Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 547
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
green eyes, със сигурност щом е апартамент ще има място да се вкара още едно легло. Не се притеснявай.

# 526
Две основни легла е спалня,а допълнително легло е разтегателен диван.

# 527
В Адмирал имаше допълнително единично легло и отделно диван. Дано и тук да е така.

# 528
  • Розовата долина
В Созопол апартаментите са доста големи.Има 3 отделни стаи.Едната има 2 единични легла,хол-с холова гарнитура с разтегателен диван,и малка спалня(отделена от хола със секция),където има още едно легло тип приста.Има 2 отделни тераси!!Много са удобни.На мен там ми е малко по-соц....,по-старичко е!!Ако нещо те интересува-питай!!

# 529
За съжаление тази година не успяхме да вземем през поделението. Останаха свободни карти само юни и септември. Ще следя с интерес в темата , кога ще може да се звъни по телефона за свободните карти.

# 530
Благодаря, Инка!  Hug

# 531
На сайта на агенцията публикуват датите, на които ще започне свободната продажба.
Първия ден е трудно свързването по телефон, но не невъзможно.
И задължително трябва да звъни този, който ще е титуляр на картата. Или поне държат да разговарят с него.
Така че ако звъни жената и не е военнослужещ, ще и кажат да се обади мъжа и, имайте го предвид.

# 532
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
В Созопол апартаментите .........................

.....................На мен там ми е малко по-соц....,по-старичко е!!

Е как така "по соц", аз имам инфо, че в Созопол базата е възможно най-луксозната от всички   newsm78

Мире, то ясно че ще е май месец, ама ми трябва датата, че има едно ходене до Сф., та да видим дали ще го съчетаем.

# 533
  • София
Най-луксозна е вила Сирена-за там чина е от полковник нагоре или дебели познанства. В основния корпус е като другите станции-същите мебели, спално бельо....

# 534
  • София
Здравейте момичета!
Извинявам се, че се намесвам покрай разговори за почивки и приятни неща, ама това ме притесни:
http://pan.bg/view_article-49-22211-GenSamandov-Chakat-ni-serioz … tivat-ot-SKS.html

# 535
pettesa, датите всеки път са различни. Simple Smile Публикуват поне седмица по-рано на сайта на агенцията.

mishleto1982, вероятно ще има съкращения, поредните....постоянно ги има, вече за съжаление не са нещо ново.

# 536
 О, да, ще има...Днес са в на ММ поделението на проверка, която тече от мин седмица и после ще съобщят колко човека ще отпаднат...

# 537
  • София
ох, ужас! Пак притеснения. И на мъжа ми в поделението днес май са на проверка ако не бъркам и до края на другия месец май ще кажат кой на къде. Дано всичко е наред!

# 538
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ми не разбрах тези съкращения за София ли ще са само?

# 539
И ние се уредихме за Созопол,  Grinningно с  2-те деца се питам какво представлява стая 2+1 т.е ако е спалня ще е готино, но ако ли не малкия не го виждам  в кошарата . newsm78
Моля ходилите да съдействат с информация и ако има и снимков материал ще е супер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт