"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 059
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Саси, поздравления за успеха!  Hug

# 451
Тинче, честито! Много се радвам! Hug

Яманчо където яде много ме кефи. Сладурче. Heart Eyes

# 452
  • близо до брега на морето
Зори, гладно ни е момчето (как я гледа забрадката, чак той и се чуди ) JoyИ отново е чок татлъ Heart Eyes

# 453
Още едно доказателство, че е гладно ашкъмчето. Mr. Green

# 454
Привет, привет  Flutter Flutter Flutter

Тинче, многооо се радвам за Сандра, Party и я прегръщам  Hug

Систър, и аз като Вани да се наредя на опашката, кога ще ги пускате тези Диаманти Laughing вече не ни свърта Blush

Миленче,  Hug знам какво да не изпускам Mr. Green Wink

Много е сладка Серенай на тези награди Peace, но като цяло в роля съм със смесени чувства за нея, веднъж ми допада, др път чак ме дразни, странна работа #Crazy

# 455
 вече го има качен 12 епизод във вики   Wink и е на 22% английски субове за сега Peace                

# 456
# 457
Систърчееее Hug Hug Hug

Гледам сега какви коментари са писали на Еджето в Т. ooooh! Леле, леле... Mr. Green

# 458
  • Банкя

Medcezir The OC uyarlamasıdır bir kere daha sevgiyle hatırlatıyorum Simple Smile http://youtu.be/PqKYudF91OY  @youtube aracılığıyla
Скрит текст:

батко Кенан и той е дал отговор  newsm10

успях да изгледам клипчето със целувката Peace ами Чачи си е Чачи Blush все си го пуска в действие това езиче Joy Joy Joy Joy Joy страхотно изигра тази сцена,ама нещо ми липсва във Серанай дори и при тази целувка Blush
друго немога да коментирам за сега,като го изгледам епизода може пък по друг начин да я видя тази сцена Peace

Нашето момче е прекрасно , но и новата му майка е сууупер  bouquet  bouquet
И тя се радва да го прегърне ...ако може Joy Joy.Много ми харесва Ендер.
Мисля си защо не правят серилите в по-дълго време.например-запознават се, женят се, имат деца, децата порастват, те остаряват.... т.е. сериал за цял живот...до смърта.

# 459
Сиси, 55 Лава. 55
Дааа, подхванали са я Едже за сцените от АФК, които според мен нямат нищо общо с тези в ПО.
Ще каже човек, че сцените в АФК бяха единствени, неповторими и невиждани в никой друг сериал преди него, само, че аз съм виждала подобни леееко видоизменени в сериали преди АФК.
Сцената с пейката например. ФЕмир тогава не се целуваха, а Мира и Яман да, сезоните са различни, кое е еднаквото....сигурно Мира и Яман трябваше да седнат на земята в студа, че да не се подразнят ФЕмирските фенове!?! ooooh!
И аз си харесвам АФК, никоя друга двойка все още не е изместила ФЕмир, ама бива ли пък чак толкова, не разбирам!?! Rolling Eyes
Леле, леле, добре, че вече ПО си има своята утвърдена аудитория, че иначе ПО го чакаше пътя на ПЕ.

# 460
Скрит текст:

Medcezir The OC uyarlamasıdır bir kere daha sevgiyle hatırlatıyorum Simple Smile http://youtu.be/PqKYudF91OY  @youtube aracılığıyla
Скрит текст:

батко Кенан и той е дал отговор  newsm10

успях да изгледам клипчето със целувката Peace ами Чачи си е Чачи Blush все си го пуска в действие това езиче Joy Joy Joy Joy Joy страхотно изигра тази сцена,ама нещо ми липсва във Серанай дори и при тази целувка Blush
друго немога да коментирам за сега,като го изгледам епизода може пък по друг начин да я видя тази сцена Peace

Нашето момче е прекрасно , но и новата му майка е сууупер  bouquet  bouquet
И тя се радва да го прегърне ...ако може Joy Joy.Много ми харесва Ендер.
Мисля си защо не правят серилите в по-дълго време.например-запознават се, женят се, имат деца, децата порастват, те остаряват.... т.е. сериал за цял живот...до смърта.

Имаш предвид нещо като  "Дързост и красота" ? По  БНТ все още го  дават Mr. Green Peace

# 461
Те са подлудили Еджето направо... ooooh!

90% от коментарите са, че се копира АФК.

Останалите 10 % са коментари, че целувката била отвратителна, че Ямира били цитирам "дъното на хармонията", какво да очаквали сега да я набутат Серенай до Къванч или Керем Бурсин...Коментари, че не харесват Яман и Мира, а предпочитат за двойка Яман и Мерт. Mr. Green Ямира не си казвали - "обичам те". Тук - там се прокрадва някое мнениенце, че серията била хубава...

Мен повторенията не ме дразнят. То сцени се повтарят в толкова сериали.
За пейката да кажем - ами такава сцена имаше и в "Мечтатели" с Гювен и Аслъ и какво. Защо тях никой не ги споменава, а само АФК.  

Питат Еджето кога да очакват серията, в която Ямира ще карат велосипеди, ще ходят в планината и ще и предложи брак в снега...

Не знам... на мен тези потребители ми се струват крайни имам предвид критиките към сцените. Издребняват според мен. Peace

Те вече изтрили и С от кадъра  hahaha

# 462
Сиси  Hug

Къде в туйтър гледате какво пишат на Еджето?  newsm78

# 463

Дано Praynig не пострадат сегашните им проекти и да не прекратят АШК, и ПО, че от това единствените губещи, ще са Хазал, и Чаатай.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 22:41 от Neidjal

# 464
Сиси  Hug

Къде в туйтър гледате какво пишат на Еджето?  newsm78
https://twitter.com/search?q=%40eceyorenc&src=typd

Зори  Joy Joy Joy
ZoRi ‏@angel4e_f 23m
@eceyorenc I liked the series last night! BUT - The kiss did not like, Serenay of mouth stretched like a rubber band  - disgusting.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 22:48 от AneliyaS

Общи условия

Активация на акаунт