Да се оплачем...

• 7 410 917
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 515
  • София
Cyber ,теб и с мъфините те знам. Simple Smile
Аз се "зарибих" по палачинки и всяка седмица изяждам огромно количество с шоколад.
Правя по 20 и изяждам половината аххах.
А кила няма

# 13 516
Аз се "зарибих" по палачинки и всяка седмица изяждам огромно количество с шоколад.
А кила няма
Ами яж тогава колкото душа ти иска.
Завидях ти .
Аз ако изяждам по толкова ще съм  като слон...не, като два слона

# 13 517
А кила няма
Люто завидях! Ти оплакваш ли се или се хвалиш? Ако толкова искаш кила, пращам по куриер от моите поне 5-6 излишни. Laughing

# 13 518
Аз надцаквам- и аз 5 по избор давам, от където искаш  Laughing  Леле, 20, аз правя по 7-8 за мен и щерките и все остават и за татко им вечерта

# 13 519
Ха ха 5-6 кила давате.
Аз мятам директно 8-10 без да се замисля.А да ви видя сега.

# 13 520
  • София
Взимам всички килограмиии   Hug
Трябват ми поне 10кг, а явно само с палачинки няма да стане  Crossing Arms

# 13 521
  • Sofia
Ех,късметлийка си с тези кг....аз качвам без проблем,дори и да не ям нищо Confused
Оплаквам се,че вместо да свалям съм качила още 5кг. Cry
това е най-дебелото ми лято,тежко ми е,особено в жегата,дрехите ми отесняха Cry Cry Cry

# 13 522
Леле, тук е заразно. Доли, и аз така  Laughing Ужас, спрях цигарите преди 3 години, тогава нищо не качих, а доста по- късно  Confused

# 13 523
  • Cyberspace
Късметлийка! Завид-завид и аз  Crossing Arms
Вече 100 пъти съм се оплаквала, че съм прасюга отвсякъде, колкото и да се ограничавам и старая. Ям малки количества по принцип, откъм качество храната също не е зле, плодове и зеленчуци много, движа се много и... Грух... Нищо... Имам десет кила за сваляне, наближавам 60 вече май, а съм много ниска...
 И с косата е така - скапвам я от грижи, ама наистина и... Метла си седи и това е  Close тва да се приеме като голямо оплакване, перманентно си се оплаквам от него  Mr. Green

# 13 524
Аз поне спрях да слабея,решиха в крайна сметка,че е от стрес.В момента съм 51 кг. на 178.Ходя с рокли само на работа,понеже всички поли са ми големи.Уж ям,ама не ми се получава нещо.Много ядове на работа има последната половин година.Лошото е,че като съм напрегната и не ям,получавам и киселини и само пия кафета.В обедната почивка пак мисля за нещо си и я пропускам,а като се прибера единствената ми мисъл е да се добера до легло и да посетя на тихо час.Познатите ми само отбелязват,ама колко си отслабнала,да не си болна,и други подобни.В интерес на истината от нерви нямам апетит,отдавна не ми се е прияждало нещо наистина.Ей така да се присетя и да ми потекат лиги от апетит и лакомия.Не мога да си сменя и работата в момента,оглеждам за друг работодател,но не ми предлагат същата заплата 😐.

# 13 525
  • София
Сетих се за филма "яж,моли се и обичай",където главната героияна,  казва, че е загубила апетит към храната.  Как може да е загубила апетит към храната?
Заряза всичко и всички, отиде в Италия, където качи много килограми ,но беше happy!! 
И апетитът й се възвърна.

# 13 526
  • София
Сетих се за филма "яж,моли се и обичай",където главната героияна,  казва, че е загубила апетит към храната.  Как може да е загубила апетит към храната?
Заряза всичко и всички, отиде в Италия, където качи много килограми ,но беше happy!! 
И апетитът й се възвърна.
Е, тя го беше загубила заради нещастна либофф. После в Италия е частта със "яж'..и няма нищо изненадващо за мен - аз когато бях в страната, за 2 седмици трупнах 3 килограма. Скъсах се от ядене  Heart Eyes  Laughing

М/у другото, същата тази мацка се развежда с мъжа, с когото се запозна накрая. Ирония, нали.

# 13 527
Апетит се губи много лесно. Не рядко изпадам в положение, в което съм гладна, но каквото за каквото и да се сетя за ядене не ми се яде. Цигарите също убиват апетита, а и те лишават от пълния вкус на храната.

# 13 528
Гледах 3 метра над небето,за сефте Mr. Green врънкаха ме едни колежки,че видиш ли филма бил толкова Уау,че съм щяла си избия нюансите от главата.м нееее ,ниш'т такова,даже се чувствам още по-близка , с моята боза.има история в двете части на филма,ама па чак толкова не мЪ заслепи.не им поврах на тези ,че се обичат.иначе за 4 часа спокойствие и релакс добре.сега ме боли тиквата и не мога да заспя.утре съм на работа след 3 дневния болничен и ...ами ще ме гледат на една страна.повтарям си да не ми пука,но не помага

# 13 529
Тази боза само Марио Касас я прави. Иначе не е нищо особено. Не че и той е нещо кой знае какво ама да речем, че в комбинация с машините има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт