Отговори
# 600
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А, тия хулигани разджингастриха ли си ламарините вече? newsm78

# 601
Илдето  Hug ми напомни, ако това е филма с Гиземката дето Бел писа, сори не помня имена, а и хващам 2 вечери една част към края, за да видя за какво става дума и за конспирацията, разкрита от Бел, еми доста зле, това момиче не става за актриса, не съм гледала ПЕ, там не знам как е, ама в този сериал от 8 часа по ДФ, е доста зле, всъщност проява на артистичност няма и главния ми е един никакъв, снощи аблата отиде да я бие, направо да си легнеш от смях hahaha hahaha hahaha
А иначе мога да подкрепя мнението на Бел, дори и от малкото което видях Peace

Цитат
На мен ми е голям кеф.....не гледайки ПО  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha и на мене Joy Joy Joy Joy

Илде, как е рейтинга на Чучулигата след снощи newsm78

# 602
нАДЕ Laughing тъй я Laughing а преди почти стигах Булка по бройки Laughing
С каква бройка си била? newsm78
Аз гледам сериала с Гизем но от дъжд на вятър, но е бозав и да изпусна някой епизод бързо влизам в час.

# 603
а мен никой не мой ма стигни по брой сериали след 10-тия спрях да ги броя как им смогвам на всичките е чудно  Joy

# 604
А, тия хулигани разджингастриха ли си ламарините вече? newsm78
Май не Rolling Eyesче вчера не го гледах Laughing кат се прибрах мойте бяха в джаза Mr. Green

Наде с американските бяха около 12 Shockedговоря и тези по нащо тв Laughing

# 605
а мен никой не мой ма стигни по брой сериали след 10-тия спрях да ги броя как им смогвам на всичките е чудно  Joy
#Shocked #Crazy Ти разби всичко детско в мен.... Joyама наистина ли си ги следила както си му е реда!? newsm78
Повече от един не мога да гледам, защото когато ми допадне сериал и реша, че, ще го следя и живея с героите му, с историите им и не обичам да се разконцентрирвам с други герои, сюжети, за да мога да се наслаждавам максимално на този, който съм си избрала.
Шефкеееее ooooh! Shocked и ти ме хвърли в оркестъра. Joy
Ми браво на Вас, аз не бих могла.

# 606
smile3521 newsm47

# 607
Ами Наде те американските са ми много ама те дават всяка седмица по една серия която е около 42 мин в определен ден и ми се натрупват 3 4 епизода на ден от всичките сериали,които гледам

# 608
  • Варненска клюкарка
И аз го гледам с Гиземка сериала, но и на мен ми е бозав, направо са смукани от пръстите повечето неща, но не се отказвам от това което ми дойде на ум наскоро...
Абстрахирайки се от неизбежните украси- основната сюжетна линия се движи около малка сладурана, по която безумно е хлътнал  вървежен млад гъзар( понамесени са и хазарт и наркотици Crazy) който пък като се е влюбил е изоставил една наперена и много изрусена абла... малката си пада пък по баткото, на години двойно на нейните... Абе както казах много ми прилича на украсената история на други трима Mr. Green Crazy И пак ми никне въпроса възможно ли е Татю Фатю, да е решил да  "филмира" оригинална история Laughing

пп Досега не бях гледала в турски сериал (не игрален филм) главен герой, младо момче, да си ляга с абла Mr. Green ама ако им е бил прототип някой наоколо....

# 609
  • в подножието на планината
Джейн, Hug рейтинга на Чучулиговите не е много висок... ooooh! в Тотала е 4,17 и е на 15 - то място, в АБ групата е 5,56 и е на шеста позиция... Rolling Eyes

Приятно гледане на тези, които ще гледат ОС! Hug

# 610
  • Още у мъглата ...
Здравейте на вечерната сесия  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей ви едно шопче на Хазал и Бу  Laughing От туити  Grinning
Верчеееее  Laughing

Мале, ама каква снимка са му избрали  Joy

Приятно гледане, на който ще гледа и приятно негледане, на който няма да гледа   Laughing

# 611
# 612
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И аз кат Нарциса вече трябва да си записвам Американските, че не ги помня... Joy Joy Joy

Ако седна да ги изброявам...ще запълня страницата... hahaha
Ама Нарциса по-зле...тя гледа и едни два дет още не съм ги почнала, ама пък от друга страна аз гледам други два дет тя не гледа... #Crazy #Crazy #Crazy

# 613
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

ЕХАААААААААААААААААА РАЗКОШ ФЕМИРСКИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
Емко се ядоса,на тъпата Фера  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Инак наднича през прозореца  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт