Отговори
# 675
  • София
Емко, Емко, Емко- БРАВО!  newsm74

# 676
Емко с теб сме,браво,браво,тая магарица само това заслужава  smile3521 smile3521
А така, да забраиш Керо Grinning

# 677
  • София
Джейн честито ти никче Laughing

Линко ти сабах не беше ли newsm78
Ренко, HugЕ па бех,ма за кратко,да не се е случило нещо newsm78
Габче,браво Hug
Ирче, Hugбаш магарица hahaha hahaha hahaha

# 678
  • Още у мъглата ...
Габи Hug Hug Hug, нашта гордост   love001, целия фейс върти твоя колаж, браво миличка

https://www.facebook.com/groups/534126726671536/549612138456328/ … _t=group_activity

и другите странички също smile3501 smile3501 smile3501

Hug Hug    love001  love001  love001  Ох, мерси  Embarassed
Ама този път наистина стана доста реална шопката  Rolling Eyes Grinning

# 679
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ама вижте колко са хубави само,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как я гледа и говори с очи, къде го това при новата му "филмова партньорка"

МарМиши Hug, имало го при Яман, казва Абдулрахман, но при Хазал го нямало, така пише в статията дето Габи я пусна, ама превода е на чичи, не знам колко вярно съм го разбрала.

Само да уточня, че Каптана плати, ама Фери не го е молила и не знаеше, че има намерение, а Емко пали ревността от нищо и за шамара ще трябва да си изтърпи грешката, ау кви сте  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

Джейни, Hug Hug Hug в смисъл, че Хазал не умее да пресъздаде емоции само с очи ли?
Не, че няма блясък в очите и в сегашния и сериал, интересно той е оплюл доста двойката Азра - Керем, похвалил е Яман/Ча за израстването и добрата игра, и така разбрах, че има блясък в очите, за Серка само че му е партньорка и  smile3505

хммм, че е израснал Чаатай, че е различен от Емир, като Яман - съм съгласна!
Ама за Азра и Керем не съм - вярно визуално не си отиват, че той е много висок (поне за мен), но много хубаво играе и пресъздава емоциите дори и да не разбирам какво говори, а пък Азра е толкова красива, прекрасна и обаятелна, странно ...

# 680
  • У Диспансера ...♥♥♥
Емко с теб сме,браво,браво,тая магарица само това заслужава  smile3521 smile3521
А така, да забраиш Керо Grinning
Ммммммм вервай си  Whistling

# 681
  • Още у мъглата ...
Емко, Емко, Емко- БРАВО!  newsm74

Емко  newsm18 newsm18 newsm18 Емко  newsm18 newsm18 newsm18 Емко  newsm18 newsm18 newsm18

# 682
Оххх, хванах края на епизода, ама Ферка сигурно му посини гърба от джасане значи. Joy
Като съм свикнала с визията му на Яман и като не съм гледала АФК от сто години, и ми изглежда много различен на вид като Емир. Rolling Eyes

# 683
  • Варненска клюкарка
Хайде, взе си я  Peace Браво  Heart Eyes Трябваше по-твърдо още в началото  Mr. Green

Ох , аз даже се посмях как я нарами Joy хиляда пъти съм го гледала, този път и с дублажа ми хареса, най-вече като втвърди тона ммммм   Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама как им ходи да се карат, очите им горят и мълнии мятат....

пп Наде, тя добре, че не го джасна на друго място- уж внимаваше как рита, ама все пак опасно близо си беше  Mr. Green Joy

# 684
МарМиши Hug, нека и друг да прочете, може да не съм разбрала , и аз не ги виждам така нещата, но това е негово мнение, напълно те подкрепям, само дето нямам визия как играе Ча, само ви четал
Днес май е последния епизод на Памуковата  newsm78

# 685
  • Още у мъглата ...
Хайде, взе си я  Peace Браво  Heart Eyes Трябваше по-твърдо още в началото  Mr. Green

Ох , аз даже се посмях как я нарами Joy хиляда пъти съм го гледала, този път и с дублажа ми хареса, най-вече като втвърди тона ммммм   Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама как им ходи да се карат, очите им горят и мълнии мятат....

Ох, ама всичко им ходиииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 686
  • София
Ееее дадоха го, а си мислех че като спре с колата и ще свърши  Joy  Heart Eyes Heart Eyes много ми е любим момента и когато го наби тоя в кафето  Joy Joy Joy Joy Joy

# 687
  • Още у мъглата ...
Ееее дадоха го, а си мислех че като спре с колата и ще свърши  Joy  Heart Eyes Heart Eyes много ми е любим момента и когато го наби тоя в кафето  Joy Joy Joy Joy Joy

Ахаааааа  Party Party Party Party Party Леле, а какъв епизод ни чака утре  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 688
Да Джейн, последен епизод е на памуците и слава Богу.
Ти си се преименувала. Laughing
Обаче съм си решила да си гледам утрешните епизоди.
Хазал не ми е много различна като Азра, но Чаги е направо преобразен като Яман и сега ми е малко странно да го гледам като Емко.

# 689
  • София

Ахаааааа  Party Party Party Party Party Леле, а какъв епизод ни чака утре  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Охааа само тях ще гледамее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт