Отговори
# 585
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

# 586
  • У Диспансера ...♥♥♥
На мен ми е голям кеф.....не гледайки ПО  hahaha hahaha hahaha

# 587
Йоанчеее, качиха 10 епизод на ПО за сваляне.  Party
Затова е правото на личен избор, Heart Eyes добре, че него няма кой да ни го отнеме.

# 588
# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани,мерси  Heart Eyes

# 590
  • София
Йоанчеее, качиха 10 епизод на ПО за сваляне.  Party
Затова е правото на личен избор, Heart Eyes добре, че него няма кой да ни го отнеме.

Как знам кога да се появяяя  newsm44 newsm44 Тенк ю Наде  Heart Eyes Hug Hug Hug двечирка след АФК  ще го изгледам най-вероятно  tooth

# 591
# 592
А на мен че и не съм изгорела Mr. Green

Илде Laughing

# 593
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
РенУ, ти кво гледаш всъщност... newsm78

# 594
Хулигана и Дила ханъм Laughing ама сега ги хващам почти на края Sad в петък хванах буквите на Дила Joy

# 595
  • В света на мечтите... ❤

Миленче  Hug ,суперско е,много ми хареса,а и тази песничка много я слушам напоследък,идеално се връзва с динамиката на филма  smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 596
Булка после ше ти отразим клипа Hug

# 597
  • Варненска клюкарка
Така е Наде, само че тука  може и главния актьор да има дежа-вю, защото на него ще му е за втори път в аналогични сценки, а не по принцип че се повтарят от някакви си там случайни сериали с различни актьори. Имах предвид, че  точно него ще го гледаме пак в такива моменти, а не изобщо сериалите.... и да не искам да сравнявам, то няма как да не ми се набие в очите....АФК и ПО не са случайни сериали, защото и в двата играе Чачко Peace
Преди малко като гледах фемирските клипове които си постнала и имаше момент в който Емко нарита едни кашони със същия шут и бяс като в ПО столовете (нечий подпис е шута по столовете  в другия двор) Става въпрос за нанасянето му във феркиния блок....изкара си го на на кашоните, както и Яман на столовете...добре, че поне визията му е тотално сменена, та иначе е същи Емир  по интерпретация на беса  Crazy И да не искам, просто ми се набиват в очи такива моменти  Crazy Жалко, че не мога да ги резна от сериите, та да се види  Wink

пп Видях и на Чачко херпеса на устните, не мисля, че е от студа обаче- голям стрес преживя само преди няколко дни, та е нормално с оглед на ситуацията при него Rolling Eyes

# 598
Скрит текст:
На мен ми е голям кеф.....не гледайки ПО  hahaha hahaha hahaha
А на мен че и не съм изгорела Mr. Green

Ееее, че ти нали си гледаш два, закъде повече бе шефке, LaughingJoy аз повече от един не мога да следя. Rolling Eyes
Навремето си следях само АФК, сега пък ПО, а слънцата и на Хазалчи ей така между другото оттук, оттам, превъртам с мишката колкото да съм в час със случващото се.
Миленчеееее.  bouquet
П.П. Ивче, може би защото на мен Ча въобще не ми напомня на Емир и бързо се абстрахирах от АФК, и образа му там, и се наслаждавам изцяло на играта му в момента, както, и на другите от актьорския състав.
А дали, ще се ядосва Емко, Яман, дали, ще крещи Ферка, Азра ми е все тази, сравнения дори подсъзнателно не правя.

# 599
нАДЕ Laughing тъй я Laughing а преди почти стигах Булка по бройки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт