Да се оплачем...

• 7 459 249
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 62 790
Оплаквам се, че ходих в Джъмбо. За 1 нещо, последна добавка към Коледния подарък. Голяма грешка.
Оплаквам се и от голяма сума за Коледни подаръци. По 300 на калпак, 3 бр. деца, 600. После и рожденик имам. Тая година се отпуснахме. Догодина - резачка.
А, моят няма плейстейшън. Държах си коза. Е, моментът дойде, 7 клас. Обещах ако влезе в английската. После ще трябва и телевизор за хола, 1200 мин. ги сметнах. Ще си ги калкулирам в сметката за 7ми клас.

# 62 791
    момичета дайте някакъв ефикасен лек за грип. Пия чай от шипки,  джинджифил с мед и кисело мляко, мандарини, мляко с куркома,  но няма ефект втори ден ме тресе.  но

# 62 792
  • София
Мда, Джъмбо е вреден.
Ей значи този гугъл ще го...
Бях решила да организирам някоя по-интересна почивка, но да е изненада за мъжа ми. Съответно от няколко дни ровя из разни самолетни компании, тур. агенции, хотели и т.н. Преди малко той ме пита дали случайно не съм гледала самолетни билети до някъде си. Бях, да. Замина ми изненадата.
Аз си ровя от моя лаптоп. Той си ползва неговия. Защо на неговия излизат реклами от моите търсения?

# 62 793
  • София
Мда, Джъмбо е вреден.
Бях решила да организирам някоя по-интересна почивка, но да е изненада за мъжа ми. Съответно от няколко дни ровя из разни самолетни компании, тур. агенции, хотели и т.н. Преди малко той ме пита дали случайно не съм гледала самолетни билети до някъде си. Бях, да. Замина ми изненадата.
Аз си ровя от моя лаптоп. Той си ползва неговия. Защо на неговия излизат реклами от моите търсения?

Ползвате едно IP Grin И на мен така ми замина едната изненада за Коледа.Mask

# 62 794
В момента, в който запазих самолетни билети от служебния компютър, на личния телефон получих смс, че нямам включен роуминг. Ама иначе ако ги карам нещо да ми направят, намерят, проследят- не можело. Грънци, всичко е навързано...

# 62 795
Мда, Джъмбо е вреден.

Защото и лаптопа и телефона му са регистрирани с един и същ профил. Не са  реклами, просто се виждат последните търсения.

# 62 796
  • София
Мда, една мрежа ползваме. Въобще не го съобразих това Expressionless

В какъв смисъл един и същи профил? В гугъл ли?
Точно за реклами става въпрос. Там където са гугъл адс.

# 62 797
Не само шишарките са мъжки и женски- чушките също.

https://www.zajenata.bg/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BC-%D0 … BE-news86319.html

# 62 798
Можете да добавите рекламен блокер на браузърите си, за да не се появяват реклами и да няма провалени изненади

# 62 799
Миленче, и при мен така се прецакаха нещата с един часовник за РД...

# 62 800
  • София
Оплаквам се, че е крайно време да захвана нещо за раздвижване (аеробика, танци алабала..), а въобще не ми се занимава. Грам.

# 62 801
Оплаквам се, че отново ми пропаднаха плановете заради разболяване. Четвърти пореден уикенд не мога да поканя или отлагам гости на приятели с малки деца, защото някое от моите не е здраво. Да чукам на дърво, основно хреми са, хайде сега е малко по-тежко, ама пак не става. И на тренировки тоя месец все нещо се случва да не ходя и не мога да си избия парите за картата (да бях плащала на тренировка). Разбира се, днес първият свободен час за лекар беше точно между двете тренировки. Grinning

# 62 802
Малкият се събуди тази сутрин с жесток конюнктивит. Ходихме на дежурен кабинет, изписаха му капки, им трудна работа да хванеш четиригодишен да стои мирно за капки в очите. Уф. На 15 има участие в коледен концерт с танцовия клуб. За първи път той и кака му ще излязат на сцената. На 18 е тържеството в ДГ! Писна ми!

# 62 803
Всичко ще е наред до 15ти. Скорошно възстановяване на всички болни!!!
Оплаквам се, че ми писна с тоя ремонт. Хубаво, правят стаята  на детето, вярно мъжът ми и брат му я правят , не майстори. Ама връщам се от задачи и гледам в коридора непрогледна пушилка... Моя шкурил и не да отвори прозореца всичката мизерия да излезе... Отворил вратата към коридора. Всичките дрехи- мои, негови, на детето на закачалката, обувки , всичко е побелело. Да не извеждам детето, че въздуха мръсен навън..  то в нас два пъти по-малко мръсно!!! И после..що съм ядосана ?!?!?

# 62 804
Пийк, какъв ремонт правите? Трябвало е лятото...ден голям, детето навън, прозорци отворени...зимата е трудно и тегаво.
 И аз бих се ядосала на такъв прахоляк върху дрехите...

Общи условия

Активация на акаунт