Къде да оставя колата за три дни-София

• 3 552
  • 3
  •   1
Отговори
  • Балчик-Сливен
Извинявам се първо,ако темата не е за тук,но знам ,че винаги се намира решение във форума.Ще пътуваме семейно извън страната за коледните празници.Искам сутринта да пристигнем в София и не знам за три дни къде да паркираме автомобила,тръгването е от Храм паметник Александър Невски.

# 1
Извинявам се първо,ако темата не е за тук,но знам ,че винаги се намира решение във форума.Ще пътуваме семейно извън страната за коледните празници.Искам сутринта да пристигнем в София и не знам за три дни къде да паркираме автомобила,тръгването е от Храм паметник Александър Невски.

Най-сигурно ще е да я оставите на платен паркинг. В центъра има няколко, в момента се сещам за един на ул. Славянска (ако не се лъжа за името на улицата). Това е близо до Народно събрание. Не знам обаче като цена колко ще ви струва. На час е 2 лв, но не знам на ден каква е цената.

# 2
В официални почивни дни паркирането в целия център на София е БЕЗПЛАТНО. Ако не държите да е охраняем паркинга, НАВСЯКЪДЕ около Ал. Невски можете да си оставите колата за тези три дни и после просто да си се качите в нея при връщането Simple Smile

Нещата са различни, ако имате някой работен ден  обаче... Тогава изберете платен паркинг. Ако обаче не искате да цакате толкова пари.... просто я оставете край някоя метростанция и идете до Ал Невски с метрото Simple Smile

Весели празници!

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 18:40 от nofelet

# 3
  • Балчик-Сливен
Благодаря за идеите!  bouquet Наистина си е най-удобно да я оставя за три дни в синя зона 24,25 и 26 са си празнични Благодаря,nofelet

Общи условия

Активация на акаунт