Отговори
# 180
  • някъде из Врачанско

# 181
  • У дома :)
Дидок Hug Heart Eyes май само с тебИ не рИвем,ма тва е тъй щот смИ на градус вечИ Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Чай да установя всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 и да съ попрая щот съм изтървала Дани Hug Heart Eyes в зафалването   love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Па вий продължавайте да си риветИ Simple Smile

А и Ирка Hug Heart Eyes за клипа съм съгласна с теб, наистина трябваше да включа кадри от снежната им сватба,ама не ми стигна песента Mr. Greenбез майтап трябваше,щеше да се получи още по-добре Peace

# 182
Джейн, не показаха погребението на Фери и слава Богу, че само това ни липсваше, а когато излизаха снимки от сета на гробищата си мислехме, че точно това, ще покажат но добре, че ни го спестиха.

# 183
# 184
# 185
# 186
# 187
Джейн, не показаха погребението на Фери и слава Богу, че само това ни липсваше, а когато излизаха снимки от сета на гробищата си мислехме, че точно това, ще покажат но добре, че ни го спестиха.

Наде Hug все се каня да те питам Tired  ти като си следила изцяло АФК,АФКПЕ,ПЕ онлайн,кога започнаха снимките на Пътят на Емир

# 188
  • някъде из Врачанско
лека нощ, момичета, успокойте се и нека по-хубаво да продължите, спрете с тъжните клипове, моля ви, Hugняма те си напредстава къде ми бръкнаха тези моменти,но нека да е лека нощта Hug

# 189
Дидок Hug Heart Eyes май само с тебИ не рИвем,ма тва е тъй щот смИ на градус вечИ Mr. Green Joy Joy Joy Joy

и да съ попрая щот съм изтървала Дани Hug Heart Eyes в зафалването   love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

А и Ирка Hug Heart Eyes за клипа съм съгласна с теб, наистина трябваше да включа кадри от снежната им сватба,ама не ми стигна песента Mr. Greenбез майтап трябваше,щеше да се получи още по-добре Peace
ЕлитУ  Hug Heart Eyes тц ,аз ни рИвЪ ....само акУ е свършила пърцуцата тогаз  Mr. Green

# 190
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,аз и колаж спретнах,ей така за стимулант  ooooh! ooooh!

# 191

newsm44 newsm44 newsm44

пАВЛИНче лека Hug

# 192
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Илде мое ли да се спи от тия ревли Mr. Green стана ми интересно Mr. Green
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 193
  • У дома :)

ЕлитУ  Hug Heart Eyes тц ,аз ни рИвЪ ....само акУ е свършила пърцуцата тогаз  Mr. Green

И аз Mr. Green пък тя няма свършване затуй дай съ потъркаляме Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 194
  • Още у мъглата ...
Ох,аз и колаж спретнах,ей така за стимулант  ooooh! ooooh!

Иркаааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт