"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-205.21

• 26 137
  • 739
  •   1
Отговори
# 315

Мноого, много хубаво им се получи всичко! И отвличането, което всъщност не беше точно отвличане, защото тя си отиде доброволно с него!  Peace Актьора, който играе Тан се справи страхотнооооо!!!  Peace
Видяхме и тъжен и плачещ, и гневен и ревнив, и влюбен и целуващ Яман!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И спящ и пеещ Мерт!  Hug
Какво повече да искаме?  Joy
Да не свършва поне още 1-2 години  Laughing
Много, много хубав Яманчо във всичките му състояния.  Heart Eyes

Peace Peace Peace

Може ли пък вие двете да не похвалите Крачола някой път?  Shocked Все намирате за какво да го споменете!  Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green сега пък добър вестоносец!  hahaha hahaha hahaha

Тц
   Naughty  Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 316
# 317
Прави сте, сега ще си гледам да събирам впечатления как се целува до най - малкият детайл и в Диамантите ще е на мое разположение. Охааа, само да ми падне... Blush Mr. Green

# 318
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Жалко, че не се чува песента.  hahaha hahaha hahaha

# 319

Скрит текст:
Ами пиши му деее!!!  Heart Eyes Пиши му че е супер и всичко е 6!!!!  Heart Eyes Ама някъде пък четох, че не знаел английски, трябва на турски.  Peace Но аз няма да се справя с това!  Naughty Пък и все си мисля, че някъде пишеше, че нямал профил във фейса, само в туитър.  Peace

Всичко води към този профил.  newsm78 Може да не се занимава той с него, не знам.
И аз не знам английски  Laughing

Ами не знам. Аз не ползвам социални мрежи никакви. Направо съм асоциален тип!  Joy Joy
Да ви кажа докато не чуя от устата на мениджърката му или от неговата не вярвам в профилите в соцмрежите!  Naughty

# 320
Обаче ние си пишем като Танчовки в момента и не се изчитаме, Mr. Green на предходната страница Ви написах за профилите му, но Вие продължавате да си питате.

# 321
Обаче ние си пишем като Танчовки в момента и не се изчитаме, Mr. Green на предходната страница Ви написах за профилите му, но Вие продължавате да си питате.

Наде, аз щях да те цитирам даже, прочетох те!  Hug Но наистина препускаме като луди!  Joy Това е под въздействие на целувката!  Heart Eyes Mr. Green

# 322
Лека нощ!  Hug Hug Hug

# 323
Извинявай, Наде  Hug
Аз бях чела някъде, че си е забравил паролата на профила си в туитър  newsm78
Всъщност някой в туитър го беше написал, но не помня  кой беше.

# 324

Ивееее, това е без целувката яяяяяяяяяяяя!!!!  Naughty Naughty Naughty Добре, че НЕ изтрих частите!  Joy

# 325
# 326
ELLE Style Awards Elidor 2013 Elidor Özel Ödülü ELLE Style Stil Sahibi Saç Ödülü Serenay Sarıkaya #ESATurkey2013

Лека нощ! Hug Hug Hug

# 327
Мераба! По думите ви съдя,че серията е била доста интересна.Нямам търпение да я изгледам.А Серенай е била на някакви награди на списание ¨ELLE¨,ама нещо не ми се получава да публикувам снимките.....  Thinking

# 328
Доволна съм от видяното, от това, че действията не са мудни, нито отекчителни, от добрата игра на всички, от сюжета до тук
Може да не са ми любима двойка Мира и Яман, може Серка да не ми е фаворитка, може да съм критична понякога към нея когато сметна за нужно, но съм правдива и не я обиждам, но определено този сезон ПО е моя сериал сред тези, които започнах и не довърших а само понякога и с мишката.
Лека Ви нощ и от мен. Hug

# 329
Серенай да не е взела някоя награда за стил. Суде като не можа поне Серенай да е успяла.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт