Звездни компромати - 192 част

• 56 174
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз също не харесвам Кейт Мос. Структурата на лицето ине ми допада.Широко, сплеснато и косо разположени очи. И цветът на кожата и е един странен  Laughing
Но аз не харесвам и Жизел-тя също ми е една изсечена и кафеникава.
Също си имам списък с изглеждащи нечистоплътни  Laughing В него съм сложила Адриана Лима и Шакира  Laughing
май съм по-скоро фенка на по-старото поколение манекенки. Без Кейт Мос , както се разбра де.
Иначе снимките са хубави, ако с фотошоп сменят главата.

# 121
# 122
# 123
  • София

Тази женица ми е толкова анти, че няма накъде повече.

# 124
Един колаж с Пол Уокър  Sad

"Официално" излезе като съобщение от шерифството, че са тествали кола, която е давала дефект и са искали да видят, какво не й е в ред.
Снимани са всичките му сцени в "Бързи и яростни" според студиото /малко ми е странно, защото в първите филми той беше основен герой, а после стана фон на Скалата и Дизел, един вид за цвят, единствения бял там/.  Има още два негови филма да излизат и вероятно ще го видим в Бързи и яростни 7.  Най-тъпото е, че в рекламата на седмия филм погребват двама от шестия и някой казва на Брайън "стига толкова гробове" и Брайън казва "ще има още един гроб".   А   де... Човекът е живял и умрял от хобито/професията си. Но поне е бил щастлив, участвал е в спасителни операции в бедствени зони на земетресения и цунамита, обичал е детето си и се е канил да се жени. Пък и си беше eye candy...  Не знам, дали някога е казал това на втората снимка /" Ако един  ден скоростта ме убие, не плачете за мен, защото съм се усмихвал"/, но наистина има такава поговорка: когато се раждаш, ти плачеш, а светът се смее, живей така, че като умреш, ти да се смееш, а светът да плаче.... Sad  

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/14713 … 2_571517275_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/14242 … 4_494492343_n.jpg

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 23:32 от sinergon2

# 125
  • До сърцето...
ей, човек не мое да ви догони   animal037

И да не е гол спам:

Пиа Тоскано
Еванджелин Лили
Риана

# 126
Ех, тези прословути снимки на Кейт само аз не успях да ги видя ooooh!

ПП: За протокола и аз не я долюбвам особено, най-неприятна ми беше в периода, когато ходеше с този младеж

# 127
   Страхотна двойка си бяха, много "heroin chic"  и двамата  Peace повече heroin по-малко chic,но все пак...
    Аз него наистина го харесвам.

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 00:54 от меркантилница

# 128
# 129
Абе какво и е на Андреа на очите?На повечето снимки с грим изглежда някак странно с едно присвито око?Вие забелязвате ли го,или в мен е повредата?

# 130
Абе какво и е на Андреа на очите?На повечето снимки с грим изглежда някак странно с едно присвито око?Вие забелязвате ли го,или в мен е повредата?

Аз го забелязах като танцуваше в Dancing stars или другото подобно,не помня. За това мисля,че винаги е с много тежък грим или кичур пред окото.

# 131
  • До морето
На мен Кейт също ми изглежда нечистоплътна- такова усещане имам за нея и мазната й коса на повечето снимки, хич не ми помага! Освен това за мен тя е първата, която сложи край на супермоделите и наложи този изчистен, анорексичен и скумрийски вид на моделите! За това два пъти повече не я харесвам  Simple Smile Малка съм била тогава, но си спомням първият път като я видях в Паралели и като казаха, че била новата Синди/Клаудия, сигурна бях, че тази бозавата няма шанс някой да я запомни изобщо! Пък то.......  ooooh!

# 132
а

Робокоп!  Sick С тази прическа с бретон и обем, малко ми е стил 90-те и за капак клекнала пред колата да се види какъв модел е....  ooooh!

# 133
  • София
Кийра Найтли на благотворително събитие  тази рокля прилича на  булчинската й

Кейт Мидълтън на прием в Бъкингамския дворец  коронката й е дадена на заем от Кралицата за вечерта  Grinning

Кейти  Пери  обявена за посланик на добра воля на УНИЦЕФ

Леа  Мишел  на някакви женски награди в Ню Йорк

Селена  Гомес

Бритни Спиърс в Лас Вегас  1  2

Лео  ди Каприо  на мъжки уикенд

Кърсти  Али  отново позаслабнала след йо-йо ефекта на диетата си

Ева Лонгория  усмихната след посещение при фризьора си

Тамара Екълстоун с мъжа си Джей  на разходка из Ню Йорк

Кейт Мос след партито на Плейбой   Joy

Емили Блънт  на шопинг с мъжа си

Лили  Колинс

Ким К.  и Кармен Електра с еднакви рокли  на Saint Laurent за 3 310 паунда

Черил  Коул

Алиша Кис  в Сидни  1  2

Кейт Мос на партито на Плейбой  в типичен вид и поглед

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 09:25 от tonkabonka

# 134
  • Sofia

Просто не мога да разбера защо тази девойка остана някъде в 80-те  newsm78 Няма нито стил, нито класа в нея, жалко че е толкова хубава, а изглежда като селска мома. Няма ли кой да я посъветва?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт