Отговори
# 510
  • Още у мъглата ...
Да не си помислите, че съм неблагодарна! Много благодаря на всички за гушките, цунките (внимавайте да не се заразите  Naughty Laughing) и пожеланията за скорошно оздравяване!  Hug Hug Hug Не ви изреждам, защото ще изпусна някой и ще си навлека беля.  Laughing  А съм от тия дето имат избирателна памет. Не че избирам какво да помня  hahaha, а просто мозъкът ми запаметява впечатлилият го факт, а не обстоятелствата при които фактът е станал достъпен за мозъка. Joy #Silly Със сигурност съм полуЕнтелЕгента. bowuu hahaha hahaha За цяла ЕнтелЕгентност ще трябва още да се боря. hahaha hahaha hahaha

П.П. Аз май 56 не съм го гледала на български. Само оригиналът още преди да го изтрият от тубата, а преди десетина дена го гледах със сърбо-хърватските субтитри. Има ли го с наши, или е от тези дето са за развяване на помпони?

Ей, не съм сама  Laughing Hug Heart Eyes Party Party Party Party Party Че с тез неинтелЕгентните чок зор Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 511
Зизунче, нали щяхме да вършим една работа с теб по повод ПО, какво става, ще имам повече свободно време тази Събота, дай нещо да измислим, че после, ще пътуваме по празниците и т.н.!?!
Мишенце и за теб се отнася същото, не отлагай за последния момент, защото не обичам да пришпорвам нещата при положение, че може често и по-малко, отколкото много и наведнъж.
Тази Събота живот и здраве, ще съм на ваше разположение, за по-нататък не знам кога, ще имам нужното свободно време, което да съвпада с вашето такова.

# 512
Зизунчи Hug,Тери Hug, страхотна лилявка елхичка santa2
Едно подаръче от мен за вас  Heart Eyes
Скрит текст:

Ето една достойна конкуренция Laughing

Скрит текст:
The Rockefeller Center Christmas Tree in all its glory!

# 513
  • Още у мъглата ...
Зизунчи Hug,Тери Hug, страхотна лилявка елхичка santa2
Едно подаръче от мен за вас  Heart Eyes
Скрит текст:

Ето една достойна конкуренция Laughing

Скрит текст:
The Rockefeller Center Christmas Tree in all its glory!

Ай пък ти, каква конкуренция, глей ква е ужасно голяма таз конкурентната  Joy Joy Joy

А, бре, Джейн, къде си загубила "Рокфорчо"  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 514
  • Още у мъглата ...
Айдииии, след малко се нареждаме за 56-ти  Laughing Party Party Party Party Party

Скрит текст:

# 515
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Drunk Drunk Drunk

# 516
Габи Flutter Flutter Flutter, замислих се , той е Сър Ръдъфорд, а не Рокфорчо  hahaha hahaha hahaha, пратила съм го в UK при кака Ди да се обучава на обноски Joy Joy Joy Joy Joy

Иначе е много готин Heart Eyes Hug

# 517

Скрит текст:

Тази вечер,  hahahaще има шев и кройка.

# 518
здравейте моми4ета Hug Hug Hug Hug Hug
цял ден вися по балконите и не мога нито да ви из4ета, нито да ви пиша ooooh!тъкмо да по4на и влезе клиент и аз се отвися на балкона и така цял ден:mrgreen:
не съм ви 4ела и сега ще мина леко по хоризонтала и по задълбо4ено по вертикала, 4е не мога да ви стигна.

# 519
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизунче, нали щяхме да вършим една работа с теб по повод ПО, какво става, ще имам повече свободно време тази Събота, дай нещо да измислим, че после, ще пътуваме по празниците и т.н.!?!
Мишенце и за теб се отнася същото, не отлагай за последния момент, защото не обичам да пришпорвам нещата при положение, че може често и по-малко, отколкото много и наведнъж.
Тази Събота живот и здраве, ще съм на ваше разположение, за по-нататък не знам кога, ще имам нужното свободно време, което да съвпада с вашето такова.
Ок, лелче...в събота е добре... Peace Hug

Тая па Габа си намери саратничка и то полуЕнтЕлЕгентна...ко да кайме ние с гайдите... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 520
  • Още у мъглата ...
Габи Flutter Flutter Flutter, замислих се , той е Сър Ръдъфорд, а не Рокфорчо  hahaha hahaha hahaha, пратила съм го в UK при кака Ди да се обучава на обноски Joy Joy Joy Joy Joy

Е то за тва беше в кавички  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Само дано не е пътувал вчера с нея в метрото, та да се научи на оназ умирисващата обноска  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 521
  • Още у мъглата ...
Ок, лелче...в събота е добре... Peace Hug

Тая па Габа си намери саратничка и то полуЕнтЕлЕгентна...ко да кайме ние с гайдите... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ми ша ги надувате, ко да прайте  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 522

Само дано не е пътувал вчера с нея в метрото, та да се научи на оназ умирисващата обноска  hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

Ша праим ли КС newsm78

# 523
  • Още у мъглата ...

rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

Ша праим ли КС newsm78

Мчи, даааааа, тук сме  Laughing Hug Heart Eyes

# 524
  • Още у мъглата ...
АФК сет   Grinning
Еййййй, не пада тоз тилифон от ръцете й  Laughing Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт