Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 236
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък се учудвам как са ви одобрили за такава стая при положение,че сте 4-ма души Thinking.Като гледам снимката наистина стаята е много малка за 4-ма души.Ние миналата година бяхме във Фрегата обаче не знам как но ни бяха запазили 2 стаи,едната с една спалня, другата с една спланя и едно единично легло.Разбира се,нямаше как да оставя децата да спят самички в другата стая,все пак бяха на 3 и на 5 години,затова помолихме да ни сложат един фотьойл,който се разтяга,но се побрахме всички в стаята Simple Smile,но и стаята беше по-голяма от тази,която е показана на снимката

# 646
ESTELITA, просто не гледат какво и на кого дават.
Аз също бях с впечатления, че стаите са по-големи (от първата ни почивка на Флагман в стая-спалня), но като влязохме в стаята....и ми идеше да се застрелям просто. Но при свършен факт се намъкнахме някак си.

# 647
Аз пък се учудвам как са ви одобрили за такава стая при положение,че сте 4-ма души Thinking.

Е то 4 човека е малко пресилено казано. Малката тогава ще е на 7 месеца и ще си е при нас на спалнята - както обикновено, а големият ще е на 2г и 10 месеца и ще си спи в кошарата (ако има място за нея и ако изобщо платим картата и идем). А знаете ли , дали при положение ,че сме одобрени за картата, но както се вижда не ни устройва да я ползваме - можем ли да не я платим и да се възползваме от свободната продажба и да си вземем карта , която ни устройва през агенцията , след 19.05. Дали няма да излезе при тях ,че сме одобрени , но не сме я платили и меко казано ни откажат....?
Иначе от снимката на стаята - парк , до колкото се вижда е супер тясно , но като гледам ако се бутне  спалнята до едната стена и ще има място за кошарата, така че дилемата ще е голяма- дали да платим картата и да се натиснем в кибритената кутийка , или да не я платим и да се надяваме да ни огрее на свободните продажби......!!!

# 648
Аз пък се учудвам как са ви одобрили за такава стая при положение,че сте 4-ма души Thinking.

Е то 4 човека е малко пресилено казано. Малката тогава ще е на 7 месеца и ще си е при нас на спалнята - както обикновено, а големият ще е на 2г и 10 месеца и ще си спи в кошарата (ако има място за нея и ако изобщо платим картата и идем). А знаете ли , дали при положение ,че сме одобрени за картата, но както се вижда не ни устройва да я ползваме - можем ли да не я платим и да се възползваме от свободната продажба и да си вземем карта , която ни устройва през агенцията , след 19.05. Дали няма да излезе при тях ,че сме одобрени , но не сме я платили и меко казано ни откажат....?
Иначе от снимката на стаята - парк , до колкото се вижда е супер тясно , но като гледам ако се бутне  спалнята до едната стена и ще има място за кошарата, така че дилемата ще е голяма- дали да платим картата и да се натиснем в кибритената кутийка , или да не я платим и да се надяваме да ни огрее на свободните продажби......!!!

Здравей,
според мен по добре да си платите картата, защото на свободната продажба не се знае каква карта ще получиш - за коя почивна станция, смяна или пък да не се добереш до карта. А за количката може да я държите в багажника на колата, когато отивате на разходка или нещо др вадите я от там Simple Smile ние така правихме преди две години.

# 649
Ами всъщност така ще направим най-вероятно , ще си задържим картата и ще се ..... усещаме...!!! Интересува ни точно тази смяна 20-30.08 , и точно тази станция (Флагман или Адмирал ) . Така, че на свободна продажба, шанса е клонящ към нула, да успеем да се свържем навреме с Агенцията и да има точно такава карта , точно за там, но по - голяма стая или апартамент. Не ми се вярва много , много да ни се получи. Миналата година бяхме в Несебър на 2+1 , и малкият пак си спеше в кошарката а това +1 (разтегателен диван) само се чудехме как да го прескачаме.

# 650
анинка3005, няма никакъв проблем да не платите картата и да вземете друга, когато ги пуснат на свободна продажба.
Място за кошара няма никакво, както и да се опитваш да преместиш спалнята.  Дори количката няма да влезе в тази стая, което също е вариант да спи бебето. Може, но в коридора.
Като човек бил в такава стая миналата година, просто искам да ти спестя ужаса, който ще изживееш като отвориш вратата и видиш, че няма как да се натъпчете 4човека там. Но ти си преценяваш.

# 651
Христос Воскресе!
Всичко най-добро на Вас и семействата ви!

# 652
Христос Воскресе, момичета! Бъдете живи, здрави и благополучни! Hug

# 653
Аз бих искала да попитам за ВПК Рибарица -някой има ли телефони там, че всичко което намирам е от преди 5 год. Искам да отида за 2-3 дни направо с резервации по телефона, без да се занимавам с карти. ( Всъщност аз искам , но дори не знам дали работи Simple Smile Ако някой има информация, ще бъда благодарна да я сподели.

# 654
 illiyana, имам го, но утре ще ти го пусна, че сега не ми се рови.
Телефона мисля е същия както от едно време.
Работи си Рибарица, но за петък-събота-неделя от тук нататък, та до 20ти май всичко е фул, ще има големи групи с военни.

# 655
Аз не държа да е през уикенда, ние сме на дежурства така, че почивните ни дни не съвпадат с тези на повечето хора. Ще чакам утре телефона. Благодаря ти

# 656
Здравейте дами,
да попитам за вила "Сирена " на Созопол, дали имат право на карти и по- обикновени хора(имам в предвид от генерали надолу) Laughing

# 657
Право на карта има всеки в системата на МО.
Стига вече с тези генерали и други от сорта. А и те не се пребиват да ходят точно в станциите на МО при техните заплати и възможности. Картите за чужбина са много по-примамливи.

# 658
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте дами,
да попитам за вила "Сирена " на Созопол, дали имат право на карти и по- обикновени хора(имам в предвид от генерали надолу) Laughing
По принцип имат право всички, но картите се раздават на йерархичен принцип и в повечето случаи просто не остават за по-низшестоящите в йерархията. А предвид, че там е най-луксозно и най-близо до плажа, дестинацията е най-предпочитана. Генералите вярно може да ходят в резиденция Лозенец, но капитани, майори и подполковници предимно си се дореждат за Созопол. Сержанти може - юни и септември. Аз съм се примирила с положението отдавна и съм доволна ако въобще вземем карта, само на Фрегата не ми се ходи.Много е шумно от главния път за Златните (по цяла нощ хвърчат и бръмчат коли, таксита, рейсове  ooooh!), много стълби ......няма детска площадка за децата, не е удобно за семейства с деца. Иначе за двама души без деца, демек влюбени гълъбчета става - да си затворят прозореца и да си пуснат климатика цяла нощ - така не се чува шума (дограмата изолира), със стълбите ще спестят от фитнес  Laughing  Mr. Green

# 659
здравейте, искам да ви попитам дали знаете стаите в Адмирал т.е. апартамент парк дали имат тераси, защото във Флагман стая парк на 1-вия етаж нямаше тераса, и стаите с 300 на 3-ти етаж ли са? ако някой е бил там да сподели

Общи условия

Активация на акаунт