Отговори
# 690
  • Още у мъглата ...
Не можа да се наяде,даже го снимах имаше троха на устната милия  hahaha hahaha hahaha

Ей ги къде са ми трохите за ориентация на лево и десно  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 691
Направо пресолиха манджата с Ферка,  ooooh!то не бе хвърляне през комина, Joy пардон през прозореца, то не беше горене на пердета, поряза го, хвърляше и изпотроши всичко като обезумяла, в тоалетната се заключи, натрови се, ееееее дойдоха ми в повече нейните откачации. #Crazy
П.П. Знам, че е фотошоп и понеже не е сам на снимките, и колажа затова ги сложих в спойлер.

# 692
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не е виновен,ама го изгони заради настоящия си мъж,майка и тя ми се наричала  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 693
  • Още у мъглата ...
Направо пресолиха манджата с Ферка,  ooooh!то не бе хвърляне през комина, Joy пардон през прозореца, то не беше горене на пердета, поряза го, хвърляше и изпотроши всичко като обезумяла, в тоалетната се заключи, натрови се, ееееее дойдоха ми в повече нейните откачации. #Crazy
П.П. Знам, че е фотошоп и понеже не е сам на снимките, и колажа затова ги сложих в спойлер.

Аз не за спойлера, много хубаво си ги сложила в спойлер  Laughing Joy
А за да кажа, че е фотошоп и на теб (ти явно си знаела), и на момичетата  Grinning Peace

# 694
  • Още у мъглата ...
Не е виновен,ама го изгони заради настоящия си мъж,майка и тя ми се наричала  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 695
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая майка в скоби ,ми иде да я смажа бе,как може да се откажеш от детето си,и милия Емко чу всичко ,оле горкото детенце ,как е живяло с това бреме  ooooh! ooooh!

# 696
Къде е полегнал Емко Joy Joy Joy Joy Joy

# 697
  • Още у мъглата ...
Тая майка в скоби ,ми иде да я смажа бе,как може да се откажеш от детето си,и милия Емко чу всичко ,оле горкото детенце ,как е живяло с това бреме  ooooh! ooooh!

Ох, това си е направо психическо осакатяване  Rolling Eyes ooooh!

Ох, как са си се гушналиииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И на Емко му е мекичка възглавничката  Laughing Heart Eyes

# 698
Скрит текст:

А за да кажа, че е фотошоп и на теб (ти явно си знаела), и на момичетата  Grinning Peace
Знам, че е играл фотошопа, а ако кажете вече дори и в скрит текст няма да публикувам негови снимки, на които не е сам, само кажете и спирам.

# 699
  • Още у мъглата ...
smile3521 smile3521 И аз го отразих  Laughing Joy Joy

# 700
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама го гушна нали,ох хванах ги за колажчета ,как се гушкат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 701
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Знам, че е играл фотошопа, а ако кажете вече дори и в скрит текст няма да публикувам негови снимки, на които не е сам, само кажете и спирам.

Наде, нищо не казвам, просто уточних за шопа  Grinning Peace

# 702
ида с нарцис и балони

# 703
  • У Диспансера ...♥♥♥
Горкото дете,оставено сам само в тъмното  ooooh! ooooh!

# 704
  • У Диспансера ...♥♥♥
За кой бре  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт