Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече!

• 23 718
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Днес чух на мъниците си сърчицата ,но на едното плодно сакче е станало отлепване и мъничето е забавило развитието ,изглежда доста по малко от другото !Много ми е притеснено за него ,а следващия преглед е чак на 4 януари  Sad .Като чух ,че нещо не е наред и не можах да се зарадвам ,както исках на сърчицата !

# 391
*Titanka* мисли позитивно и с вяра ...всичко ще бъде наред и юли месец живи и здрави ще гушкаме всички едни здрави и хубави бебенца (hug)

# 392
Днес чух на мъниците си сърчицата ,но на едното плодно сакче е станало отлепване и мъничето е забавило развитието ,изглежда доста по малко от другото !Много ми е притеснено за него ,а следващия преглед е чак на 4 януари  Sad .Като чух ,че нещо не е наред и не можах да се зарадвам ,както исках на сърчицата !

Titanka, честити туптящи сърчица! Както до сега...почивай си и всичко ще е наред...още малко и ще укрепнат както трябва...Мн се радвам, че са двечки...и аз много искам , но и това няма да го върна Simple Smile
Стискаме палци вс. да се развие по най-добрия начин и да се хвалим на края една на друга за бебчетата и хубавото безпроблемно раждане! Мн.гуш на всички...добре дошли на новите мамита и честит рожден ден на мъника на mi_ivanova.. много щастие и палаво детство му желая...и мн  здраве на всички около него. Simple Smile
На Мони....само мога да кажа, че съжалявам че и се е случило и мен така ме бяха обзели страшно мн мисли....защо сега, защо на мен, какво не съм направила правилно и всякакви такива от сорта, но сега разбирам че нещо не е било наред и се радвам по-скоро че природата си знае работата...Определено нямаше да се чувствам добре, ако трябваше да гледам сега болно детенце... наплаках се няколко месеца и ето, че сега пак съм бременна, но вече както трябва. Моля се всички да сме щастливи на края с чакания прекрасен финал  newsm32 newsm07 1stroller

# 393
да справила си се но защо ти излиза 10г.с и 1 ден? а термина ти е 8.07, аз съм 07.07 и съм в 10 и 1 ден ти трябва да си само 10г.с?

# 394
Titanka  Hug Hug всичко ще е ОК мисли позитивно, но не ти завиждам за прегледа през 01.2014 добре че нашия е на 19.12.  Mr. Green

# 395
  • София

да справила си се но защо ти излиза 10г.с и 1 ден? а термина ти е 8.07, аз съм 07.07 и съм в 10 и 1 ден ти трябва да си само 10г.с?
[/quote]

Термина ми го изчислиха на 8ми, а като въведох дата на последната менструация за лентичката и ми излезе така. Не знам сега къде е грешката  Confused

# 396
Ауу голям съм заплес ! mi_ivanova - да ти е живо и здраве детенце и много щастие във вашия дом !!

Titanka : Продължавай да си почиваш и вярвам, че всичко ще бъде наред. Ако не издържиш до 4 януари, защо не отидеш малко по-рано на частно?

# 397
  • София
Титанка, честито сърчица и от мен Simple Smile мисли позитивно, пращай любов към двете душички Hug

# 398

Термина ми го изчислиха на 8ми, а като въведох дата на последната менструация за лентичката и ми излезе така. Не знам сега къде е грешката  Confused
[/quote]
Кой ти го изчисли ако е по ехограф там може да има разминаване.........а за 07.07 дата за последна менструация е 30.09.2013 ако и на теб ти е тогава значи идваш в нашата групичка  Mr. Green но както си прецениш ти така си го смятай!

# 399
честити сърчица Simple Smile,вчера ми излязоха резултатите от микробиологията и се оказа че имам гъбички и ми изписаха вагинални таблетки,прочетох доста противоречиви мнение за лекуването им преди 12 седмица,вие как смятате

# 400
  • София

Кой ти го изчисли ако е по ехограф там може да има разминаване.........а за 07.07 дата за последна менструация е 30.09.2013 ако и на теб ти е тогава значи идваш в нашата групичка  Mr. Green но както си прецениш ти така си го смятай!
[/quote]

Записвайте ме при вас тогава, защото последната дата ми е 30.09. 2013. (пък и 7.7.14 звучи много готино) Simple Smile

# 401
  • София
josi_josi, пиши ЛС на Мимето14 да те пише на първа страница Simple Smile

# 402
josi_josi готово при нас си  Hug

# 403
Само клипчета гледам значи....това е мн интересно http://www.youtube.com/watch?v=gfgq7WiHbh4

показана е бременността по седмици с ехограф....а на 40 г.с ми стана най-смешно..ухилило се е бебчето сигурно се радва че ще се роди всеки момент....хихи

# 404
  • София
josi_josi готово при нас си  Hug

Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт