Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 238

• 59 896
  • 747
  •   1
Отговори
# 615

Момичета,аз още тази сутрин отбелязах успеха на Берен,но нещо този път тоалетът й ми се струва меко казано странен-поне според моя вкус. Peace

Олеле....

# 616

Как лазят по нервите на момчето ни.
Тануш,
Скрит текст:
Слагай,поне и рецептата,така си падяам по такива вкусотийки

# 617
аурелия, не знам какво демонстрираш с малката буква, но не ми пречиш. За да съм в синхрон с теб, за мен вече си аурелия.   bouquet

# 618
Изписвам ника ти точно така както си го написала ти.
Ако държиш, мога и на латиница.

# 619

Момичета,аз още тази сутрин отбелязах успеха на Берен,но нещо този път тоалетът й ми се струва меко казано странен-поне според моя вкус. Peace

Въпрос на вкус.  Peace На мен ми харесва. Прекрасна е!  Heart Eyes Сияе!  bowuu

Моментът на връчване на наградата.

Вместо ignore няма да е лошо да се зарадвате на успеха на тази, която понякога се обърквате да наречете "нашето момиче". А когато Енгин Акюрек спечели награда  Praynig ще вдигнем тридневни тържества с фойерверки и музика.  dance

# 620

">#t=3[/video]

Един клип с Енгин и Тувана,публикуван април 2012-явно има фенове ясновидци.

Дейзи,
Скрит текст:
привет,и добре завърнала се.
[/b]

# 621
  • Пловдив

Най-хубавият младоженец.

# 622
Енгин Акюрек - темата е за него и проектите му.

Подфорумът има теми за почти всички водещи актьори и актриси.

Марта, това е така.  Peace Просто трябва да има уважение към всички останали актьори, много от които са били негови колеги, а други ще бъдат в бъдеще. . Peace Peace

Абсолютно точно - уважение !!!

Всеки носи отговорност за постовете си - така,че без обобщения за несъществуващи мнения.

Всеки харесва някого и е най-нормалното да споделя възхищението си на точното място, в противен случай няма да бъде разбран.

П.П. Момичета, когато сме правили регистрацията в БГ мама, сами сме определили с малка или с голяма буква ще са никовете ни!

# 623

Ето пример за лош вкус според мен.  Sick Жалко за хубавите моменти от хубавия филм Fatmagul`un Sucu Ne!  Mr. Green

# 624
За мен ниският рейтинг на сериалите и спрените проекти се дължат на липсата на иновативност в сценариите и сюжетите. Дори на турската публика й омръзнаха  да гледа само любовни драми. Когато ги заливат с еднотипни сериали, резултатът е този. Продуцентите трябва да сменят жанровете, Отмъщението с Берен, Езел, 20 минути са опити в тази посока, но трябват още много усилия.

# 625
Дейзи,права си,че трябва малко да се "разтръскат" сценаристите,за да пишат нещо ново и оригинално- в противен случай ще следват провал след провал.Аз лично,не съм и привърженик на копията Peace-предпочитам наистина нещата да са съвсем нови,но -трудна работа.

# 626
Селфи Много си права.   bouquet Конкуренцията трябва да се уважава, а не да се принизява. Силната конкуренция създава силен пазар- основен икономически и жетейски принцип. Също така конкуренцията стимулира представянето и повишава качеството. Керем Чатай е абсолютно наясно с това- затова работи не само с един актоьр, който е най-великият на всички времена, а работи с много актьори и се опитва да развива потенциалът им и да предлага нови продукти(сериали, филми) на публиката.

# 627

Момичета, най-добре е да направите като мен -

"Получавате" целувка !

Станахте прекалено сериозни, а идват празници !

Усмихнете се и направете добро дело ! Защото той /Д.К./ най-осторожно наблюдава !

# 628
Дейзи,права си,че трябва малко да се "разтръскат" сценаристите,за да пишат нещо ново и оригинално- в противен случай ще следват провал след провал.Аз лично,не съм и привърженик на копията Peace-предпочитам наистина нещата да са съвсем нови,но -трудна работа.

Велианка, и аз попринцип обичам изцяло нови идеи, но понякога дори едно копие на оригинал може да го направиш достатъчно интересно, стига да си гъвкав и да имаш оригинални идеи.

Турската киноиндустрия трябва спешно да се реформира и да вкара нови жанрове и нови идеи. Честно да ти кажа на мен направо ми се доспива от познатата формула- драма, сълзи, хепи енд, муден сюжет, разтегнати серии, много битовизми, липса на динамика, съспенс и оригиналност"

Сигурна съм, че имат много хубави филми, но сериалите се нуждаят от голямо ошлайфане.

# 629

МИЛЕ  Hug,
Скрит текст:

и аз много ги обичам и с удоволствие си хапвам, но най-много ми харесват, когато някой друг ги е направил.  Simple Smile Joy

[/b][/color]

Общи условия

Активация на акаунт