Отговори
# 180
  • София
 Joy Joy

Скрит текст:

# 181
  • В света на мечтите... ❤
Оф аз пък немога да си намеря авче  Cry
Слънчице  spoko  Hug

Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 182
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оф аз пък немога да си намеря авче  Cry
Що бе Йо,дай да помагаме  Heart Eyes

# 183
  • София
Оф аз пък немога да си намеря авче  Cry
Слънчице  spoko  Hug

Joy Joy Joy
Скрит текст:

smile3518 Дани  Heart Eyes Hug Hug  Joy Joy Joy

# 184
  • София

Ирче  Heart Eyes тука ровя, търся Чачово авче и крачолче ама не намирам, намирам авчета ама са големи  Sad

# 185
 hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

# 186
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 187
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ирче  Heart Eyes тука ровя, търся Чачово авче и крачолче ама не намирам, намирам авчета ама са големи  Sad
Ми дай де,аз ще го смаля за да стане тъкмо  Peace

# 188
Охх,и аз съм така  Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 189
  • София

Ми дай де,аз ще го смаля за да стане тъкмо  Peace

Heart Eyes Heart Eyes  newsm44 newsm51 мерси Ирчее  Hug Hug Hug

# 190
Hug
поработвам мило ама сега през седмицата няма много туристи и мога да се прибирам по рано от работа иначе хич ме няма тука  Mr. Green

# 191
Падам с тия гъркини hahaha hahaha hahaha

Май има пак слухове за Ча и Серка, или пък не  Joy, рейтинг гонят, има статия на Оая Доган, и превод от фейса, не знам доколко е коректен

Скрит текст:
Adini Feriha Koydum, I Named Her Feriha, For English&Arabic Speakers I don't know if you heard of Oya Dogan, she is the most famous series critique "Dizi doktoru" I don't know how to say in English

" The series was going very slowly and finally this week something developed so Mira and Yaman let their selves free, the audience said "Oh" (At last)
She thinks that Cagatay developed his acting very much but serenay needs to work on her voice urgently. Mert is wonderful and she likes Mine and Baris pairing

Also that this week we had only Ece writing the scenario without Melek, probably because of the new series which is starting on January by Ay Yapim.
(helena)

Едно коментарче hahaha hahaha hahaha
I have only two words singing monster .....she should shut her mouth for ever ...i hope that this none sense won't last long ,it makes me feel resented

# 192

Значи
Скрит текст:
Кямран вече се е осъзнал. А сестра му какви ли не глупости свърши заради тоя неприятен Селим  ooooh!

Скрит текст:
Според мен,той се осъзна, но Феридето не му вярва, тя си мисли, че я обича като сестра и че прави всичко, за да я върне... ooooh! Нериман вече пристигна и ще обърка всичко, тъкмо една от любимите ми сцени Кямран и Феридето са на люлката и той ще се опита пак да я убеди... Rolling Eyes Неджмието е голяма овца, сега вече ще се омъжи за тоя гадняр... Sick Интересно е, че докато идваха за сватбата,точно пред къщата ...там този, който сключва браковете каза, че Селим вече е женен за Фериде и не можах да разбера дали Сейфетин чу или не... newsm78

Това
Скрит текст:
не съм го гледала, но в една от предишните Левент и Нериман сключиха брак представяйки се за Селим и Фериде

# 193
  • София
Hug
поработвам мило ама сега през седмицата няма много туристи и мога да се прибирам по рано от работа иначе хич ме няма тука  Mr. Green

И ти кано мене сис  Hug Hug тая работа край нямаа  Joy Joy Joy

# 194
Забравих да пожелая лека на лягащите,малко им изтървах края,затуй няма да ги изброявам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Сладки сънища ви желая  smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

Наде,бързо оздравяване и на теб и на семейството ти  Hug Hug Hug

Охх,падам вече  Joy Joy Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт