"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Защото стана много дълго, Наде и може др. да не искат да четат да не натоварвам темата. Който иска ще прочете. Simple Smile

Ама Мелек се е отдала на релакс със семейството си

Скрит текст:

[/spoiler]

ами страхотно е  Peace тя затова си иска почивка жената,защото живота не е само работа  в крайна сметка Flutter а щом имаш и такова семейство си длъжен и на него да му отделяш време все пак Peace дано като си почине и завърне тандема да е пълен Peace Peace Peace

# 481
Добре си почива Мелек, но на мен нещо не ми се връзва да си напусне двата поети ангажимента ПО и Курт и Шура за да се отдаде на почивка със с-вото си по никое време, когато единия е в разгара си, а на другия му предстои стартиране.
И аз харесвах Гизем в ПЕ.
Зори, ти продължаваш да твориш вдъхновена от ашкъма си. Laughing

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 00:25 от Neidjal

# 482
И на мен ми изглежда странно. Едва ли в договора й пише, че може, когато й скимне да си тръгне и да хукне да обикаля по Европа. Няма лошо да се радва на семейството си, но ако само това е причината да напусне посред сезона, някак непрофесионално ми изглежда.
Дано и Едже да не реши да си почива, след тази "подкрепа" от "феновете".

# 483
  • близо до брега на морето
Добро утро! Честит празник на всички студенти! То целия декември има поводи-дано са само хубави!  Peace

# 484
Здравейте Hug и честит 8ми Декември на всички настоящи и завършили студенти.

Serenay and Metin with fan #ElleStyle

# 485
Добро утро! Честит празник!

# 486
# 487
Добро утро!  Hug

Систър,Наде, Вани, Hug Hug Hug

Честит 8ми декември на настоящите и бивши студенти и весело на празнуващите! Party  bouquet Аз смятам да се отчета Laughing

# 488
Добро утро!  Hug

Систър,Наде, Вани, Hug Hug Hug

Честит 8ми декември на настоящите и бивши студенти и весело на празнуващите! Party  bouquet Аз смятам да се отчета Laughing

Така и трябва  newsm10 Весело празнуване!
А дали нашите герои - студенти ще празнуват  Party
Или и това го има в АФК  ooooh! ooooh! ooooh!

# 489
Вени, Hug Сиси, Hug весело празнуване.
Вениииии. Joy
Започна да се почесва като Оркун,  hahahaследващата стъпка е да започне да се скубе като него.

# 490

Започна да се почесва като Оркун,  hahahaследващата стъпка е да започне да се скубе като него.

Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Какво да се прави, на Оркун никой не може да устои  Flutter Flutter Flutter Добре, че стана студено и няма как да намъкне панталони с къси крачоли.  Mr. Green

# 491
Здравейте.  Hug

Честит 8-и декември!   Hug

Така съм  Shocked Shocked Shocked Shocked от "обстрела" срещу Едже.
Не го разбирам и това си е.
   Crossing Arms

# 492
Ивве,  Hugчестит празник и на теб.
И аз не разбирам тези им действия, ама даже, и не желая да се опитвам да ги разбера.
Добре, че Едже не им отговаря а си гледа работата, защото и без това не и е лесно сигурно в момента с два проекта на плещите й. Rolling Eyes

# 493
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Честит празник на всички студенти.

Ауууу, чета, чета и направо ми се повръща. Какво сте се захапали с тази Серенай нз? Какво толкова има в целувката , че не ви хареса?Това постоянно обсъждане на някаква си целувка и по точно на устните на Серенай е мега дразнещо. На първата целувка беше същото. ooooh! Мене ако питате и Чаатай с този си външен вид не ми прилича на човек , и ако не го вкарат във вид рискуват да прогонят половината му фенки. Peace Всеки човек се целува различно и не смятам, че заради това, че на някой не му допада трябва тука да правим обсъждане по въпроса на живот и смърт. Истината , е че за някой от темата Серенай не им е легнала на сърце от началото на сериала и дори пет салта да направи пак ще е същото.  Peace

# 494
Здравейте !  Hug  Hug  Hug
Честит 8-ми Декември !  Hug
Наде, Вени, Сиси, Иве, ludetina ulusoy, Sasy  55  Hug Hug Hug

по едно кафенце и по една закуска от мен  Wink

Общи условия

Активация на акаунт