Отговори
# 465
# 466
  • Още у мъглата ...
Чайте да ви плесна едно нейчър либовно клонче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, че след малко ша извършвам студийно зачезване  Laughing Joy Joy

Габи feat. National Geografic  Mr. Green /щот базовата снимка е от NGeo Sunglasses/

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 467
Това от сериала ли е newsm78

# 468
# 469
  • Още у мъглата ...

Да Peace Накрая, след целувката им Rolling Eyes Peace

# 470
Това от сериала ли е newsm78

Скрит текст:
Да, не си ли гледала всички серии!?

# 471
Екстри, ФЕмирска красота.  Heart Eyes

Джейн,много любим ФЕмирски момент.  Heart Eyes

# 472
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Абе, ако знаете как ми се влиза и на мен в дълбокото ...  Joy Но си е истина, че не бяха един и двама пишещите из турските медии в началото на ПО, че следващото дето ще го напишат ще е за Серка, ама пусто и следващо, още не е дошло. Mr. Green То при нея като за умрелите - или добро, или нищо. hahaha hahaha hahaha Още не мога да възприема как е възможно да си затрайват толкова пред некадърността й!  ooooh! Според мен това доказва колко много хората обичат и подкрепят Ча  Heart Eyes, както и колко много пари и влияние са ангажирани за замазване на положението. Mr. Green

Бай дъ уей! Naughty Аз, както знаете, не се интересувам от дрешляци Embarassed. Но обичам да гледам вашите. Понякога наистина просто стоя пред монитора и гледам любими гащи.  Crazy Обожавам авчетата и крачолчетата на Габи, Надето и Ели, и ще съм много тъжна, ако някой ден решите да ги смените. Hug

Пиша много бавно и сигурно на всеки пост ще изоставам с поне по 20 ваши, но наистина ми е зле. Sick

# 473
И друг път съм го казвала,но много харесвам ава на Габи. Heart Eyes Дано скоро не го смени.  Grinning

# 474
  • Още у мъглата ...
Абе, ако знаете как ми се влиза и на мен в дълбокото ...  Joy Но си е истина, че не бяха един и двама пишещите из турските медии в началото на ПО, че следващото дето ще го напишат ще е за Серка, ама пусто и следващо, още не е дошло. Mr. Green То при нея като за умрелите - или добро, или нищо. hahaha hahaha hahaha Още не мога да възприема как е възможно да си затрайват толкова пред некадърността й!  ooooh! Според мен това доказва колко много хората обичат и подкрепят Ча  Heart Eyes, както и колко много пари и влияние са ангажирани за замазване на положението. Mr. Green

Бай дъ уей! Naughty Аз, както знаете, не се интересувам от дрешляци Embarassed. Но обичам да гледам вашите. Понякога наистина просто стоя пред монитора и гледам любими гащи.  Crazy Обожавам авчетата и крачолчетата на Габи, Надето и Ели, и ще съм много тъжна, ако някой ден решите да ги смените. Hug

Пиша много бавно и сигурно на всеки пост ще изоставам с поне по 20 ваши, но наистина ми е зле. Sick

Профче, то и аз си ги харесвам, та затва даже и вече остарели и вмирисани, още не ги свалям   Laughing
Авчето със сигурност скоро няма да сваля, за гащите може и да направя нещо, ама пак ще са ФЕмир  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Профи, ама ти си зле от пусти грип или нещо по-нехорошо Rolling Eyes Heart Eyes

# 475
Профи,
Скрит текст:
оправяй се.
Не знам точно какво ти е, но на мен ми мина-разстриване яко с ракия, обилно потене, чайчета, парацетамол, аспирин, билкови екстракти, които си ги приготвям сама и вече се стабилизирах.
Вземай мерки, че усложненията са страааашни.
Аз досега не си смених ФЕмирчовците при все, че имам и други любими двойки та сега ли, не мисля, не и докато друга двойка не ме жегне като тях, но едва ли....пера си ги редовно и пак тях си обличам.

# 476
  • Още у мъглата ...
И друг път съм го казвала,но много харесвам ава на Габи. Heart Eyes Дано скоро не го смени.  Grinning

Романтичее  Hug Heart Eyes Heart Eyes
А, няма да го свалям скоро  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 477
  • В света на мечтите... ❤
Идвам да си развея новите слънчеви гащурки  Mr. Green

Ели,чакай да отразя гушките  Hug Heart Eyes Hug

Пак се заформят някакви леки форми на конфронтации,аз ще гледам тихо отстрани,вие си пишете,аз ще си чета мирничко  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 478
# 479
Не помня Ча да е толкова нахилен, довечера ще го пусна  newsm78

Габи, колажа с Геото е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е, какво правите, тука цензура няма, щом и Профи плахо стъпва, е  Rolling Eyes

Всички Фемирски моменти са супер, обаче на Ели целуфанчето направо си го гледам всеки път  Heart Eyes

Снощи Ирчи, Ели и Ди май бяха пуснали страхотин колажи  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт