Отговори
# 660
Малее,много се е изписало едва ви прочетох.Той заспива млякото,но като си го изпие аз му давам и вода та да си изплакне устата той нашият и заспал си пие Mr. Green.Днес му дадох от тези дуети и много му хареса.И аз имах петна от бременността и ги мазах с АХРОМИН крем измазах някъде към 2 крема и ми изчезнаха.За Свети Валентин ще си бъдем у дома,е ще се постарая да измисля нещо романтично в домаш на обстановка,че нали и компания си имаме бебо е нон-стоп с нас Mr. GreenХайде лек ден на всички. Hug

# 661
много хубави заглавия Simple Smile

ЕлЕм,
 нормален ви е режимът, ок е сега да е по-малко количество млякото като такова само, обикновено се смята до тия месеци основно да е млякото, другото са по няколко лъжички.
ако сте на 5 хранения, 2 немлечни, средно по 170гр. и още 3 млечни по около 190-200 гр. се събират около 500-600-700 мляко и още 100-200 вода, необходимата течност за деня, необходимото мляко за деня, и другото - твърда храна.
е, не може всеки ден да е така, разбира се.
аз не съм пример за храненето де. гледам и аз като теб на бебо да му е добре, кърмя още на поискване и винаги ще е така, като знам вече от опит как и кога да отбивам "атаки" за малко и кога да компенсирам. но това е друга тема. доволна съм от схемата на захранване макар и аз да не бързам с много храни.
nanina, води ли Ния на лекар, как е? вирусче ли е някое?
кашля ли, хрема ли има, ти как си, даваш ли й нещо?

# 662
Дали от 4 кърмения за 24 часа беба успява да си набави необходимото мляко? Не получава никакви други млечни и пие много малко вода. Само тази, която слагам в кашите!

# 663
Дали от 4 кърмения за 24 часа беба успява да си набави необходимото мляко? Не получава никакви други млечни и пие много малко вода. И тази, която слагам в кашите!

# 664
Hi
Благодаря ви за пожеланията дано наистина мине бързо че постоянно се чеше горката! Колкото и казвам да не ги бара тя толкова повече.

ooooh! ooooh! ooooh!, два дни минаха за да видя , че има бутон мини на старата версия ooooh! ooooh!, вместо да се ядосвам с новата.

otito,,hirondelle, Hug Hug

Ilieva_08, дано сте здрави вече.

Мики маос
и на вас пожелавам бързо оправяне.

А вие как правите супата. аз още не съм давала.

Ха-ха и  аз така, случаино видях бутона снощи! Grinning Два дни се чудих какво му става на форума и как да си го направя като преди!  newsm78 ooooh!
За супите аз ги правя така: http://www.zadecata.com/vkuhniata/Recepti/RB1g.htm

Светли - благодаря ти много, ще опитам и аз че... не мога да се гледам вече. Не че са толкова много, обаче ме дразнят.
СГГ - Отговорих ти, дано да съм била полезна.

Здравейте!
През деня се преспиваме в количката и спи по 20 - 30 минути колкото и тишина да пазим. Но тази седмица нашия тати не е на работа и той го преспива... и за мое учудване спи по час час и половина.  Shocked Направо не мога да повярвам. Викам му да не би да му даваш приспивателни...  Laughing

Да и после викат :"ето ,че можело, какво се оплакваш"... #2gunfire Дребният заспа на столчето за хранене
Абсолютно точно така казва... :d "Само се оплакваш виш как си спи детето"... Направо  Crazy

# 665
Здравейте Hug, малката не е вдигала температура и е добре  Praynig Simple Smile Сега аз и ММ май ще се разболяваме.
мики-маос, бързо оздравяване. Аз съм имала уртикария, така и не разбраха от какво точно се обривах, ужасно много сърби Sad
nanina_87, дано не сте болни.
Относно млякото, ние се кърмим сутрин, вечер и през ноща. През деня сме на пюрета (зеленчукови и месни), каши (пълнозърнести и млечни), давам и сирене понякога, както и настъргани плодове. Вода си пийваме, не мога да се оплача Simple Smile
Приятен ден  Hug

# 666
jos  , като си взлезнеш в профила , в ляво се падат.

Момичета да ви попитам при вашите дечица как изникнаха горните зъбки , двата заедно ли. На Криси всеки момент като че ли ще пробие , вижда се зъбът , но е само един newsm78 А долните пробиха първо единия , а на следващата нощ и другия. Станна работа.

п.п Аз съм с новата визия на форума , защото старата е още за няколко дни до колкото разбрах. Не ми харесва , но няма начин. Поне да свиквам от рано.

Хубав ден , момичета! Hug

# 667
Днес с ММ решихме да запишем малкият на детска кухня от понеделник,аз днес ходих да видя как стоят нещата там,казах ми,че докато навършим 10 месеца ще ни дават само супа и десерт,а от 10 месеца и второ.Та искам да ви попитам след като давам храната от кухнята мога ли да му давам и пюрета,тоест на обяд да му давам пюре,а в 18.00 когато давам каша да му дам супата и кашата да я изместя в 15.00 вмвсто плодовото пюре,а него да го вместя м-у храненията примерно в 10.00.

# 668
Днес с ММ решихме да запишем малкият на детска кухня от понеделник,аз днес ходих да видя как стоят нещата там,казах ми,че докато навършим 10 месеца ще ни дават само супа и десерт,а от 10 месеца и второ.Та искам да ви попитам след като давам храната от кухнята мога ли да му давам и пюрета,тоест на обяд да му давам пюре,а в 18.00 когато давам каша да му дам супата и кашата да я изместя в 15.00 вмвсто плодовото пюре,а него да го вместя м-у храненията примерно в 10.00.

Да, можеш.  Точно така бих подредила и аз храненията в случая.

Аз също мислех кога да запиша Криси на детската кухня, но реших да я отложа поне до пролетта.

# 669
Жос,заведох и само се ядосах повече.Ния кихна още 2-3 пъти през деня,за сега  е това.Взех и витамин ц и ентерол.За подисчането каза да пробвам с пудра,взех някаква течна ан бочко и сега е още по=червена и ще мажа с лекарство.Аман вече,само да е добре детето.Цял дене  много нервнасамо мрънка и иска да е в мен,не да я гушкам а да е до мен.Имам съмнения,че може и зъби да са вече знам ли

# 670
Нанинка   Hug , с пудрата на Бочко , точно тази течната при нас се получи същото. Беше леко зачервен , намазах го с нея и след това на същите места беше още по-зле #Cussing out
И Криси е подсечен , мажа със Здраве бебе , Судокрем , но нещо не дава резултат.

# 671
Аз пък не съм доволна от крема на бочко един път намазах малкият с него и веднага се възпали.Мажа само със судокрем или със себа мед и съм много доволна и от двата.

# 672
  • у дома

Момичета да ви попитам при вашите дечица как изникнаха горните зъбки , двата заедно ли. На Криси всеки момент като че ли ще пробие , вижда се зъбът , но е само един newsm78 А долните пробиха първо единия , а на следващата нощ и другия. Станна работа.

Наште горни два зъба пробиха едновременно  Peace

# 673
  • у дома
Жос,заведох и само се ядосах повече.Ния кихна още 2-3 пъти през деня,за сега  е това.Взех и витамин ц и ентерол.За подисчането каза да пробвам с пудра,взех някаква течна ан бочко и сега е още по=червена и ще мажа с лекарство.Аман вече,само да е добре детето.Цял дене  много нервнасамо мрънка и иска да е в мен,не да я гушкам а да е до мен.Имам съмнения,че може и зъби да са вече знам ли
Нанинка, пробвай с Павловича мас (не е мас, въпреки името й), минава много бързо. Има я във Вис виталис.

# 674
Sad Може ли да бъда вкл. в групата в фейсбук? Толкова информация получам от форума, а сега разбрах, че май се разпада ... не искам да Ви губя   bouquet

http://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2014/01/29/2230232_mamini_vulneniia/

Общи условия

Активация на акаунт