Да се оплачем...

• 7 398 310
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 690
За съжаление това с давността тях не ги спира. Просто трябва да изчакаш да мине периода (те нали на периоди се активизират). Като чуеш, че ти се обаждат оттам просто затваряй и винаги блоквай номерата, от които ти звънят. Предполагам, че нямат безкрайно много номера, от които да звънят.

# 51 691

Герганче минали са 7-8 години от възникване на задължението ли? Предполагам, че няма образувано изпълнително дело? Ако е така следващия път като ти се обадят им кажи да пият една студена вода.

# 51 692
  • Варна
Е@@си тъпнята, приятелка днес ще прави аборт,спряло е сърчицето. Борба, борба и накрая нищо. Оплаках се.

# 51 693
  • София - Рим и обратно
Ох, реве ми се - свърши ми любимия сериал, изгледах двата сезона на един дъх. Ще има трети, но убиха любимеца ми....направо не знам какво да правя с живота си CrySob

# 51 694
  • Куциндрел
Ох, реве ми се - свърши ми любимия сериал, изгледах двата сезона на един дъх. Ще има трети, но убиха любимеца ми....направо не знам какво да правя с живота си CrySob

Пиши на продуцентите да го съживят в следващия сезон.

# 51 695
  • София - Рим и обратно

Гледам у фейса вече има такива вопли. С 30 куршума надупчен малко ще е тегаво да се надигне Joy
Обичам го тоя човек! А и историята е един път, много ще ми липсва.. ох, рева, а не съм в ПМС... Дали да не си пусна едни хормони...

# 51 696
Кой е сериалът?

# 51 697
  • Другата България

Гледам у фейса вече има такива вопли. С 30 куршума надупчен малко ще е тегаво да се надигне Joy
Обичам го тоя човек! А и историята е един път, много ще ми липсва.. ох, рева, а не съм в ПМС... Дали да не си пусна едни хормони...
hahaha hahaha hahaha
Знам, че е спам, извинявам се за което, но не се сдържах....

# 51 698
  • София
Може би говори за Хавай 5 0  newsm78

# 51 699
Тете ,благодарско,вчера пръсках с Биокил  Peace Дано изтребя всичко.
Не мога да избера раница на детето,тъкмо си харесам една,после виждам друга по-хубава и така.
Купих си анатомична възглавница ама днес,когато се събудих тя беше под спалнята ,явно и без възглавници мога  Crazy

# 51 700
Аз преди малко разтървах едни деца на площадката- какво е това агресивно поколение, не знам.
Минавам през парка, и от детската площадка изскачат 5 момчета-  8- 9- годишни изглеждащи.
Тримата ще се бият, другите двама гледат.
Единият побойник напсувал другите двама / братя май бяха, с виетнамски черти/. Виетнамчето държеше  метален прът около метър дълъг, брата хвана другото и това тръгна да го налага с кола. Няколко метра по- нагоре пък се спряха две 12- 13 девойки, които с интерес започнаха да наблюдават и обсъждат. Тръгнах да ги разтървавам, заставам между тях, ония скачат като петлета, два шамара успяха да си забият, докато бях между тях. Полицията е до площадката, заплашвам аз, не, не се трогват.
Успокоиха по едно време страстите и питам къде са майките им- по къщите си били, що да не си починат докато децата им ще се избият. Като знам, че и мен това ме чака, лошо ми става.

# 51 701
  • София
Вчера в автобуса слушах едни деца, около 10- годишни. Единият отиваше в чуилището, защото сестра му отишла там, за да бие свой съученик, а другите го придружаваха.... за компания.

# 51 702
  • София - Рим и обратно
Казва се Money Heist или La Casa de Papel (оригиналното), испански сериал по Нетфликс, но може да се сваля и от другаде. Аз не си падам много и не ги заглеждам сериалите, но тоя е....Heart
Къв Хавай бе....Joy

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 12:26 от 'Кафе с мед'

# 51 703
  • Куциндрел
Щом е сал с 30 кОршума, ша са съживи. Ся може в началото да е леко куц и кьорав, ама към 10тата серия ша са оправи.
 Peace Mr. Green

# 51 704
Може да дойде и брат му- клонинг. Hug

Общи условия

Активация на акаунт