Отговори
# 45
Ехо тайфата  мераба джанъмкиииииии Hug Hug Hug Hug Hug
Вай бе мноу чичеци имам за обиране Peace а тешеккюлер на све Blush требе вази да си търсим,че чичек бол Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
вЪх ми тия КО са сЪ разбесняли Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
и Емко запалил маторя гледам ама то и мене да мЪ гонят тез особи шЪ бягам не ами пушек шЪ сЪ дига Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зизуно Hug комиксите трепач къз ай дръж си киткята  newsm51 smile3525 newsm51 newsm51
Ирко Hug и за тебе съм приготвила  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Ох Дзверче Blush вчерали беше ония ден ли мернах те на балкончето,ама до де драсна некой ред и ти гитти Peace
ама страхотни торти и сладкиши си ни почерпила джанъм Hug Hug Hug Hug Hug
ай да те чичечнем и тебе  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Наде  Hug болничко си а  spoko spoko spoko бързо да ти минава и гледай да не заразиш детенцето Peace

констатирам вЪ всички със гушки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

лепкам си ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и бягам да турна у тенджерата нЯщУ Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
  • В света на мечтите... ❤
Така...по ред ся.... Mr. Green

Мерси за 50-те торти.   bouquet Hug  bouquet

Цял ден готвим, вече мо боли кръста...сама се нахендрих... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ще убия една част от личната ми рода... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Цял ден не можах да си взема сънче... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
кога беше 14.00ч.? Божееееееее.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ауу,пак си хванала бика за рогата  Twisted Evil

Чакай да те омилостивим малко  newsm51 newsm51 newsm51   Hug   love001   Hug

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 17:57 от *ДанИ*

# 47
  • някъде из Врачанско
добър вечер на  Zaribena Simple Smile, Екстри - ВиАйПи (Нарци-член у всяка група) (+ 2 Скрит/и) и 6 Гости преглежда(т) тази тема, както и на всички, които ще отворят вратата на този чуден дом, докато пиша това
Зизу- Hug newsm51,радвай се,че има хора, които те търсят и ти идват на гости, верно,че готвенето  иподготовката е трудна понякога, ама ще си щастлива сега,
Жани- smile3525 smile3525 smile3525 за красотата на колажите, един път са, а така
Ирка- smile3525 smile3525 smile3525- за невероятните комикси,интересно съчетание на иронията и коледната романтика,
Дзверче-на теб най-много китки, много сладки и хубави торти правиш, почерпи и помощничките си- newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525
видяп, че надя е пуснала тази снимка, но няма обяснения, моля някой ако знае повече да го спозели-защо хазал е закичена с медал и диплома, това е роклята от онази вечер в турското шоу, аз не дочаак края, кой я е наградил

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 18:20 от pavlina ruseva

# 48
  • Керодиспансера
  ЗА ДЗВЕРЧЕТО ЗА НАЙ- ВКУСНИТЕ  ТОРТИ 

И за всички , които са и помагали

# 49
  • София
Зверчее ох майкоо тия тортиии  smile3508 Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 тенк ююю  Hug Hug Hug

Отовам да готвя, че сме умрели от глад  ooooh! Ще си правим гювечета  Heart Eyes Heart Eyes айде до по-късно евентуално  Wink Целувки за све  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 50
# 51
  • някъде из Врачанско
хайде до скоро, ще свършвам работа и тръгвам за към дома,приятно ядене на тортите

# 52
  • Варненска клюкарка

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох бееее как ги измисляте само ...... толкова хубав бил, че сам щал да си посегне rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Зверче, чудни торти- майстор си и помагачите и те smile3525
Жанче, и на теб благодаря за доставката до вратата newsm51

Наде, гадна работа са тези вируси-  дано утре да си по-добре Hug
Проф ми се губи нещо от 2 дни  newsm78

пп Всички съм констатирала и установила, но немоЙм ви хвана края на имната и титлите, та ще се въздържа от изброяването  Laughing Mr. Green

# 53
  • гр златоград гр. созопол гр. царево

# 54
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кво е тва мъртвило тука... Rolling Eyes
Като диспансер след ИлИклсирчИта сме....направо ми се доспа... smile3507

# 55
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тук съм, ама ми е толкоз лошо, че нямам сили да мъцна. Sick

newsm51 newsm51 newsm51 Зиз, Жани, Ирче тия цветлета са за вас, за прекрасната празнична и веселяшка тема, дето сте създали.  Hug Hug Hug

Взела съм си и от 50-те торти на Дзверчето, да е жива и здрава и тя, и Ренатка, и не знам още кой от екипа по тортите, че не съм поглеждала рецептата им.  Laughing  newsm51 newsm51 newsm51

В другата тема сте пуснали една снимка на спящ Чачко, като сте го изкарали болен. Нищо му няма, просто обича да си подремва при всеки удобен случай. Снимката е от сета със сватбата на Гюлсум и Корай и освен тази има и други снимки дето се вижда как му се радват и бъзикат каките докато наня. Wink И аз да бях там, и аз щях да му се радвам.  hahaha

# 56
Зизунчи Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Ирчи Hug Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy, много смях:

Жани Hug Heart Eyes прекрасни Коледни Фемирски колажи, браво smile3501 smile3501 smile3501

Темата е пракрасна Коледна, перфектно оформление и дизайн, новите мебели са супер модерни, благодаря за уютната ни къщичка на любезните домакини Зиз, Ирка и Жани  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Скрит текст:

Комиксите къртят

# 57
Зизу  bouquet
Скрит текст:
Жани,Ирка  bouquet
Скрит текст:
И за всички нас
Скрит текст:
Дзверо  bouquetвкусни тортички HugРенате  bouquetГаби  bouquet
Рени Hug поне снежния човек от тортата на Дани дай Praynig
Лека вечер  Hug Hug Hug

# 58
Зизу  bouquet
Скрит текст:
Жани,Ирка   bouquet
Скрит текст:
И за всички нас
Скрит текст:
Дзверо  bouquetвкусни тортички HugРенате  bouquetГаби  bouquet
Рени Hug поне снежния човек от тортата на Дани дай Praynig
Лека вечер  Hug Hug Hug

чек си приберем толтата за десерт Hug тенкююю   bouquet   bouquet   bouquet

# 59
Ехаааааааааа, как обичам сладичкооооо!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зверче и компания,   Hug Hug Hug благодаря за страхотната почерпка! Точно по вкуса ми!!!   love001  love001  love001

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

лепкам си ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жанииии,  Hug страхотниииии саааа!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт