Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 540
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
2+1 в Созопол, ако  е в базата са 2 единични легла залепени едно до друго и разтегателно диванче

# 541
Най-луксозна е вила Сирена-за там чина е от полковник нагоре или дебели познанства. В основния корпус е като другите станции-същите мебели, спално бельо....

А какво чак толкова различно има в тази вила, че се води лукс?!?  Rolling Eyes

# 542
Най-луксозна е вила Сирена-за там чина е от полковник нагоре или дебели познанства. В основния корпус е като другите станции-същите мебели, спално бельо....

А какво чак толкова различно има в тази вила, че се води лукс?!?  Rolling Eyes

Огромни апартаменти. Simple Smile Поне по думите на едни колеги на мъжа ми, които преди 2г. са били във вилата.

# 543
Здравейте и от мен,
от много време следя темичката, но все не се решавам да коментирам  Simple Smile

Ние сме ходили в почти всички морски курорти с изключение на Чайка. Миналата година бяхме на Адмирал в апартамент парк и бях много разочарована- обикаляш целия хотел на горе на долу да си стигнеш до стаята, ползваш уж апартамент и няма тераса... Тази година сме на Флагман август месец в стая море - корпус 2+1. Някой знае ли какво представлява и дали са хубави?  Цвети М. беше писала , че са били в къщичките отстрани и мисля , че става въпрос точно за там, но не съм много сигурна. Казаха ми че били до бунгалата...

Слънчев и усмихнат ден!

# 544
genHr, ако сте стая море, това е в основната сграда, а не отстрани. Поне по мои спомени.
Но ако все пак е в бунгалата...не са лоши. Най-хубави са тези в горната част, защото имат голяма веранда и масичка и столове.
Тези от паркинга надолу са с една миниатюрна площадка (колкото да се изкара сушилника) и няколко стъпала. Иначе самите стаи са широки и доста просторни и приятно хладни. Може да имате проблем със сифона в банята, който моя мъж всеки ден отпушваше...и мравки. В никакъв случаи не оставяйте отворена храна извън хладилника. Щерката беше забравила една нахапана ябълка...и 3дни се борих с мравки.

# 545
  • в рaя
Момичета, имам едно въпросче Simple Smile Разбрах, че можем да лекуваме децата си във Военна болница, но трябвало някаква бележка. Знаете ли нещо по въпроса? Става дума за Варна, но сигурно важи за навсякъде.

# 546
Момичета, имам едно въпросче Simple Smile Разбрах, че можем да лекуваме децата си във Военна болница, но трябвало някаква бележка. Знаете ли нещо по въпроса? Става дума за Варна, но сигурно важи за навсякъде.

Всъщност от болницата ще ти обяснят, че не може. Simple Smile Но все пак пробвай.

# 547
  • софия
Вила Сирена  е лукс. Апартаментите са наистина огромни, има 2 тоалетни. Препоръчвам, който има възможност!

# 548
·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠· от болницата такива неща ще ти чуя ушите , че чак не са за слушане. По принцип имаме право , само не знам на какъв език да се обясни това там.
Попитай във Военна интересно им е на теб какво ще ти отговорят , може да съм била прекалено рязка , тъй като мен първо ме изрязоха от ВМА  софия и във Варна си отидох настроена да се карам

# 549
  • Велико Търново
·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·, не пишеш какъв е проблемът, но доколкото знам никъде по военните болници няма детски отделения. На времето имаше само един детски кабинет във ВМА София. Ползвали сме лекарката там за рутинни прегледи - настинки, вируси. Доволни бяхме. Но за по-специфичнни или по-сериозни неща, мисля че Военните болници няма да са ти полезни. Те не развиват направление "детски болести". Ако ти трябва достъп до диагностична апаратура за детето, мисля, че няма да е проблем. Ако ли не - поне по здравна каса може.

# 550
  • Пловдив
детски кабинет има във ВМА София - точно в дясно от входа на поликлиниката е Peace
Миналата седмица бях там и съм сигурна

# 551
  • София
Кабинетите на първия етаж не са към ВМА - там са частни практики, наели кабинети в поликлиниката.

Иначе, съм виждала деца пред кожния във ВМА, може би с направление от ЛК ходят.

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 08:32 от yovanka

# 552
Момичета в момента едно детенце на 11 месеца е в ВМА за лечение но нямам идея в какво отделение е.Та нека опита преди години зет ми заведе племенницата там на преглед и му бяха обяснили че щом е военен няма проблем.

# 553
  • Велико Търново
Да, точно там, където е описала sweet_maniche , си е бил винаги детския кабинет към ВМА. Няма нищо общо с практиките на първия  и -1 етажи.
ВМА и изобщо военните болници са специализирани в други направления.
Но въпреки това, изследвания и консулт на деца на военослужащи не отказват.

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 12:48 от Тонитa

# 554
  • в рaя
Ние нямаме конкретен проблем, но не е излишно. Доколкото разбрах се взима някаква служебна бележка,з ащото от болницата "се правели на интересни". Имало изменение в някакъв член и можело.  Например ортопеда - преглежда на частно и във военна болница. Защо да го водя на частно, ако може във болницата. УНГ също знам, че се занимава с деца, но ние сме стигали до там с уговорки, а сега явно има "законен" начин. Просто ми беше интересно, не би било излишно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт