Отговори
# 570
  • Още у мъглата ...
Днес темата явно е целувката  love001 love001 love001 love001, само толкова че другите са резерве от Керем  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Габунче
Скрит текст:
Хубавото колажче го постна Ирка, ти го скри от нас, затова те бъзиках днес при тати, ама ти не, сложила съм го Hug Hug Hug

Ей па ква си скръндза  Mr. Green Само 4 целувки ти се отпуснаха  Mr. Green Joy Joy Joy Неделя е далеч, ша събереш и за Керемчо  Joy Joy Joy Joy
  love001  love001  love001
Да не ги пази,Керемчо има кой да му дава,и това естествено съм аз  Naughty

Кво стана с вашто споразумение - коя жена, коя любовница  Grinning hahaha hahaha hahaha Кво беше  newsm78 Grinning Mr. Green

# 571
  • У Диспансера ...♥♥♥
Днес темата явно е целувката  love001 love001 love001 love001, само толкова че другите са резерве от Керем  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Габунче
Скрит текст:
Хубавото колажче го постна Ирка, ти го скри от нас, затова те бъзиках днес при тати, ама ти не, сложила съм го Hug Hug Hug

Ей па ква си скръндза  Mr. Green Само 4 целувки ти се отпуснаха  Mr. Green Joy Joy Joy Неделя е далеч, ша събереш и за Керемчо  Joy Joy Joy Joy

Кво стана с вашто споразумение - коя жена, коя любовница  Grinning hahaha hahaha hahaha Кво беше  newsm78 Grinning Mr. Green
Ми тя вече гледа и от там ме избута,аааааа не стига,че едвам толкова ми се откъсна да и го дам от сърцето,тя иска целия да ми го вземе  Crossing Arms

# 572

Скрит текст:

Габунче
Скрит текст:

Ми тя вече гледа и от там ме избута,аааааа не стига,че едвам толкова ми се откъсна да и го дам от сърцето,тя иска целия да ми го вземе  Crossing Arms
Габи, да уточня, тя е на хартия съпруга (ша праи мъжки харем hahaha), а в реала Керо си е все до мен и аз съм официална метреса, а нали помниш оня от ББ Финдо каза ,че и е мъж, така че е аут от живота на Керо smile3533

# 573
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Тази песничка от новите на Мико,най-ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, тук не мога да я чуя хубаво Rolling Eyes, после в къщи Laughing Party Party

# 574
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

Габунче
Скрит текст:

Габи, да уточня, тя е на хартия съпруга (ша праи мъжки харем hahaha), а в реала Керо си е все до мен и аз съм официална метреса, а нали помниш оня от ББ Финдо каза ,че и е мъж, така че е аут от живота на Керо smile3533
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох, ша ме уморите и двете  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама май и двете си заформяте харемчета  hahaha hahaha hahaha hahaha
Е, не може да стигнете Релаксчето, ма пак сте в множествено число  Joy Joy Joy Joy Joy

# 575
И мен си да сложа Heart Eyes Mr. Green нема само катерици да се разхождат тука Crossing Arms Mr. Green

# 576
  • Още у мъглата ...
Една статийка на Абдулрахманчо за нашичките   Grinning

http://blog.milliyet.com.tr/cagatay-ulusoy---medcezir---hazal-ka … 67&ref=fblike

Аз ша я "чета" после, че ся ша зачезвам от студийцето Laughing Party Party Party

Ренка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Айде, до довечерка  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 577
Зизунчи Hug Heart Eyes, по твоя въпрос, намерих отговора модерни са бели и натурални украси за Коледа bouquet
Рени, много си сладка Heart Eyes

Аз Съра съм го пратила у Обединеното кралство на обучение и Беа си вее задника по цял ден и цяла нощ Crossing Arms

И аз палим от тръстиката   animal037  animal037  animal037  animal037  animal037

# 578
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дженооо, Heart Eyes  Heart Eyes Hug мерси мило    bouquet

И ся кво? Заринах се в лилЯви топки и ше си праЙм лилява украса. Party Party Party

РенУ, Laughing ти па да не останеш назадЕ от Беа...веднага се курдиса...ама си готЕна де.... Laughing Grinning

# 579
Скрит текст:
От клюкарника Mr. Green

На банкомата викат -серекеш Mr. Green

# 580
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Скрит текст:
От клюкарника Mr. Green

На банкомата викат -серекеш Mr. Green
Joy Joy Joy

# 581
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке да поясня,аз харем няма да правя,защото с Чачко се разведохме,дадохме си малко почивка тъй да се каже,Финдо ми е от много ,много години,и казах моето момче,не моя мъж,тъй че Джейн,колкото и да се натиска и да върти едно и също,повече даже ме амбицира и Керо,няма да и го отстъпя  Naughty hahaha hahaha hahaha
Пък аз за украсата и без да знам кое е модерно,именно такива модели и предложих на Зизуна,ма тя добре че ги забеляза,инак прави ръцете на Ф,дето и се посмяхме малко  Joy Joy Joy

# 582
  • Варненска клюкарка
Ново фрагманче на Приливите  Grinning
И кво ся newsm78 Тан (Халил) отвлича Мира (Фериха) и Ямко (Емир) търчи да я спасява  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Що ли сме го гледали това  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мдааа, аз от кога казвам, че имаме дежа вю. Интересно, защо го нямам с други филми които съм гледала newsm78
Халилко -откачалника, в АФК редеше с хапчета и копчета името на любимата,  Crazy а новия кукундрел в ПО,  Танчо, реди пъзели с лика на любимата.... Crazy  Единия я отвлича, сега и в новия сериал ще се отвличат и ще се намират и спасяват и по този начин ще си доказват любовта.... Да видим дали ще си праснат целувка като в 44 на АФК....Хайде да кажем виенското колело го имаше в оригинала, не че не можеха да измислят нещо друго както прескочиха и доукрасиха много сценки, ама карай....Копи- пейст с малко украса... Играха и хора и танци като в Перла... Пак казвам, че аналогии с други сериали няма- само с АФК и за малко Перла...

Днес четох онова, което е постнала Джейн сутринта- според английския превод излиза, че Ойа Доан казва, че на Серенай не и се разбира много, какво говори. Почти същото е казала и Неси в Туитър (тези дни, четох по-старите и туити) само не разбрах нейно мнение ли е или е преведено чуждо изказване, че хич не му разбирам на туитито Crazy Ние я чуваме че мрънка, а излиза, че сънародниците и не и разбират брътвежите....

# 583
  • в подножието на планината

Целувки и на всички, с които не съм се засичала днес...  love001  love001  love001  love001  love001

Наде, Hug радвам се, че вече сте по - добре... Heart Eyes

Клоди, Hug големи скици са твойте бабки... Joy

Да ви се похваля, пък аз днеска като лудите засякох по Диема Фемили сериала "Опасна красота" с Гиземката и си викам...Дай да я погледна тая, да видим дали ще ми се доповръща... Mr. Green нищо не ми стана, ама си не може детето...вярно - хубавичко е, но толкова... Rolling Eyes

# 584
Естествено, че някои сюжетни линии се дублират с леееко видоизменение, че то да не е един или два сериала я. ooooh!
Не може да се каже кой е първоизточника на дадени идеи, защото и в АФК съм виждала множество сюжетни линии, които съм гледала преди това в други сериали, но това не ми попречи да се насладя на макс, Party същото е и сега с ПО и въобще не правя сравнения, и ми е голям кеф Party гледайки.

Общи условия

Активация на акаунт