Отговори
# 195
  • София
Дани бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 196
  • В света на мечтите... ❤
 Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 197
Нещо ми дойде Коледно настроение

Скрит текст:

Верче, за Мико   bouquet

Лека на лягащите.

Лека и от мен

Скрит текст:

# 198
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йо,айде честито авче,с кеф да си го носиш  Hug Hug

# 199
  • София

Мерси Ирчеее  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  Чакай да се похваля  Mr. Green маркови са  Mr. Green няма да споменавам марка да не правиме реклама  Mr. Green

Манка охоо и нас кога ни завладя коледното настроение  Heart Eyes Лекаа  Hug Hug Hug

# 200
Hug
поработвам мило ама сега през седмицата няма много туристи и мога да се прибирам по рано от работа иначе хич ме няма тука  Mr. Green

И ти кано мене сис  Hug Hug тая работа край нямаа  Joy Joy Joy
мани другото ми и ще се увеличи  Joy Joy Joy вече изпълнявам 4-5 длъжности и си ходя със зарядното в чантата и телефон резерва ако му стане нещо на тоя  Joy Joy Joy Joy

# 201
  • София
Hug
поработвам мило ама сега през седмицата няма много туристи и мога да се прибирам по рано от работа иначе хич ме няма тука  Mr. Green

И ти кано мене сис  Hug Hug тая работа край нямаа  Joy Joy Joy
мани другото ми и ще се увеличи  Joy Joy Joy вече изпълнявам 4-5 длъжности и си ходя със зарядното в чантата и телефон резерва ако му стане нещо на тоя  Joy Joy Joy Joy

Емии стягай се у кръста ии кво да правиш, лесно нема  ooooh! точно това казвам и аз на момичетата зимата уж по-свободно, да бе да  ooooh! Ти с една чанта телефони трябва да ходиш сис  Joy

# 202
Йо,честита премянка  Hug   bouquet   bouquet   bouquet  Hug

Манче,лека и сладки сънища  Hug  smile3524  Hug

Верче  Hug Hug Hug

# 203
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добър вечер, Сладки, само да се запиша и се връщам на 1-ва страница да ви чета,

Жани, прекрасни зимни ФЕМИР си сътворила, обичам те  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ирка, новите комикси за страхотни, обичам те,  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

ЗиЗу, благодаря ти за новият дом, с толкова цветно и празнично оформени персонажи, прекрасно е, обичам те  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Привет на всички тук, обичам ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 00:15 от МарМиши-ВИП намбър 7

# 204
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йо,появяват ти се на крачола само главите на ФЕмир под другия  Joy Joy Joy
Марче  Hug Hug Hug

# 205
# 206
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн и тя се предаде,лека Джейн  Hug Hug Hug

# 207
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Йо,появяват ти се на крачола само главите на ФЕмир под другия  Joy Joy Joy
Марче  Hug Hug Hug

Ирка,  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 208
Миши  Hug  Heart Eyes  Hug

Джейни,лека и сладки сънища  Hug  smile3524  Hug

# 209
  • София
Дани  Heart Eyes Hug Hug

Ирче ама такива ядове бера сега с тия крачоли, то не е от сега де, от снощи е, не ми излизат един до друг а линковетеси ги слагам един до друг smile3515 и започвам да се ядосвам  Crossing Arms

Мариетка мераба  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт