Намаления 2013/2014 зима

• 94 879
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Има ли някъде в София някакви намаления на маркови, хубави парфюми?

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 09:13 от Фран Джонсън

# 181
Има ли някъде в София някакви намаления на маркови, хубави парфюми?
Утре -20% в Лили. Не е много голямо разнообразието, но може да намериш нещо интересно. По-добре в магазините им в моловете, защото са по-големи.

# 182
  • София
Отдавна не бях ходила до Дъ Мол, но съм приятно изненадана, че има LCWaikiki и Reserved. И все пак, Сердика ми е по-любим мол. Пийк енд Клопенбург-а ми харесва повече, подредба и т.н, а Хюманик-а е по-голям.
Къде в Дъ Мол има Reserved?

# 183
  • София
А парфюмите в Lili оригинални ли са?

И още един въпрос многократно обсъждан  Embarassed.
Все още ли в H&M се приемат стари дрехи?Имам няколко торби и искам да се отърва от тях,а не ми се оставят на контейнера.
Предварително благодаря!

# 184
  • Berlin
Къде в Дъ Мол има Reserved?

До/след Алфа банк, до входа (само да не бъркам банката Simple Smile ). Преди не си спомням какво беше там, малко е забутано.

# 185
  • София
Ех да, сега видях на 30.11 е било откриването. Браво много се радвам. Вчера бях в Reserved Сердика и има доста намалени неща. Сега ще ми  по - близо.  Simple Smile

# 186
Защо да не са? newsm78

# 187
Да попитам и аз.  Намаление на пижами newsm78

# 188
  • Sofia

И още един въпрос многократно обсъждан  Embarassed.
Все още ли в H&M се приемат стари дрехи?Имам няколко торби и искам да се отърва от тях,а не ми се оставят на контейнера.
Предварително благодаря!

Да, още приемат. Засега до 31.12.2013 - казаха, че такава им била последната информация.

# 189
  • София

Да, още приемат. Засега до 31.12.2013 - казаха, че такава им била последната информация.

Много благодаря! Hug
А къде точно се предават?На касите ли и пак до 31.12 ли могат да се използват ваучерите,които дават?

# 190
  • София
Да, парфюмите в Lily са оригинални (остава и там да не са Laughing )

Потвърждавам за намалението в New Yorker - има доста неща, намалени наполовина (сака, панталони, поли, клинове).

# 191
Парфюмите в Лили не са оригинални Peace Абсолютни ментаци и то евтини с евтина опаковка и визия. Тези дни посетих Елитис и там са същите Simple Smile

# 192
  • София
Мяркали ли сте намалени дамски шуби в Debenhams, за да знам дали има смисъл да ходя до мол България?

# 193
Да попитам и аз.  Намаление на пижами newsm78

Магазин Вамп - на ъгъла на Витошка и цар Асен - имаше и дамски и мъжки много симпатични.

# 194
  • Варна
Приятелка която работи в Страдивариус каза че намаленията започват от 26.12,което важи и за Зара,Бершка и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт