Отговори
# 225

старо колажче ми е ама сега му дойде редът Cry

Ирко Hug верно отдавна не сме ревали,аз другите пъти гледах умишлено да ги пропусна,ама сега Мишето лепна един клип и то само това ми трябваше  Cry те сами взеха да текат  Cry Cry Cry

# 226
Мими  Hug Hug Hug

Джейни   Hug Heart Eyes малей,ти напраУ го закова на място Керема ,край принадлежити си вечИ-честито , коетУ значи чИ няма да си делкаме Киво ,той си е самУ мой,мой    Mr. Green

Ти внимавай кви ги думаш,че аз много помня ще знаеш  Naughty
Глей си Емко и Финдо  smile3534

# 227
Що ривете бе spoko, ич ги и не поглеждам, че ми се къне сърчицето...... smile3518

# 228
  • Още у мъглата ...

newsm45 newsm45 newsm45 Мнооооооооого е добра тази Пападо  Hug

# 229
  • в подножието на планината
Ей, не ме оставихте на спокойствие да си изгледам Слънцата... Mr. GreenНе спряхте да рИвете... ooooh!  НарИвахте ли се вече... Joy Тази вечер ме затрупахте с любими клипове... Heart Eyes нали съм сбъркана, та много обичам тъжните клипове... Cry

# 230
Мими  Hug Hug Hug

Джейни   Hug Heart Eyes малей,ти напраУ го закова на място Керема ,край принадлежити си вечИ-честито , коетУ значи чИ няма да си делкаме Киво ,той си е самУ мой,мой    Mr. Green

въйййй,Ирка чекай да ти дам китка  newsm51 newsm51 newsm51

# 231
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мими  Hug Hug Hug

Глей си Емко и Финдо  smile3534
Емко,вече го няма,Финдо е стара работа,Керо право си гледам аз,а и той мене  bowuu smile3533

# 232
# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
Що ривете бе spoko, ич ги и не поглеждам, че ми се къне сърчицето...... smile3518
Зверче Hug,за ФЕмир за кво може,колко време я жалим тая Фериха,пък той за 3 месеца я прежали,ние още ревем  ooooh!

# 234
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мими  Hug Hug Hug

въйййй,Ирка чекай да ти дам китка  newsm51 newsm51 newsm51
Джейн,няма да я слушаш,че на хубо няма те научи да знаеш,ся ще ти върнем китката,да не остана по назад  newsm51 newsm51 newsm51

# 235

Дзверче Hug и добре правиш,то по принцип и аз така ама явно имах нужда да излеем напрежението та се наревах едно хубаво Peace Peace Peace
ама ми е и едно носталгично за Фемир та съвсем се наревах Tired Tired Tired

# 236
  • Още у мъглата ...
why feremir?

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://vimeo.com/52149645

# 237
  • У Диспансера ...♥♥♥

Дзверче Hug и добре правиш,то по принцип и аз така ама явно имах нужда да излеем напрежението та се наревах едно хубаво Peace Peace Peace
ама ми е и едно носталгично за Фемир та съвсем се наревах Tired Tired Tired
На двата месеца и аз съм така по-веднъж  Peace

# 238
E, не е честно, само аз ли утре пак съм на тръстиката, Габи я пропускам hahaha, трябва да лягам, че много работа тези дни и сутрин не мога да отлепя Mr. Green

Лека и топличка нощ на всички, аз отивам на топличко при Керо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Слушкам и четем всички Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 239
  • В света на мечтите... ❤
 smile3549  ей ма и мен,допливах сред реките от сълзи и малко серкини саполки  Mr. Green да кажа Мерабаа и в новата тема,нищо,че 1/3 вече сте я изяли с реване  Joy

Чей ся малко китки да раздам доде не са замръзнали,че вънка голям бахър  cold

Ирче,страхотни зимно празнично коледни ФЕмирчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  newsm51 newsm51 newsm51

Зиз,пак си измислила уникални смешки  Joy  Joy  Joy ,бравос  newsm51 newsm51 newsm51

Аз па нема да ривем днес,не ми е ревливо,вчера ривах на Ти си моят дом,днес съм почивка  Mr. Green

Много гушки за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И лека и мека на всички,които ще си лягат  Hug  smile3524 smile3524 smile3524  Hug ,няма да ги изброявам,че да не утърва някой,само запомних,че Ренка пак си ляга 5-6 пъти  Joy

Общи условия

Активация на акаунт