Звездни компромати - 192 част

• 56 263
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
В случая казаното от Антония не звучеше като признание за една българка. Неколкократно каза, че й се иска най-накрая в България да се зарадват за нея. Не беше продиктувано от патриотични подбуди според мен, а от желанието да натрие носовете на недоброжелателите си.  Mr. Green
Не казвам, че успеха й не ни касае или че не е оправдан, напротив. Каквито и да са отличията на един българин/българка те са повод за гордост от наша страна. Просто принизяването на едни и възвеличаването на собствената си особа не ми е по вкуса.  Whistling
НО за пореден път ми направи впечатление колко гладко тече мисълта й, адекватно отговаряше на въпросите и в сравнение с всички "красавици", които се явяват по телевизията (певици, манекенки и т.н.) оставя впечатлението, че е умна и добре преценява какво да говори и как да го каже.  Peace

# 526
# 527
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И въпреки всичко Тоца си остава мис крокодил... Имали сме в пъти по-красиви миски от нея, пък за каквато и да я изберат...

# 528
И въпреки всичко Тоца си остава мис крокодил... Имали сме в пъти по-красиви миски от нея, пък за каквато и да я изберат...

Както и по-грозни, макар че аз не я намирам грозна, по-скоро за ужасно нефотогенична.

# 529

Както и по-грозни, макар че аз не я намирам грозна, по-скоро за ужасно нефотогенична.

Все пак тя се подложи на толкова много разкрасителни процедури. За мен лицето й в момента е много по-различно от това, което беше на Мис България. На мен и преди и сега не ми харесва в лице  Peace.

# 530
Аз смятам, че просто няма излъчване- и на Румяна Маринова носът не е съвършен, но е привлекателна. И за други дами се сещам, които нямат перфектните черти на лицето, но въпреки това впечатляват с визия. Тоца колкото и да пили нос и да помпа усни не й се получава.
А това "не ме харесват, защото ми завиждат на красотата, парите и кариерата" съвсем я прави смешна в очите на хората...

# 531
За каква гордост ми говорите?! Тоца се състезава от Русия...

# 532
Тоца- ужасна жена. Безформено тяло, асиментрично лице, неадекватно поведение, кичозно обличане. Дразни ме, когато започне да лъже, че работи и прави кариера.
Не смятам, че е кой знае колко умна, просто е устатна и озлобена за толкова години, че никой не я призна за нищо. Що се отнася до мястото й в този конкурс, съжалявам, но тези конкурси са тотално опозорени, купуват се титли на поразия. Както знам, мъжът й е влиятелен човек от руските служби, едно пето място не е никакъв проблем да се плати. Но тя, сега няма да се трая още 10 години, което за пореден път доказва, че всичко е поза и постановки, сама да си повярва.
Наистина толкова години големи напъни, което показва само едно- голяма злоба от нейна страна "да натрие носовете". Пука ми, че ми дреме. Тя, е тази която страда, не ние  Tired

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 22:43 от Red_Hot

# 533
Аз на нейно място хич нямаше да се хваля с петото място, все пак видяхме и останалите претендентки, поне да се беше класирала в тройката предвид слабата конкуренция... Laughing

# 534
Елхата на Николета

Не харесвам толкова претрупани елхи, но пък малката Никол е много сладка.

# 535
Аз на нейно място ще се радвам на послушното си мъжле/ което го върти на пръста си/ ще си родя 1-2 диванета и ще се занимавам с неща, които ми доставят  лично удоволствие/работа, благотворителност/. И  би ми било през едно много интимно място намират ли ме хората за неземна красавица... Wink
 ПП: Николчето е невероятен сладур!

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 23:57 от XXX_

# 536
Елхата на Николета

Сладурка Heart Eyes

# 537
Елхата на Николета

Тя горката елха не се вижда от украсата.  hahaha

# 538
  • Пловдив
На мен пък елхата ми харесва, за разлика от Николета...

# 539
Тоца- ужасна жена. Безформено тяло, асиментрично лице, неадекватно поведение, кичозно обличане. Дразни ме, когато започне да лъже, че работи и прави кариера.
Не смятам, че е кой знае колко умна, просто е устатна и озлобена за толкова години, че никой не я призна за нищо. Що се отнася до мястото й в този конкурс, съжалявам, но тези конкурси са тотално опозорени, купуват се титли на поразия. Както знам, мъжът й е влиятелен човек от руските служби, едно пето място не е никакъв проблем да се плати. Но тя, сега няма да се трая още 10 години, което за пореден път доказва, че всичко е поза и постановки, сама да си повярва.

Благодаря ти, че го каза вместо мен.  Hug
И един съвет към Кроки- да вземе няколко часа по ораторско майсторство. Щом ще продължи да обикаля всички ТиВи и кифленски предавания, нека поне спести на зрителите /слушателите мъките с интонацията си, все едно всеки момент ще се разреве  Tired Пък нека съм хейтър.

Общи условия

Активация на акаунт