препоръчвал да се смесят чаша разгазирана кола и сокът на половин лимон. На моето дете му хареса.

# 13 387
Филтри измити, климатик не работи. Добре, че имаме дyхалка с вентилатор, нарочно кyпена за слyчаи като този.
Моят и той повръща още, явно вирyсът е такъв. Само, че аз имам и болен мъж, който не е чаааак толкова зле, но си лежи от три дена и отказва да си мръдне пръста, щото бил болничък. И аз.. тъгъгък - тъгъдък - мий, преобличай, пери, простирай, къпи, лекарственце давай, ама ги помоли първо да го пийнат.. И това поне по три пъти на ден. Сега вече спинкат, а аз се наслаждавам на тихата, прохладна нощ и на компютъра Simple Smile

# 13 388
  • София
Спи ми се много, много, много. Кой ме кара да седя снощи да гледам мач? Tired

# 13 389
  • София
Оплаквам се от гадното Софе. Студено и мръсно, бррр. Изкарахме 2 седмици в рая на Скопелос и Пелион, сега ми е едно такова никакво.

Снощи един кретен щеше да ни отнесе на магистралата, на 50 км от София. При това пътувахме през нощта, за да е по-спокойно. Или беше пиян, или само(убиец).

# 13 390
  • Варна
Изгорях като идиот  ooooh! Пари ми навсякъде!
Боли ме зверски главата.
На работа нямам климатик и гладя с пара-умирам от задух и жега!

# 13 391
Оплаквам се от работата си, надявах се за времето докато ме нямаше, нещата да са се подобрили, а то е точно обратното. Шуробаджанащината е страшно нещо, а и останалите условия са се влошили. Не знам как ще се работи така занапред, отчайващо е.

# 13 392
Таис, ти наистина спря да пишеш в гръцката тем, защо така, бе момиче? Сега къде ще ти чета преживяванията?! Дали си писала тук, че пропуснах няколко страници? Ама всъщност тук е за оплакване, а ти имаш да се хвалиш Simple Smile
 Аз освен да помрънкам, че нямам време за нищо покрай децата, нито да чистя, нито себе си да погледна.

# 13 393
Оплаквам се от работата си, надявах се за времето докато ме нямаше, нещата да са се подобрили, а то е точно обратното. Шуробаджанащината е страшно нещо, а и останалите условия са се влошили. Не знам как ще се работи така занапред, отчайващо е.
И аз от моята.всеки път като съм болна се стискам , колкото и да съм зле , съм там.ето сега с възпален яйчник си взех само 3 дни , че да не ме изядат с парцалите и пак чух приказки -точно сега ли намери да се разболееш.другия път ще си поръчам седмицата  Confused

# 13 394
  • В полите на Пирин планина
От днес и аз съм на работа - след Бяло море и почивка - сега ми зле ... Главата ме кръти цял ден, а на бюрото ме чакат 1001 документа. Не съм се аклиматизирала въобще.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт