)
Тъй че полицай под пиркритие, който още е и ерген, най-вероятно ще е с "дива" коса, неподстригана.
))

Вярвам, че и това ще стане.
). Ако Берен и Кенан отидат в някое заведение, то задължително са там, за да се покажат на пресата и да се рекламират, защото обожават славата..., мразим мъже с мускули, защото в представите ни ги свързваме с борци, мутри и е изключено да бъдат интелигентни, талантливи, галантни с финес.

Интересно ми е наистина защо възприемате така нещата? 

Тук във фитнесите редовно можеш да срещнеш жени 60+ без горна граница за възрастта) Не правят някакви супер натоварващи неща, а по-скоро за раздвижване и тонус. Казват, че го правят за здраве. Та тук дори това клише, че само младите си поддържат фигурите го разбиват на пух и прах. Резултатът е, че няма затлъстели хора, а мисля, че всички знаем(Марта може да ни каже) колко голям проблем за здравето може да бъде наднорменото тегло. Да не говорим как се обличат тези жени, елегантно със стил, гримират се. И тук не говоря за някакви богаташки ., а за обикновени хора. Направо ми скриха шапката. Хранят се здравословно , спортуват, обличат се модерно, радват се на семействата си и на внуците си. Просто съм удивена от подобни хора с много хъс за живот.

Препоръчани теми