Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли в Англия мехлем-ихтиол или нещо подобно?
Какви са хранителните предложения в детската градина в Англия?
Как да се справя с цирей на дете в Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли в Англия мехлем-ихтиол или нещо подобно?
-
Какви са хранителните предложения в детската градина в Англия?
-
Как да се справя с цирей на дете в Англия?
-
Какви са хранителните предложения в училищата в Англия?
-
Какви са обичаите за коледните празници в Англия?

но пак ще си позволя да съм на мнението на Голден. За 4 години определено се е случвало да споделяш негативно отношение и последния път, си спомням, че беше за образованието. Жал ми е, че след толкова години не си намерила нещо, което да харесаш.
Луда работа, ама и моят мъж ми се връзва на акъла. За 2-ри, ако има някой за кафе да свирка, макар че ще ме мъкнат като куфар на сам на там доколкото разбрах, та не обещавам нищо. 
споделяла съм че моите хлапета играят шах, малкият миналата година стигна до Терафиналите, а тази го избраха в отбора на Уелс. Скоро се върнаха от голямо състезание в Кардиф със сребърни медали. Моята половинка се сети, че има познат който играе в градския отбор по шах и му изпрати емайл с молба за повече информация. Човекът обясни че нямат детска секция, но хлапетата са добре дошли всеки понеделник, когато отборът се събира в една от залите на университета. Синовете ми отидоха за първи път в средата на декември и от тогава ходят редовно. Възхитена съм от хората - изключително мило отношение и невероятно търпение към хлапетата. Редуват се да играят с тях и да ги учат, включително и интересни факти за известни партии шах от далечното минало. Днес един от тях ни беше донесъл харддрайв с учебни материали, видео уроци и т.н. Решили са да ги подготвят за едно състезание през май, което ще е без възрастови ограничения т.е. Ще играят срещу възрастни. Днес един от бившите шампиони на Уелс отдели на малкия 2 часа да го учи. Невероятни хора!
по добре така иначе пишем една страница един месец.