Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 588
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Това си е чиста подигравка с тези карти... Не може за формироавние от 1000 души да пуснат минимален брой карти. Никакъв избор  #2gunfire э
Не смятам изобщо да подаваме заявка. Ще чакам отново свободната продажба и великото звънене по телефона ......
Говоря за в.ф. 28000 - Гр.Игнатиево....
Приятен ден на всички   Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 451
Има заплати,хайде на шопинг  newsm44 newsm68

# 452
 При нас два дена вече имат яки проверки и заплати май най- рано в понеделник  Tired

# 453
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Има заплати,хайде на шопинг  newsm44 newsm68
Предния път като пуснаха заплатите 5 дена никой не се вясна във форума. Сега покрай картите може и да е по-оживено.  Laughing Laughing Laughing

За картите в щаба- дано през цяла почивка дъжд да ги вали. хахахаха
И на свободно ще си изкараме чудесно, но не е честно така #2gunfire #2gunfire

# 454
 Joy Joy
Не е честно, но така е в България.

# 455
В Д.Митрополия са към 650човека, картите са към 35-40бр. То няма и за началството да стигнат дори...Simple Smile
Аз евентуално търся 5-7дни тази година. Но няма, всички са 10ки.

# 456
В Д.Митрополия са към 650човека, картите са към 35-40бр. То няма и за началството да стигнат дори...Simple Smile
Мира,миналата година нали ние бяхме за 6 дни на Флагман в къщичките отстрани,но ги пуснаха на третия ден от свободната продажба.Имахме късмет тогава,че не се свързахме веднага с агенцията.

# 457
Цвети М., не знам тази година дали ще ги пуснат в началото и изобщо дали да се ходи на място, или да звъня този път по тел. За тези малките карти едва ли има голям наплив.

# 458
Мира,миналата година нали ние бяхме за 6 дни на Флагман в къщичките отстрани,но ги пуснаха на третия ден от свободната продажба.Имахме късмет тогава,че не се свързахме веднага с агенцията.
И аз искам на Флагман ам тцък,няма да ни огрее,пък и датите са "бомбок".Колко излиза на свободна цена картата?

# 459
Направо си беше късмет ,че си уцелихме и желаната смяна за 6 дни,а и стаите там знаеш какви са.
За тази карта платихме към 300 лв. за нас двамата  и голямото дете.
Тази година ме е осенила идеята за чуждо море  Simple Smile

# 460
ESTELITA, цените са едни и същи. Просто за свободна продажба се пускат тези, които не са взети, или са върнати от поделенията.
За Флагман миналата година 10дни в стая спалня, море, платихме 480лв.
За там винаги има останали карти от юни до септември.

# 461
ESTELITA, цените са едни и същи. Просто за свободна продажба се пускат тези, които не са взети, или са върнати от поделенията.
За Флагман миналата година 10дни в стая спалня, море, платихме 480лв.
За там винаги има останали карти от юни до септември.

Благодаря ти!Значи ще звъним за свободни карти, то е ясно.А номера знаете ли го?Да си го запиша.При ММ само една карта ни устройва като дата от 10.08 до 19.08 мезонет за Фрегата

# 462
ESTELITA, номерата ги има на 1ва страница, както и на сайта на агенцията.

# 463
При нас (Софийско поделение) чак днес излязоха картите - аз също съм много разочарована от отпуснатите бройки по 6-7 за всеки един от хотелите. Нещо ме кара да си мисля, че и на свободна продажба няма да има много голям избор...

# 464
  • Пловдив
A при нас картите за Созопол са само до Юни  Thinking Кое ли формирование е обрало читавите смени? newsm78
Момичета, днес се оказа, че съм ви излъгала. Както до сега картите за Созопол са за целия сезон. Явно поради факта, че не ме интересуват не съм обърнала внимания... НО както винаги в най-силния сезон (юли и август) всичките заминават при началници със звания майор и нагоре  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт