Да се оплачем...

• 7 436 077
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 210
И за нас годината е кошмарно ужасна!
Болести, смърт, проблеми, финансови кризи, всичко на куп. Добре, че още се обичаме, че иначе щях да се гръмна.

# 51 211
Оплаквам се, че у нас боядисваме и отивам днес да видя цвета - щях да припадна. Едно червеникаво-оранжево, даже не знам как да определя този цвят, леко розовееше сякаш, а уж трябваше да е нещо в гамата на бежовото, капучино. И майсторът ме убеждава, че то така се виждало вечер, иначе на дневна светлина друго било. Rolling Eyes
Ако кажа на ММ пак да боядисваме, лошо ще му стане.

Г&B, миналата седмица бяхме на юбилей и подарихме карикатура и луксозна писалка, рожденикът остана очарован и под секрет ми сподели, че това са били най-хубавите му подаръци. Иначе получи още часовници, красиви комплекти от бутилка/бутилка+чаши със сребърен обков, сейф, пари и т.н.

# 51 212
Анабел, страхотна новина.

Преди два дена се оплаках, че завръщайки се от почивка забравихме в таксито любимата играчка на синчето. Пуснах и във фейса съобщение. Днес да си похваля, че си върнахме кученцето.
Не знам дали четат тук, но да благодаря на всички, които помогнаха кученцето да се върне у дома.
Благодарности и на Уиш и Хрупка, които предложиха да изпратят в замяна други плюшки.

# 51 213
Ее само хубави новини днес! Анабел Heart Eyes !

# 51 214
Такива дни като има, с хубави новини в темата съм най-щастлива.
За да не е спам, ще измрънкам, че голямата я пращам при баба ѝ и дядо ѝ на село. Като знам, че ще бъде цялата изпоядена от бълхи и ми се приревава. Все пак и болести разнасят гадовете. Как за толкова години не проумяха, че това, че тях не ги хапят не означава, че няма бълхи в дома им.

# 51 215
Браво, Анабел за хубавата новина!
Зaболя ме зъб, сега малко поутихна, но по-добре няма да стане. Бях забравила колко е гадно.....😣

# 51 216
  • София
Няма да се оплаквате. Само хубави новини да четем Simple Smile
Анабел, отдъхни си. Няма ти казвам аз на к'и илядо крила летях кат излязох от Онкологията и всичко беше ок.

# 51 217
Пийкок, не си ги слагай на сърце критиките. Аз имам критикуваща майка и гледам да не обръщам много внимание. Но е факт, че съм перде от скоро, преди много ме нараняваше държанието ѝ. Изкарвала ни е и мен и сестра ми най-накадърните същества на света. Реплики от типа на “ Ето Пенка взе книжка, пък ти каква си, нищо не довеждаш до край”, “ Пък Ганка и Марийка какви са оправни, вие със сестра ти....” И това е откакто се помня. Сега вече освен всичко друго съм и некадърна майка.

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 23:27 от ARIA*

# 51 218
Ох , и мен как са ме сравнявали... И мъжът ми така ме сравняваше с една негова колежка, с която бяхме с един термин. Сега поне каза, ще те е по-луда майка от мен...
Хем гледам да не ги слушам ама ей така като остана сама ( детето спи) и превъртсм какво се е случило и кой какво е казал...

# 51 219
  • София
Анабел, каква хубава новина! Всичко друго губи значение, отдъхвай и празнувай - има защо!

И аз да се оплача, че ще водим децата на село и ще стоят там до 15 септември, това е свързано с доста неудобства и не е много о.к., но няма друг начин - все още не могат да стоят сами, малки са.

# 51 220
Моето не знам дали е оплакване де , ама ми писна от хората , които търсят постоянно съжаление така да се каже.Работя в хотел и едната ми колежка на работа кара само нощни смени , но тя си е избрала така.Днес счетоводителката ми вика "Ама ти защо караш само дневни? "И аз и отговарям , че понякога карам и нощни ако се наложи , но то е по-рядко.По принцип съм се разбрала с мениджъра да съм само дневни , защото ми възлага и други задачи , които се вършат през деня. И тя като почна "Ох горката , М.  , сама си гледа детето , кара нощни смени , много й е трудно." Ей така ми писна. Въпросната М. си сложи силикон скоро в устните , ходи по някакви дискотеки като не е на работа , постоянно идва с нови дрехи и чанти, но иначе горката.Та така де , исках да се оплача да ми олекне малко , че много се ядосах.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 09:11 от HollywoodGirl

# 51 221
Е, явно не си гледа сама детето все пак, кой е при него нощем? А и ако не и изнасяше, щеше да си каже мисля....
Анабел, прекрасна новина!
Аз пък имам най- прекрасната майка на света, думичка накриво не ми е казала никога, а аз съм от критикуващите май...

# 51 222
И моята майка е душа човек. Тя е моят балансьор. Понякога ми казва неща, които не ми харесват, но е хубаво друг да ти ги каже.
Пенсионира се 2 месеца, след като с ероди детето и ми е голяма помощ. А за детето примира, и той за нея! Та, тя с еопитва да ми отвори очите за нещата, които аз под влияние на емоциите не мога да разбера.

# 51 223
  • ново
Сутринта както си вървях за работа, от една тераса шурна вода. Намокри ми единия крак само, направо на милиметри ми се размина окъпването. Побеснях. Погледнах нагоре, но не се виждаше никой на терасата. Значи простакесата просто е плиснала кофата с вода и се е прибрала, дори не си беше направила труда да надникне. Това е главна улица, аз вървях по тротоара.

# 51 224
Ще ти върви по вода, няма страшно.

Общи условия

Активация на акаунт