ОКТОМВРИЙКИ - Тема 1

• 30 229
  • 635
  •   1
Отговори
# 510
...Целувам ви и ви прегръщам. Винаги ще сте в сърцето ми с едни много скъпи чувства и моменти! Весела Коледа!
Ели, Весела Коледа и на теб и семейството и лека бременност с прекрасно бебче на финала Simple Smile

# 511
  • София
Весела Коледа и Щастлива Нова Година! Бъдете живи и здрави,с късмет и успех в начинанията.

# 512
Весела Коледа,момичета!  Hug
Пожелавам Ви коледното настроение никога да не Ви напуска и винаги да носите усмивката и топлината на Коледа у себе си. Close-mas:

# 513
Весели празници на всички и много топли мигове с любимите хора!

Ели, честито  Hug

# 514
Честита Коледа, момичета! Пожелавам на всички ви много здраве, щастие и късмет !!!

# 515
честито рождество  Hug

това е най-ужасната коледа в живота ми. първо бяхме с фабиан за няколко часа в болница. скъса се да пищи това дете и спря да яде. нищо не откриха в болницата, взеха му венозна крзв, правихме видеозон на всички органи и нищо. всичко наред, а детето пищи. та ни оставиха под наблюдение до сутринта. пооправи се и ни пуснаха да си ходим. използвах момента по време на визитацията и питах за старите изследвания, казаха че всичко е ок и е нормално показателите да са повишени заради бързия растеж. обявиха онази докторка за луда и намалиха витамин д на половин капка. хемоглобина му беше 138 и намалиха и желязото. казаха че детето си се развива добре и да не се поддаваме на преувеличаване от страна на лекарката. така че доста се успокоих.

големият ужас беше днес. таткото на близначките е починал днес  Cry направо не знам как да им кажа

# 516
  • Стара Загора
Леле, искрени съболезнования!
Дано Новата година да ни донесе здраве и спокойствие за нас и малчуганите и да оставим всички неприятности зад гърба си! Кураж ви желая!

# 517
Херцогиня фон Дж-то
ужасно... моите съболезнования

# 518
Ели, радвам се за теб. Желая ти лека бременност, след която да гушкаш едно сладко бебенце!

Херцогиньо, моите съболезнования! Ужасна трагедия!

# 519
Честита Коледа на всички!
Херцогиньо, моите съболезнования! Дали не е добре да се посъветваш с детски психолог, преди да кажеш на близначките.

# 520
Честита Коледа на всички! Нека успешно да се преборим с трудностите и да бъдем здрави и щастливи!

# 521
  • София

Честита Коледа. Искам на всички да пожелая попътен вятър във всички начинания, здраве и сили да поемем отговорността и любов, която споява целия свят и ни дава кураж в трудни моменти.
Нека никога не губим оптимизма си!!!

Херцогиньо, моите съболезнования!

Ето това леко ме потресе:

http://www.varnautre.bg/2013/12/26/200441-vsichki_novorodeni_s_c … ipove_ot_may_2014

# 522
Херцогиньо, моите съболезнования!

# 523
  • София
Приеми и моите съболезнования, Херцогиньо. Дано децата се справят с лошата вест  Confused

melinda calisto, няма страшно, тези са тооолкова жълти, че даже и името на източника си са объркали  hahaha

На Коледа каката ме събуди, за да ми разкаже какви подаръци ѝ е оставил Дядо Коледа под елхата и обобщи доволно: "Дядо Коледа много се е постарал"  hahaha Joy

# 524
  • София
Ели, много се радвам !!! Весела Коледа и пухкаво бебе на финала!  Hug

Херцогиньо, съболезнования Sad

Общи условия

Активация на акаунт