"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 143
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
На мен ми хареса в целувката това, че се избегна грозното разтягане на горната й устна,  hahahaама той Чачко вече се научи как да я целува, че да не се разтяга като ластик.
Чаатай пускаше език и на Хазал, сега и на Серка, май така си се целува момчето в сериалите. newsm78

Е ми той режисьора и той  вижда не само ние
Пък и доколкото знам Али Белгин  спечели награда за наи-добра режисура за сериала на Туба 20 минути
Ако той не се усети то кой  Joy Joy

Мноого, много хубаво им се получи всичко! И отвличането, което всъщност не беше точно отвличане, защото тя си отиде доброволно с него!  Peace Актьора, който играе Тан се справи страхотнооооо!!!  Peace
Видяхме и тъжен и плачещ, и гневен и ревнив, и влюбен и целуващ Яман!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И спящ и пеещ Мерт!  Hug
Какво повече да искаме?  Joy

# 301
Ани, видях видях....... искам и аз така.  Simple Smile

А за целувката - Ча се научи първо по долната да я целува, че по не е разтеглива, но пак имаше малко "ластик" но в умерени количества. За езичето - той така си целува.  Heart Eyes  Получи им се, добре беше.

# 302
Сега дай малко гифчета с целувката!  Praynig Party

Тия дето ги правят, отидоха да спят.   Mr. Green Утре.  Whistling

Я да стават веднага, че аз чакам!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз утре ще пътувам и гифчетата чак в неделя ще ги видя!!!  Rolling Eyes Запази ми няколко за подпис!  Praynig Mr. Green

Ще ти ги заплюя Mr. Green Mr. Green

Не е той убиецът. Някой го каза, ама вече забравих кой. Така се прехраснах по края.  Heart Eyes
Май Оркун беше  Wink

Той, разбира се,   Peace добрият вестоносец...  Crazy Crazy

# 303
# 304

Чаатайска целувка с езиче за лека нощ!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 305

Ами пиши му деее!!!  Heart Eyes Пиши му че е супер и всичко е 6!!!!  Heart Eyes Ама някъде пък четох, че не знаел английски, трябва на турски.  Peace Но аз няма да се справя с това!  Naughty Пък и все си мисля, че някъде пишеше, че нямал профил във фейса, само в туитър.  Peace

# 306

Мноого, много хубаво им се получи всичко! И отвличането, което всъщност не беше точно отвличане, защото тя си отиде доброволно с него!  Peace Актьора, който играе Тан се справи страхотнооооо!!!  Peace
Видяхме и тъжен и плачещ, и гневен и ревнив, и влюбен и целуващ Яман!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И спящ и пеещ Мерт!  Hug
Да не свършва поне още 1-2 години  Laughing
Много, много хубав Яманчо във всичките му състояния.  Heart Eyes

# 307
Ани, видях видях....... искам и аз така.  Simple Smile

А за целувката - Ча се научи първо по долната да я целува, че по не е разтеглива, но пак имаше малко "ластик" но в умерени количества. За езичето - той така си целуваHeart Eyes  Получи им се, добре беше.

Щом казваш ти, значи е така!!!  Hug

Аз утре ще пътувам и гифчетата чак в неделя ще ги видя!!!  Rolling Eyes Запази ми няколко за подпис!  Praynig Mr. Green

Ще ти ги заплюя Mr. Green Mr. Green

Не е той убиецът. Някой го каза, ама вече забравих кой. Така се прехраснах по края.  Heart Eyes
Май Оркун беше  Wink

Той, разбира се,   Peace добрият вестоносец...  Crazy Crazy

На теб разчитам!  Hug

Може ли пък вие двете да не похвалите Крачола някой път?  Shocked Все намирате за какво да го споменете!  Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green сега пък добър вестоносец!  hahaha hahaha hahaha

# 308
# 309
Нищо не Ви пита Чачко за епизода, Joy не е писал от 27 Септември, а фейсбук даже и няма, или поне не явен профил, който да го знаят всички както има в туитъра, друг е въпроса дали той си го поддържа или не.
Значи ни подлъгаха да си мислим, че е серийния убиец, а всъщност е просто един болен човечец, който е горе-долу безобиден.

# 310

И спящ и пеещ Мерт!  Hug

Супер епизод,   Peace супер рейтинг,  Peace страхотна игра на Ча  Crazy Crazy Peace  и мнооооооооооооого готина целувка. Crazy

Hug Hug Hug

Medcezir 12. Bölüm Tek Parça

# 311

Чаатайска целувка с езиче за лека нощ!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами в момента такива целувки са само за Мира!  Mr. Green За теб в другия сериал!  Peace Hug

# 312
Ани, видях видях....... искам и аз така.  Simple Smile

А за целувката - Ча се научи първо по долната да я целува, че по не е разтеглива, но пак имаше малко "ластик" но в умерени количества. За езичето - той така си целува.  Heart Eyes  Получи им се, добре беше.
newsm10

Зори при Диамантите всичко ще е  бетон  Joy

Ани  това е официалният му https://www.facebook.com/cagatayulusoyofficial?ref=profile

# 313

Ами пиши му деее!!!  Heart Eyes Пиши му че е супер и всичко е 6!!!!  Heart Eyes Ама някъде пък четох, че не знаел английски, трябва на турски.  Peace Но аз няма да се справя с това!  Naughty Пък и все си мисля, че някъде пишеше, че нямал профил във фейса, само в туитър.  Peace

http://www.yaseminozbudun.com/24/cagatay-ulusoy
http://cagatay-ulusoy.weebly.com/
http://www.cagatayulusoy.com.tr/

Всичко води към този профил.  newsm78 Може да не се занимава той с него, не знам.
И аз не знам английски  Laughing

# 314

Може ли пък вие двете да не похвалите Крачола някой път?  Shocked Все намирате за какво да го споменете!  Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green сега пък добър вестоносец!  hahaha hahaha hahaha
Че, ако не сме ние двете, кой ще го похвали  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт