Да се оплачем...

• 7 436 014
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 51 330
  • ново
На мен не ми свиди, но въпросната си има село с голям равен двор, на което не стъпва. Просто е мързелива. Редовно прави реплики и към други приятелки, уж на шега, пък откровенно си проси. На едната родителите отглеждат картофи, говорим си и казва, че днес ще ходи да си извади картофи, репликата на въпросната е "О, аз много обичам пресни картофи"
За съжаление и синът си е научила така, абсолютен паразит.

# 51 331
Ама аз имах среща с момичета, които още нямат деца Wink
Иначе с майки още по- рядко се еиждам, откакто синът ми е на кухня. Просто организацията стана по- трудна

# 51 332
Това с картофите ме сети за бай ви Ганя в трена и "О, туй круши ли са...аз обичам крушки" ..Joy

# 51 333
Не издържам,не знам какво да правя вече.Отново нерви покрай майка ми и съм на ръба на нервен срив.Продължава с диетата на Таня Бейрииска,само,че се води по това,което пише в книгите,а то е противоречиво.Спазва само неща,които на нея и е кеф,в книгата пишело,че калориите нямат значение и сега е решила,че може да яде и по 700 калории,което за болен човек,който не може да управлява тялото си от безсилие е малко,дори за здрав човек е малко.Караме се,викам като луда и тя не чува нито дума.Ако продължава да си прави нейните си ще се докара до анорексия,а аз най-вероятно ще ида на почивка в някоя лудница,не мога повече...кажете какво да направя,че да помогна и на нея и на себе си...

# 51 334
От опит мога да кажа, че е трудно да повлияеш на друг относно хранителен режим, ако той самия не е узрял за идеята  или не го иска...
Но ти не се отказвай..говори й, и пак и пак.
700 кал.си е живо гладуване..

# 51 335
Оплаквам се от лошите новини. Защо живота е толкова ужасен.

# 51 336
  • Варна
Какво означава не може да управлява тялото си? На легло ли е?

Вземи тия книги и ги изгори.

# 51 337
  • София-Младост
Оплаквам се от лошите новини. Защо живота е толкова ужасен.
Кошмарна катастрофа, толкова много загинали😢

# 51 338
Сега проверих коя е тази Берийска...препоръчва кетогенната диета, която е ок. Но в състояние на кетоза има смисъл да се влезе, само ако човек бори някакво заболяване...бориславамама, майка ти болна ли е или просто от суета е на режим?  Насочи я към НВВМ хранене...то е същото, но може да се спазва по-либерално и въглех.да не се държат толкова ниски...

Ужасна катастрофа.

# 51 339
Говорих много,не желае да приеме друго мнение освен своето.Да на легло е,има МС,опитали сме много неща,но нищо няма ефект и сега явно е решила,че ще пробва налудничави идеи.Важно е да продължава да се бори,но не и докато го прави да се самоубие с глад.

# 51 340
Много голяма катастрофа с ужасно много жертви. Disappointed
Няма вечер в която да не съобщават лоши новини за съжаление....
https://trud.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%B9-%D0%B … B0-%D1%81-%D0%B0/
Жертвите по всяка вероятност ще са повече от 15
Бог да ги прости всички загинали.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 20:55 от charlie

# 51 341
  • София
И на мен ми е гадно от новината за катастрофата. Черна събота....  Sad За съжаление жертвите се увеличават. Имало и мого ранени в тежко състояние.
Помрачиха ми вечерта с тази новина.
Няма ден без тежък инцидент и загинали.
Май днес има още една тежка катастрофа на някоя от магистралите в БГ, не запомних коя. То за помнене ли е.  newsm78
Вчера разбил се малък самолет и загинал.... Не искам да слушам и гледам повече новини.

# 51 342
Ужасна катастрофа.

# 51 343
Говорих много,не желае да приеме друго мнение освен своето.Да на легло е,има МС,опитали сме много неща,но нищо няма ефект и сега явно е решила,че ще пробва налудничави идеи.Важно е да продължава да се бори,но не и докато го прави да се самоубие с глад.

Кетогенната диета е ок...наистина има изследвания че помага и при аутизъм и рак..чела съм навремето в темата за ВМНВХ. Но няма нужда да се гладува..в кетоза се влиза и без ограничение на калориите, само се ограничават въглехидратите под 10г дневно...
Говори поне към 1000 да вдигне калориите...
Прочети и ти за кетогенно хранене...аз също вярвам в него и самата аз съм на такова от доста години...само дето калории не броя и си плюскам режимно ☺

# 51 344
Ужасна новина.
Понеделник ще е ден на траур. Хич  и не искам да си представя ако има и цяло загинало семейство, не че има значение, все е зле, но гледах че градчето откъдето са хората е малко, та... Бог да ги прости.

Общи условия

Активация на акаунт